Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 11
stefania_97 spune:
Felicitari Dana, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si multa putere si intelepciune sa ii cresti pe amandoi. Felicitari si dariei care va deveni sora mare, de nadejde

Carladesi cu intarziere iti uram si noi La multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!!
In weekend am avut in vizita o proaspata mamica cu o fetita de 8 saptamani. Era asa de mica, nici nu imi mai aduceam aminte de Catarina asa de mica. Mandra mea geloasa tare nici nu ma lasa sa o iau in brate. Daca o luam trebuia sa o iau si pe ea. Nu ma lasa sa il pup sau sa il imbratisez pe taicasul ca incepe si tipa sa ne despartim ca mami e doar a ei.
Vroia sa ii altoiasca vreo doua lui bebe dar am invatat-o sa o mangaie, nu prea era convinsa dar s-a conformat![]()
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
monicabo spune:
Sal,
Carla, La multi ani, tot cu intarziere, insa daca zici ca primesti urarile toata luna, atunci primeste-o si pe a mea! Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de Sabina, si de fratiorul/surioara care va urma, cand va fi sa fie. 
Si noi stam fff bine la capitolul dezordine, si la fel ca si pe Timi, mai mult ma dispera firimiturile si mancarea imprastiata, la care stau si matur, curat. Cu jucariile e mai usor, seara le strang in cutii. Peste zi, la fel le mai pun in cutii, dar in minutele urmatoare sunt iar pe jos. Sau alte diferite obiecte, gen carlige, pungute, ce mai gaseste ea prin rafturile de jos, si nu am mai avut loc sa le urc (am urcat pe sus doar chestiile ff periculoase, sa nu ajunga sub nici o forma).
Dar or sa treaca toate pana la urma. O mai iau o data de la capat, si pe urma gata cresc fetele, si o sa ma intreb cand a trecut timpul, cica. Acum in momentul asta, nu o "vad" pe Andreea mare, parca tot asa micuta o vad, alergand peste tot, cerand in brate, in brate la mama, facnad 1000 de firimituri etc...
Arhdy, musso, capul sus, trec ele perioadele mai naspa...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
35+
Ana Maria
musso17 spune:
fetele,greierash,luna,mamii,simo,timi,monicabo...va multumesc,asta voiam sa vad ca exista si oameni optimisti si care nu privesc spre ziua de maine cu teama.eu sunt o fire puternica,dar m-au ingenuncheat,dupa ce tatal meu la fiecare telefon imi spune ca nu stim in ce ne-am bagat...upsss....eu zic asa,ca la 30 de ani sa ai o maisna,teren,apartament si sa mai intretii inca unul,al bunicilor,nu cred ca e putin lucru...nu ma mai doare capu',am tras pe dreapta vreo 2 ore si mi-am mai revenit, sunt si pesimista dar una cu zambetul pe buze caci ma bucur de lucrurile frumoase si bune zi de zi.va pup din suflet,mi-e bine.
msfhbo spune:
Musso, te admir!
Io-s mai prapastioasa si imi revin mai greu cand ma apuca gandurile negre.
Sanatosi sa fim, ca restul se face.Poate ca suna banal, dar de cand sunt mamica chiar cred cu tarie in asta.Nu ca inainte nu puneam pret pe sanatate, dar acum chiar am devenit mult mai responsabila.
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 Ce ziceti de www.taga.nl/default.asp" target="_blank">asa o tricicleta? Pe mine nu jucariile fetei ma dispera ci firimiturile si toata mancarea ce-o imprastie prin casa. Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) Iepurasul ne aduce un bebe |
super bicicleta!de firmituri ce sa zic...tre sa invete si ei sa manance, nu? chit ca noi aspiram si stergem zilnic
...si oricum nu cred ca se va incheia prea curand acesta etapa de firmituri...mereu or sa-si ia ceva de rontait dupa ei...si mai scapam si noi pe jos cred ca cel mai mult nu ne deranjeaza firmiturile, jucariile, dezastrul...ci lipsa timpului sa ajungem sa ne vedem casele asa cum le stiam de muuuult

Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
[waw] super bicicleta! de firmituri ce sa zic...tre sa invete si ei sa manance, nu? chit ca noi aspiram si stergem zilnic ...si oricum nu cred ca se va incheia prea curand acesta etapa de firmituri...mereu or sa-si ia ceva de rontait dupa ei...si mai scapam si noi pe jos cred ca cel mai mult nu ne deranjeaza firmiturile, jucariile, dezastrul...ci lipsa timpului sa ajungem sa ne vedem casele asa cum le stiam de muuuult ![]() Simo mami de Matei Poze noi Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Multumesc ![]() |
Daca ar avea cine sa stranga zilnic (daca s-ar putea de 2-3 ori pe zi) mizeria si sa faca ordine sa vezi cum nu ne-ar mai deranja nimic
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
Timi sau macar puteri din alea sa ridicam obiectele cu puterea mintii....asta ma omoara, cat ma aplec sa strang de pe jos jucariile, sa mut scaune.....
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Timi07 spune:
Simo sa stii ca prefer optiunea ta, nu costa si nici nu-ti faci obligatii.
Vineri am facut un pic curat cat a dormit fata si am gatit cu ea trecandu-mi de sute de ori printre picioare. Daca trebuia sa ma deplasez de la masa la cuptor se tinea de pantalonii mei. Mai invarteam in oale cu ea in brate...eh lasa ca creste ea si o sa-mi fie dor sa se tina dupa mine![]()
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Luna1 spune:
Mai tot aici va gasesc? Pai cine sa faca curatenie daca voi va plangeti pe aici? Zic si io care practic am stat degeaba si am citit toate sectiunile la DC. Hehehe
Hai va pup ca plec acasa la mine.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
timi, dehja ii cumperi "biamveu"??????o sa inveti fata cu ifose![]()
la capitolul curatenie eu am.....capitulat. de felul meu sunt tare obsedata(sotul ar zice paranoik) la capitolul uratenie. ma rog, eram.....sa nu fie o firmitura, sa stea cuvertura bine, sa nu fie mutate pernele de pe canapea, sa nu etc etc.....asta pana mi-am dat seama ca ordinea si copilul mic nu fac casa buna. fac curat odata pe sapt, matur de 10 ori pe zi biscuitii imprastiati , dar atat. am noroc ca mi-a luat sotzu faras cu coada lunga si nu tre sa ma aplec de la cei 1.80 ai mei.doar nu vine nimeni sa-mi faca control, nu??????? si nici nu pot sa nu-i dau sa manance ceva in mana pt ca o sa se invete un puturos si o sa-l hranesc pana la 18 ani
mai greu va fi cand va ramane cu soacra pt ca aia e chiar certata rau cu ordinea. va trebui sa-mi impun niste reguli si n-are decat sa se conformeze daca vrea sa stea cu nepot'su, nu???//
![]()
azi andrei a mancat sarmale, facute din carne de vita in foi de varza. o sarma intreaga (o galushk, asa cum se zice in nordu tzarii
).tare i-a mai placut
cafera, cum va prezentati??????????
va pupez si da doresc noapte buna.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!