Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
emabucuresti spune:
A, sa spun si de ce- se poate strica asa stand la pastrare, din cate am inteles de la IT-isti
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
grati.ela spune:
Dana insir nume de baieti: Rafael, Eduard, Traian, Stefan, Tudor, Gabriel, Daniel, Robert, Razvan...
de fetitza: Bristena, Lamy, Ozy (
), Elena, Anastasia, Crina...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
EliaElia spune:
Ema. Pai cum ziceam eu am unele de 10 ani. Din experienta pot sa zic ca riscul sa pierzi continutul e mai mare daca il folosesti intesiv pentru ca se zgarie decat daca zace pe undeva nefolosit.Dar oricum ideea cu hd extern e cea mai buna mai ales daca ai multe de scris.Cu ocazia asta bine ca mi-ai adus aminte imi fac si eu curat in cd-uri.
Camelia si
Laura (06.02.2008)
emabucuresti spune:
aha, acum am citit urmatorul tau mesaj Elia. Uf, nush cum sa fac Shose,.
Da doc, le pun dar m-am apucat sa pun un filmulet acum o ora si inca nu s-a pus. In max 50 min o sa pun pozicile, nu sunt multe.Fac un album prieteni Milan si dau link
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ancasoare spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Elia pai mi se pare cel mai unsafe mod de a stoca pt ani multi un tipar gen AVI. Sotul propune acum varianta sa luam un hard extern.. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
hard extern folosim si noi... la cate sute de poze am facut de cand a aparut stefan...
EliaElia spune:
Lasa ca si It-istii sunt mai rau ca pediatrii.
Fiecare cu ideea lui fixa.Camelia si
Laura (06.02.2008)
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Astept si eu cu sufletul la gura pozele din parc de ieri :-) Nu i-am mai vazut de un car de ani pe Milan si pe Conrad...sau asa mi se pare :-)))
Am vazut insa pozicile mai recente ale lui Miki-Baby, Laura...ce printese frumoase, si un cavaler pe masura! Laura, copiii tai seamana, acum se vede bine! Au ochii mari-mari amandoi - din partea lui tati, cumva?
Doc, daca tot am avut eu ideea sa salvam retetele la topicul existent
propun tot eu sa-l folosim daca exista, cu o mica "rebrand-uire": Zuzele la bucatarie. Asa nu excludem nici retetele de bebici, nici de mamici pofticioase, fie ele gravidute sau nu :-)
Danonique, multa sanatate tuturor! Abia astept sa-ti creasca burtica, o sa fii o frumoasa. Eu poze cu tine din perioada in care era Albert in burtica nu am vazut, deci cu bb3 va fi o premiera.
Monicaa, multumim pentru retete, par delicioase. Tot stau si ma gandesc la ce ai scris cu excesul de proteine, pare logic dar nu stiu cum sa aplicam noi sfaturile respective. Pe aici majoritatea bebelusilor au inca 5 mese. Iar eu una n-as sti ce sa-i servesc Sofiei la sapte seara, inca o data fructe? Eu ii dau iaurtul cu o masura de cereale, sau cu putin suc de fructe, sau simplu.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
![]()

![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......
in curand va zambi si Benjamin asa....
.... a trecut Zana Maseluta pe la noi si a lasat "samanta" de dintisori. Ne iese unul din cei doi dinti de iepuras de jos, din stanga!
Astazi l-am simtit zic eu -dintat, o dunga mica alba intr-o crestatura in gingie. Si suntem maraiti-altfel decat pana acuma. Si papam ba da. ba nu, ba da, b,nu. Mai si fonfanim cu nasul infundat si nu sta sa primeasca picaturi. Azi i-am luat doua jachete una de iarna dar mai subtire si una pt primavara de jeans. Si o sapcuta de fleece verde. Si un joc. Asa cadou de primul dinte. OARE CAT DUREAZA PANA A IESIT DE TOT? Tati se intoarce duminica seara oare ii zambim larg cu primul dinte?
Nu am citit din urma: Merg sa vad ce avantaje are un hard disc extern ![]()
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Sper sa nu se supere Zana MAseluta pe noi si sa ne chinuie dintii mai tare: DAM MAI DEPARTE O "LEAPSA" (ca e la moda) cu maselute si dintisori. Asta daca nu cumva suntem tot ultimii si la capitolul asta?!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Shose spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Sper sa nu se supere Zana MAseluta pe noi si sa ne chinuie dintii mai tare: DAM MAI DEPARTE O "LEAPSA" (ca e la moda) cu maselute si dintisori. Asta daca nu cumva suntem tot ultimii si la capitolul asta?! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska

si uite ca ne'a ascultat.Pune'o la tren cu destinatia Craiova, caci nu mai avem rabdare!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii