Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anandrei Fetelor, va rog frumos, puneti careva un link catre retetele de papa ca blonda din mine nu-l gaseste. LauraD, supertari pozele cu copiii tai. Imi place cea cu Eleni cea verde Ellenuta, bafta la "vivici", o sa te reobisnuiesti tu si o sa-ti doresti sa stai iar acasa cu Eva. Parca ma si vad pe mine: plang din lipsa de activitate cerebrala, dar o sa dau bir cu fugitii cand o sa ma apuc si eu. Deci, fac sondaj de opinie: in urma mustruluielilor de ieri din parca privind faptul ca ii dau Almette lui David supun atentiei dvs acest fapt si astept pareri de tot felul. Multumesc anticipat!!! Si dc tot va plac bancurile mele, plec in cautare... ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=12
Asta e link-ul cu papa.
Si eu ii dau cand si cand Almette lui Andrei. Mai ales daca nu gasesc Fagaras de la Monor.
Oricum Almette este o branzica buna, dr mea chiar mi-a recomandat-o fiind mult mai gustoasa ca altele.
Dupa 9 luni bebelusii nu mai sunt chiar asa mici si incet, incet trebuie familiarizati cu mancarea adultilor.
Eu nu am fost fan la branza facuta in casa si lui Andrei chiar nu i-a placut deloc. Iar branza de la tara nu am de unde.
Asa ca daca Bogdan mananca de 8 ani Almette va manca si Andrei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
| citat din mesajul lui Anandrei Dana, am uitat, voiam sa fiu mai explicita. Sunt unele antibiotice permise in sarcina. Mai mult ca sigur ca dr tau o sa-ti dea din aceastea. Si sa n-ai nici o grija ca chiar nu ajung la bebe!!! ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
Sarcina a venit intr-un moment cam nepotrivit dar incerc sa ma bucur de fiecare fluturas pe care il simt in burtica.De multe ori uit ca sunt insarcinata.Doar faptul ca nu mai intru in haine imi aminteste ca burtica devine din ce in ce mai mare.Acum sunt in faza in care inca nu par insarcinata ci doar grasuta.Maine implinesc deja 16 saptamani.Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
grati.ela spune:
Dana, eu am luat antibiotice in ultimul trim de sarcina: augumentin si penicilina. Cu otita ai mare grija...v-a facut antibiograma? prietena mea care e dr neonatolog a avut fata cu septicemie de la otita tratata necoresp. Ea i-a dat augumentin nu a fost ok si dupa 5 zile a schimbat cu gentamicina injectabil dar i-a dat doar 5 zile...a ajuns cu fata la spital cu septicemie. Concluzia: trebuia facuta antibiograma la inceput.
despre papa lui bebe...eu sunt tare demodata: la 10 branzica de vaci (de la taran) cu fruct sau fruct cu biscuiti sau mix de fructe; la 13 piure de legume (mix sau 2 legume) cu unt sau cu carnita pui sau ficatel sau ou; la 18 iaurt cu fructe (le adaug eu) sau branzica covalact sau fructe cu biscuiti; la 21 legume coapte piure; intre 23 si 9 dimineatza tzitzi la cerere (si cere nu se incurca). Ziua mai suge macar de doua ori la tzitzi.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
cat suc de fructe dati la bebe? acum Tudor bea cam 60ml suc de struguri si cam 50ml suc de mere sau de mandarine sau de porto.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danonique spune:
Eu sunt in cautare de nume pt bebe si am tras o privire la lista cu mamici si clopotei.Multe mamici nu au mai dat nici un semn de viata.Cred ca sunt foarte ocupate cu puiutii lor.Aveti vreo sugestie de ca eu nu gasesc inca nici un nume.Foarte multe mi se par frumoase dar nu reusesc sa imi fac macar o lista cu preferinte.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Anandrei spune:
Lala, la fel gandesc si eu! Mi se pare (si sper ca nu supar pe nimeni) ca uneori incercam prea tare sa-i protejam pe bebici si devenim prea tematoare. Nu o sa pot toata viata sa-i dau lui D. numai alimente bio sau papa in recipiente sterile, sa il feresc de boli, lovituri, etc. Si in plus, trebuie facuta trecerea catre mancarea noastra, a adultilor. Eu mi-am propus ca in jurul varstei de 1 an sa fac lucrul asta. Ce parere aveti, e bine, e devreme?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=12 Asta e link-ul cu papa. Si eu ii dau cand si cand Almette lui Andrei. Mai ales daca nu gasesc Fagaras de la Monor. Oricum Almette este o branzica buna, dr mea chiar mi-a recomandat-o fiind mult mai gustoasa ca altele. Dupa 9 luni bebelusii nu mai sunt chiar asa mici si incet, incet trebuie familiarizati cu mancarea adultilor. Eu nu am fost fan la branza facuta in casa si lui Andrei chiar nu i-a placut deloc. Iar branza de la tara nu am de unde. Asa ca daca Bogdan mananca de 8 ani Almette va manca si Andrei. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Anandrei spune:
Lala, am uitat sa multumesc pt link
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
EliaElia spune:
Almette mi se pare prea sarata dar eu mananc in general nesarat. Eu nu-i dau deocamdata decat branza de casa, din care mananc si eu, asa buna mi se pare :D. E cred cea mai simpla reteta posibila, lapte+iaurt, fara calciu lactic sau altceva. Ei ii place foarte mult, chiar mananca si fructele fara scandal de cand ii dau branza.Camelia si
Laura (06.02.2008)
emabucuresti spune:
fetelor oare pozele si filmuletele puse pe webshots sunt safe acolo? adica nu se poate intampla sa apara vreo problema cu site-ul si sa le pierdem? intreb ca vreau sa pun mai ales filmuletele ca nu mai am loc pe hard cu ele, dar mi-e teama sa nu le pierd la un moment dat, si sunt pretioase, primele luni ale lui bb filmate
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
danonique spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Dana, eu am luat antibiotice in ultimul trim de sarcina: augumentin si penicilina. Cu otita ai mare grija...v-a facut antibiograma? prietena mea care e dr neonatolog a avut fata cu septicemie de la otita tratata necoresp. Ea i-a dat augumentin nu a fost ok si dupa 5 zile a schimbat cu gentamicina injectabil dar i-a dat doar 5 zile...a ajuns cu fata la spital cu septicemie. Concluzia: trebuia facuta antibiograma la inceput. despre papa lui bebe...eu sunt tare demodata: la 10 branzica de vaci (de la taran) cu fruct sau fruct cu biscuiti sau mix de fructe; la 13 piure de legume (mix sau 2 legume) cu unt sau cu carnita pui sau ficatel sau ou; la 18 iaurt cu fructe (le adaug eu) sau branzica covalact sau fructe cu biscuiti; la 21 legume coapte piure; intre 23 si 9 dimineatza tzitzi la cerere (si cere nu se incurca). Ziua mai suge macar de doua ori la tzitzi. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
.M-ai speriat foarte tare cu ceea ce a patit prietena ta.Am totusi incredere in dr copiilor ca stie ce face dar oricum la cel mai mic semn il voi suna sa nu ajungem la alte complicatii.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert