Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Ufff, salutare ![]() F ocupata, ce sa zic: ne-am luat un dita' LCD-ul si un sistem home cinema si a "trebuit" sa vedem filme, nu? ![]() Thea e muuult mai bine, vad ca nici noaptea nu mai plange asa tare (azi noapte doar s-a matzait de 2 ori, dar nu a fost nevoie sa merg la ea sa vedem in noaptea asta). Papa laptic la greu si fructe si legumitele (dar nu mai papa toata farfurica asa ca pana acumAM vazut ca vorbiti de salvatul pozelor. Pai pe ce putem sa le salvam? DVD si Cd nu-s bune? Ca si filmele le fac pe dvd-uri. Am o gramada de dvd-uri. Sanatate maxima clopoteilor bolnaviori ![]() Fug sa dorm, ca nu se stie cum va trece noaptea ![]() Noapte bunaaaa! (apropos: in timpul sarcinii era si schimbul 3, cu fetele de peste ocean...unde sunt acum????). Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
AA, deci un mega LCD te-a "furat" din mijlocul nostru...
Nu fi ingrijorata de faptul ca Theuta mananca mai putin ca se intampla asta din cauza ca a fost bolnavioara....!
Cat priveste salvatul pozelor... eu sunt asa de desteapta ca am hard extern la camera si toate fotografiile de pana acum le-am facut tot in memoria camerei, nu le-am facut in hardul cumparat separat....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Lala20, cati-M unde sunteti ???
Ioanact, nu se vede montajul facut de tine....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
raly spune:
Ven
Iti inteleg si respect punctul de vedere in privinta dresajului bb-ului. Nimeni aici nu ne-a sugerat macar sa facem asta. Am hotarat noi din cauza ca se trezea doar de dragul sa fie alintat - cand il luam in brate dormea tun, il puneam in patut si se trezea instatntaneu urland.
Dimineata este mereu bine dispus de cand doarme legat. Eu nu cred ca un bebe care are un somn fragmentat se odihneste cum trebuie.
Nu mai spun cat l-am lasat sa planga in prima seara ca vii dupa mine cu parul...
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
VREAU SI EU SA STIU NUMELE !!!!!!Mi-a aparut si mie intr-un clt pe tavan, in dormitor. ![]() Chiar asa bun e ? Nu a mai aparut deloc? De cat timp ai dat cu solutia? MARINELA Poze de tot felul P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Da e foarte buna solutia, mie nu mi-a mai aparut acolo unde am dat, si e dat de anu trecut , ca atunci mi-a aparut prima data.
SOLUTIA SE NUMESTE ASTEK!!!!(numele intreg de pe eticheta Stop mucegai, Astek, solutie pt indepartarea mucegaiului)
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
anca.b spune:
buna dimineata!
monicaa, eu asa ii dau lui stefan. citeodata insa primeste in loc de fructe cu cereale, fructe cu iaurt, sau cu brinzica, sau iaurt cu cereale.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Clara face nani asa ca mi-am bagat nasul in cartea cu retete si atat mi-a trebuit ca acum sunt cam debusolata. Institutul de nutritie din Dortmund (sunt cei care dau linii de baza la nutritie bebei aici) recomanda 4 mese pe zi dupa 6-7 luni si anume: -dimineata: lapte -pranz: legume + carne -dupa-amiaza: fructe + cereale -seara: lapte + cereale Mi s-a parut putin si am intrat pe forumurile germane: cam toata lumea da asa de papa. Ok daca copilului e foame se mai da intre mese un snack ceva (gen fructe, un biscuitel, bucatele de legume). In nici un caz nu se mai servesc lactate la alte mese pentru se depaseste nivelul de proteine admis.Ca sa nu va mai spun ca si la masa de fructe + cereale se recomanda adaugare de grasimi (un pic de ulei de rapita sau masline). Valabil in special pentru borcanele: trebuie adaugata grasime. Explicatia pentru interzicerea productelor din lapte de vaca pana in primul an: copilul primeste prea multe proteine si minerale, plus ca se dezechilibreaza capacitatea organismului de a asimila fier. Exceptie: cerealele cu lapte de seara se pot prepara cu lapte integral. Ce parere aveti? Da cineva asa de papa celor mici? Stiu ca in Romania se poarta alte concepte, dar poate a dat careva de vre-un pediatru cu idei vestice. Sau fetele din restul Europei, State?? Noi avem cinci mese pe zi desi de cand se trezeste la 8 dimineata, masa de la 10-11 e cam minora. Chestia cu produsele din lapte o respectam relativ (a primit si Clara de vre-o 7 ori iaurt), idem adaugatul de grasimi la fructe + cereale. Si ca sa va indulcesc bag niste retete care mi s-au parut delicioase. Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ramona, eu am pus la congelator legumele fierte. am incercat si nefierte si am avut apoi probleme cu ele la gatiti...a trebuit sa le fierb o vesnicie.
fructele le-am pus crude.
Dana, sanatate multa si tie si bebeilor. si La Multi Ani pentru Albert!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata,
Am ajuns intr-un final la munca (LauraD,
) - desi stau aproape de locul de munca (din Prelungirea Ghencea - garaj Cobalcescu- pana in zona CET Vest) si fac max 30' DACA PLEC LA 8:00, azi am plecat la 8:35 si am ajuns acum 
N-am citit decat ultimele pagini:
Ioanact, nu se vede montajul!
Helene, bine ca Eva a trecut cu bine prima zi; de-acum se va obisnui.
Am vazut pozele de la intalnire si m-am ofticat la max (dar chiar n-aveam cum s-ajung); si m-alatur Venerei: Ema, detalii depre cizme, pliizzz!
LauraD, l-am vazut pe Dimi si mi-am amintit de ocaziile cand mergeam cu ai mei in vizita la cineva care n-avea copii - innebuneam!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Neatza si de la noi ![]()
Eu am de facut o precizare in urma discutiei de aseara ![]()
Personal eu nu ma pot alinia noilor tendinte in alimentatia sanatoasa asa incat probabil voi fi mult mai liberala in acest aspect decat multe dintre voi si voi mai oripila dupa ianuarie 2009 cu alimente date lui Andrei chiar mai mult decat acea Almette ![]()
In familia noastra se practica moderatia astfel incat pe langa alimentele considerate sanatoase acum se cumpara si se consuma si alimente nesanatoase gen mezeluri, carne de porc si dulciuri.
Daca i-as scoate toate astea din meniu sotului ar avea doua variante : ori da divort ori moare de inanitie ![]()
Si cum nu pot fi ipocrita si eu si sotul sa consumam una alta si sa predicam apoi copiilor ca nu sunt bune voi face compromisuri. Bogdan primeste cu moderatie din toate, Andrei progresand cu varsta va primi si el respectand unele interdictii gen prajeala , carne de porc , varza etc ...deci chestiile general valabile.
Insa in mod sigur dupa varsta de un an va primi ocazional o sunca de praga sau o felie de cascaval ori chiar un crenvurst.
Sau dupa un an jumatate dulciuri facute in casa ori dupa 2 ani tableta de ciocolata dark.
Deci cam asa aplicam noi alimentatia in casa, nu spun ca este bine, ideal ori chiar sanatos dar asta e .
Nu indemn pe nimeni sa procedeze asa dar nici nu ma voi stresa foarte mult atat timp cat eu ca adult nu pot fi de acord si nu ma pot alinia tendintelor actuale ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Acu neata si de la mine!!!
In primul rand vazut pozici de la intalnire cu clontopeii frumuseii, si mamicile lor care vad ca nu se lasa mai prejos, am mai vazut un filmulet la bazin al Elizei.Ce bine ca aveti unde sa va ducetii bebeii la innot.A da si pe fecioru lu Raly, mareeeee!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Multumesc de raspunsurile pt congelarea leugumelor.Azi ma apuc de treaba.
LalaD, la fel si eu cu mancarea sanatoasa si nesanatoasa.Mananc din fiecare moderat, ca altfel nu ai cum, e imposibil sa mananci numai manacare asa-zisa sanatoasa.Zic asa-zisa pt ca acum nici in fructe si legume nu mai poti avea incredere pt ca de oriunde le-ai lua tot au ceva rau in ele.Nu prea poti avea incredere nici in alea de la piata.
Eu zic ca se poate manca din fiecare cate un pic.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 

sa vedem in noaptea asta). Papa laptic la greu si fructe si legumitele (dar nu mai papa toata farfurica asa ca pana acum