Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
Anandrei spune:
Într-o mare catredala din New York se rugau doua persoane:
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de faliment, sa îmi refac afacerea... Fa ceva, Doamne!
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi copilasilor si poate mâine îmi gasesc ceva de lucru. Fa ceva, Doamne...
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!
Si tot din ciclul asta:
Un evreu, in masina sa, cautand un loc de parcare:
-Doamne, te rog, fa o minune si ajuta-ma sa gasesc un loc de parcare ca intarzii la serviciu, pierd o afacere de milioane de dolari. Daca ma ajuti dau de pomana la saraci, ma duc la biserica, ma pocaiesc.
Dupa cateva secunde se elibereaza un loc de parcare...
-Nu mai e nevoie Doamne, am rezolvat!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
emabucuresti spune:
Anandrei ma pregateam sa-ti dau link dar am vazut a ti-a raspuns lala
Shose 
Grati eu ii dau doar apa, de la sucuri al meu iesea cam des asa ca am renuntat.Ii dau fructe cu branza de vaci milli.
Aurel cris am vazut si eu poze cu fetita ta , e scumpa foc!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
EliaElia spune:
Ema, de ce nu scrii un cd? Eu n-as avea incredere ca nu se intampla un accident si nu dispar. Decat sa-ti para rau...Camelia si
Laura (06.02.2008)
emabucuresti spune:
dana sanatate multa la copii si voua! Grea treaba alesul numelui! Eu am citit multe nume pana sa il aleg pe acesta, sunt site-uri italiene, americane etc mi-l amintesc pe acesta
http://www.nomix.it/
EliaElia spune:
Laura nu bea sucuri de fructe, era un vesnic scandal asa ca am renuntat.Camelia si
Laura (06.02.2008)
emabucuresti spune:
Elia pai mi se pare cel mai unsafe mod de a stoca pt ani multi un tipar gen AVI. Sotul propune acum varianta sa luam un hard extern..
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Almette mi se pare prea sarata dar eu mananc in general nesarat. Eu nu-i dau deocamdata decat branza de casa, din care mananc si eu, asa buna mi se pare :D. E cred cea mai simpla reteta posibila, lapte+iaurt, fara calciu lactic sau altceva. Ei ii place foarte mult, chiar mananca si fructele fara scandal de cand ii dau branza. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Da, branza din lapte si iaurt am facut si eu pentru ambii baieti.
Nici unul nu a mancat-o cu placere

De cea facuta cu pastile de calciu sau picaturi de lamaie nici nu s-au atins. Am incercat toate variantele.
Asa ca m-am lasat de sportul asta .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
docdecap spune:
'naseara
uite, raspund si eu la ultimele mesaje, ca intru rar si se schimba subiectele repede-repede
1. almette nu stiu ce sa spun pentru bbei, eu nu recomand din experienta proprie, eu am bila sensibila, eram cam la pamant digestiv vorbind si mi-a pus almette un capac dupa 2 zile de regim... rau-rau-rau. de atunci am scos-o de pe lista mea.
2. deci, poze? ema?
3. vreti sa schimb titlul de la subiectul cu mancarica? eventual si prima pagina? sau mai bine fac subiect nou, punem link pe prima pagina? sau folosim subiectul care exista, facut de alte mamici de ne-a dat link mai demult cineva, nu mai stiu cine?
puteti raspunde la intrebari in ce ordine vreti, folosind doar da si nu.
4. la noi cu mancarea jale mare, mai nou papa doar daca isi baga lingurita singur in gura, e JA-LE. carnea o am frumos pasata si congelata, nu o mananca neam, da' sa-i dau bucata mare, amin ce o mai morfoleste. mai nou mancam in manecute scurte, ca oricum mancam pana la coate. cu legumele nu's ce fac, ca nu toate merg bucata. e, sper sa fie doar o faza, am mai avut si s-a mai dres. iese dintele de sus, deci la ros orice. o sa-l bag in cusca cu chinchilla, ca e festival de ros acolo
sanatate multa la bolnaviori si spor la mers si dinti si vorbit in rest (ma rog, pentru cine isi doreste, eu cu mersul parca as mai astepta, ca nu-l vai mai putea tine in living, iar restul casei e plin de pericole)
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
EliaElia spune:
Ema, eu am filme scrise pe niste cd-uri (ca nu erau dvd-uri atunci) de acum 10 ani. Unele sunt chiar in format mpeg si imi lua un film 2 cd-uri. Inca mai merg, deci eu am incredere. Oricum, mai multa decat intr-un site.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Shose spune:
Ema sotzul zice bine! E si practic si safe.
Tot branzica de la Milli i'am dat si eu azi si a fost yamyyy. Si fagarasul lor e mai gustos.
Gratzi
Tudorashul mancacios. Papa bine! Cand ii fac, nu zilnic, ii dau 100ml suc de fructe, pe care ii bea dupa chef. Ori tot ori 60,70 ml.
Dana
sanatate va doresc. daca iti recomanda doc si tie antibiotic, sigur stie el ce stie si bb mik nu va fi afectat.
Cat despre nume eu nu sunt inspirata deloc.
V'am zis, daca mai fac un bb si e baiat o sa'i pun nume Ion. Si poate ma mai gandesc la variante.
Un nume dupa care ma topesc (ca si dupa clopotzel de altfel) e Benjamin. dar nu d'ar potrivi la mine cu numele de familie.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii