Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 10
arhdy spune:
multumesc pentru sustinere si gandurile bune.
pupici.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
Luna1 spune:
Danaaaa ufff mi-au dat lacrimile rau de tot. Felicitari mai fata draga, sa ai un bebe in primul rand santoas cuminte si destept si apoi sa iasa ce vrei tu. 
Caferuta pup fetele frumoase in special pe Ilinca bolnavioara. 
Timi am citit din urma si m-a durut sufletul cum ziceai de Sophie Toffee ca ii tremura piciorusele de durere cand o stergi, am trecut si noi prin asta si am o crema super nagica, se gaseste aici in orice supermarket, se numeste Metanium, lui Lis pis i-au trecut intr-o noapte. (Apropos Lis a devenit Pis de cand Cosmin ii zice in romaneste "nu pisicuto, nu bagam in gura hartie, nu pisi scoate...etc"
)
Am vazut poze frumoase cu Daria, Mihnea si Andrei care mai de care mai frumos, mai harnic, mai dansaret. Am vrut doar sa remarc Dana ce fata cuminte e Daria cum sta cu caciulita si fular, la noi caciula nici in somn.
Noi suntem bine, am avut niste prietene din Romania in vizita de sambata pana luni si sambata noaptea am fost clubbing
, am crezut ca ma voi simti penibil la anii mei
insa am gasit un club cu oameni mai asa de varsta mea, si am povestit mult, am tras si o pipa ca mi-era dor nu am mai fumat de vreo 3 ani.
Cu Lis am castigat razboiul dormitului, adica nici nu a fost razboi, s-a reatasat de bunny si seara o pun in pat ii dau biberonul si adoarme band laptic. Eu sting lumina si ies din camera. Deci fetelor
patul junior era raspunsul la noi, ma felicit ca am scapat si de suzeta fara traume si acum si Lis doarme in pat la ea fara traume. N-am lasat-o sa planga deloc si pt asta sunt fericita ca nu sunt in stare.
In rest intelege tot tot, pe ambele limbi tac-so e inca socat, mereu imi zice "nu cred" si apoi ii dovedesc, ii zic eu sa-mi aduca ceva si o face apoi ii zice si el acelasi lucru in engleza si la fel.
Insa cu vorbitul nici alea trei cuvinte de ne zicea karli nu le zice, doar TATA. Deci tac'su e topit, cand vine acasa seara si Lis aude usa arunca orice jucarie are in mana si fuge la scari si tipa Tata? Tata?
Pe limba ei zice multe. Ma amuza in schimb ceva super, cat m-am chinuit eu sa-l fac pe Cosmin sa se spele pe dinti si abia acum pot spune ca nu trebuie sa-i mai amintesc, cu Lis e alta poveste: nu poti intra in baie sa intinde mana la periuta si incepe sa tipe aratand spre ea. La fel cand o scot din baie in prosop urla aratatnd spre periuta deci are zile cand se spala de 5 ori ca daca intra cand fac eu pipi nu mai scap.![]()
Progrese ce sa zic... ah, merge cu spatele, se invarte, danseaza si lateral nu numai vertica, misca si picioarele cand danseaza, pune formele la loc in gauri sau in puzzle cu usurinta, ne pupa, ne iubeste, face nani nani la papusi pe pupa, le bate??? nu stiu dom'ne de unde a luat-o p'asta, le bate si zice na-na. Iar la noi nu exista notiunea asta. In fine, alearga, interactioneaza cu copiii in parc, se joaca cu Cosmin cu masinile, a invatat de la el si le pune pe jos si face brrrrr cica cum face masina.
Mai zic dar fug acum ca cica azi muncesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
ma bucur din sufelt ca sunteti optimiste,dar la mine s-a sfarsit...azi ma declar invinsa de griji,nu stiu maine
...deci,ma doare capu' rau,nu pot manca si fumez...da,fumez,asta e,am si vicii...taica miu m-a anuntat ca se iau greu credite,s-au marit dobanzile,am un apartament de vanzare care nu se vinde de un an si trebuie sa incepem casa cu banii respectivi,sunt inconjurata de pesemisti care-mi spun ca ne-am ales momentul rau sa facem casa...da de unde sa stim noi ca ne asteapta asa ceva?!...ce sa mai zic,ma enerveaza ca fac curat incontinuu si nu se vede,ca nu am timp sa invat,ca nu am sot si mor de dorul lui...dar il iubesc pe mihnea si visez cu ochii deschisi la casuta noastra.
sper ca maine sa ne fie mai bine,sper.va pup,o zi buna.
greierash spune:
Luna, ma bucur sa te "citesc"! Imi plac postarile tale, multe dintre ele au fost "educative" pentru mine. Si vreau sa iti spun ca te invidiez (inca o data) pentru reusitele tale in a adormi copilul. Bravo, ca eu nici macar sa mai imi propun nu mai am putere(sunt foarte obosita in perioada asta, dar trece!).
Musso17, deja din postarea ta miros ceva optimism, avand in vedere ca te declari invinsa doar azi. Si daca e sa zicem ca dupa bine urmeaza rau si invers, concluzia este ca: miine va fi mai bine! Capul sus! si 
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Musso hai capul sus ca postarile tale sunt foarte optimiste de obicei, chair si asta pesimista nu prea ti-a reusit.
In primul rand nu mai asculta la gura prietenilor care sunt pesimisit ei la randul lor. In al doilea rand daca iti zic de ce ne-am apucat noi acum cu recesiunea... dar acum a fost timpul si acum facem. Voi la fel, o sa reusiti, poate mai greu dar daca vreti ...stii cum e trebuie sa reusiti.
Cu curatenie esti tare. Pai tu chiar crezi ca poti tine curat cu copilul mic? Eu am renuntat demult, fac curat ca sa nu fie mizerie, fac ordine dimineata si apoi Dumnezeu cu mila, fac cat pot fara sa imi afecteze timpul petrecut cu copiii sau sotul. Astea sunt mai importante. Si sincer seara in 5 min e ordine ca am un colt al sufrageriei unde pun jucariile toate. Ca doar astea ma omoara, jucariile imprastiate.
Greierash
Ma bucur ca te ajuta pe undeva postarile mele. Inainte sa-mi propun sa fac ceva ma odihnesc. Acum cu patul de 2 luni Lis dormea cu noi. Mi-am propus sa o mut in patul ei insa mai intai am lasat-o sa doarma cu mine sa ne umplem de energie si sa ne iubilim, si cand m-am simtit calma si stapana pe picioarele mele am pruces la durm. N-a fost greu sa stii, insa odihneste-te in prealabil ca sa ai nervii tari (am stat si 1 ora pe intuneric sa o pazesc in timp ce ea se juca cu iepurasul si facea baloane de saliva).
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Timi07 spune:
Multumesc Luna mi-am notat si o sa caut si aici Metanium. Acum e bine poponetzul dar sa fie acolo ca nu stiu cand iar ne apuca disperarea. Tare mi-e drag cum povestesti de copilashii tai
. Nu-i asa ca te uimesc strumfii astia cum au capacitatea de-a intelege in ambele limbi fara sa stai sa exersezi cu ei. Eu cel putin sunt uimita cand vad ca incelege ceva in romana sau egleza ce nici nu-mi pot explica cum si cand a prins.
musso17 hopa sus ca nu-ti sta bine pesimista
. Sper sa se iveasca soarele cat mai iute pe strada ta, dar pana atunci uita-te la minunatia de copil ce-o ai si sa vezi cum toate celelalta par nimicuri in comparatie cu ceea ce ai deja. Si pe mine ma doare capul azi da.....asa simt ca-l am
. Aiurea, ma calca pe nervi da ce sa fac suport ca ma feresc sa ma indop cu medicamente in general si mai ales acum.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mamii spune:
si eu invidiez multe fete de pe aici!Ca sa fiu sincera!Ma da pe spae puterea lor de a face lucruri la care eu nici nu visez momentan.Chiar si in a reushi sa il fac pe Alex sa adoarma singur efectiv nu a puterile astea de supermamy.Plus ca de ce sa mananc raha..ca eu si tasu ne prostim mai mult ca copilu..deh mai ne petrecem si noi putina copilarie...![]()
Luna pupici multi pentru adelicioasa si cosminache
bine si tie...
timi cik si crema de galbenele face minuni 

musso eu nu mai pun demult la suflet ce zice cutare si cutare indiferent de gradu de rudenie.Daca te iei dupa x si y nu vei face niciodata ''bine'' ceea ce faci indiferent de domeniu
Simo78 spune:
Aoleu! ma omorati cu subiectul curatenie! eu de dimineata lucrez la asta...nu ca s-ar vedea ceva...eu pun jucariile in cutii (am ales varianta cutii in loc de sac pentru a-i fi mai accesibile), am dat cu aspiratorul...cum m-am mutat in bucatarie sa fac mancare...jucariile iar prin toata casa. Ma rog, atata fericire are, de ce sa-l stavilesc? ![]()
musso hmmmm am ajuns de mult la concluzia, cum spune si mamii, ca nu vei face niciodata bine ce faci pentru cei din jur. dar trebuie sa faci bine pt familia ta. spor la vandut casa si mai ales la construit pe cea noua in ciuda tuturor 
Sotul, verde de invidie ca Matei stie atatea in romana, s-a apucat serios cu el de araba. Stie partile corpului si animalele si in araba acum, si chestii scurte ...unde-i? cine, da-mi, adu-mi, du....
Ma duc la frecat baia.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

msfhbo spune:
Fi-miu, azi: mancam un iaurt si el pe langa mine, ca tiganul.Am vazut ca insista si hai sa-i dau, sa mai testam terenul(e alergic la proteina laptelui de vaca).
Ia o data, se stramba tot si pleaca.Da' pt ca e perseverent, vine iar cu gurita deschisa.Ii dau si incepe sa fuga prin casa, tipand: kk, kk!
Fetelor, am ras cu lacrimi!E prima data cand asociaza ceva ce nu-i place cu kk, zicand asta cat se poate de clar(ca sa ma explic, el e la limita aia de 3 cuvinte, hai 4 cu kk de azi)
Culmea e ca eu chiar nu zic"asta nu, e kk".
M-a surprins f placut, oricum.E tare haios cand vb pe limba lui, dar cand spune ceva clar imi creste inima.
Timi07 spune:
Ce ziceti de www.taga.nl/default.asp" target="_blank">asa o tricicleta?
Pe mine nu jucariile fetei ma dispera ci firimiturile si toata mancarea ce-o imprastie prin casa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe