Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Oooo, da ce de vesti frumoase pe aici!

In primul rand FELICITARI DANA!!!!!! De 1000 de ori, si eu si Andreea ne apucam de bb2, nu impreuna ci fiecare la casa ei
Sa fi fericita si sa fie sanatos si frumos precum Dariuca. Si tie o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara.

LA MULTI ANI CARLA! Ne spui si cati anisori faci? Vreo 18 cred, nu? , am tot citit, ti-am tot spus in gand la multi ani dar nu am scris, dar tot accepti tu toata luna, na ca nu e 30, e mai devreme.

LA MULTI ANI ANYA DE ANYA! Fetita frumoasa si desteapta. Si cu carlionti frumosi, sa cresti mare sa inveti bine, bani sa iti dea mami si un pic de noroc sa ai.

Noi suntem ok, iarasi intr-o perioada de treziri nocturne sau mai precis de jeliri nocturne fara treziri adevarate - dar pentru mami da. Cred ca ies caninii, am vazut 4 puncte albe la toti caninii si am impresia ca ori ies ori se misca prin gingiuta si imi supara fata.

Apropos de animale: carticica primita de la Ddanagh si care s-a transformat in pagini cartonate legate 2 cate 2, este acum favorita. Pe una din parti are un crocodil si un papagal, nu pot sa va spun cum am spus eu crocodil/papagal, crocodil/papagal pret de 20 min pentru ca fata mea punea degetul pe ele si dorea sa auda iar si iar si iar si radea de mine. Deci...crocodil - papagal.

Cu bebe2 si case e adevarat...fiecare stie cat ii este de greu sa se apuce acum de o noua experienta minunata, asa este trebuie sa ai cat de cat ce sa oferi, dar cum bine a spus Andreea, copilului ii trebuie DRAGOSTE. El nu stie ca sta in 2 mp sau in 15 mp, nu stie ca are camera cu mobila x sau ca sta cu mami si se joaca pe jos pe covor. E drept insa ca parintii stiu mai bine cum si cat pot suporta ca sa fie fericiti si linistiti si veseli pentru copiii lor. Pentru ca asta le trebuie lor: parinti iubitori, calmi si fericiti care sa ii sprijine in viata. Si cum bine a spus Carla...zambetul lui/ei/lor ne rasplateste inmiit.
Noi avem noroc, avem 3 camere, cu ajutor de la parinti din mosteniri de ale lor am cumparat un apt. Am platit si rate, avem inca rate la diverse lucruri. Platim si bona, incercam sa punem si un ban deoparte, dar domle, Carrefour-ul asta cred ca fura banii! altfel nu imi imaginez de ce suntem atat de usurei cand plecam de acolo. si fara multe pungi...hmmm, inca e o dilema.
Va pupam si va uram o zi superba, o marti minunata.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Felicitari Dana, te invidiez pentru euforia pe care o simti acum. V-am invitat zilele trecute sa facem un club bebe nr. 2 si uite ca deja te anunti! Bravo, sa fiti sanatosi si tu si bebe-le.

Oana, chiar mi-ai facut pofta cu inka si eclere. Vrei sa ma terorizezi? Nu stii ca sunt cea mai pofticioasa mamica de strumf?

Mamii, cam cat costa cresa acolo, in Italia?

Noi am dormit mai bine asta noapte, tot cu n-spe treziri pentru lapte sau ceai sau schimbat pozitia, dar fara plansete. Cred ca il ajunsese oboseala dupa noaptea nedormita de dinainte, ziua nu a dormit decat 1 ora si dupa amiaza l-am tinut afara pana la 19.00, deci toate impreuna ne-au ajutat sa dormim mai bine.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mihaela, a venit ieri dr si a infirmat si rujeola si rubeola. Ar fi o viroza cu manifestare cutanata. si laringita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Si vroiam sa mai zic:

La multi anishori domnishoricii Anya
la multi multi ani fericiti Carlei

Nu mai shtiu cine zicea de vacc antihepatic dar m-am uitat pe lista mea de vaccinuri si vad ca nu e nici un optional la hepA ci deja are facute 3 de HepB.Si obs ca toate vaccinurile care le facem sunt rapeluri la celelalte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

xerxe la stat costa putin...daca prinzi loc vreo 200 euri dar efff greu la roma.La particular la program intreg intre 480 si 600...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, Claucia, Mamii, multumesc pentru urari. Maica-mea chiar imi ureaza in fiecare zi toata luna, de aceea ziceam ca le primesc oricand.
Claucia, esti o draguta, sigur ca 18... de cand am intrat la liceu . Sa tot fie vreo 33... am primit 3 trandafiri albi, 3 frezii albe, 9 garoafe galbene (3x3), si mai sunt alte semnificatii pe care o sa le detaliez mai tarziu .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Fetelor, chiar daca nu stau pe roze nu inseamna ca sunt la pamant. Imi este foarte greu, am momente mai bune sau mai rele, ma simnt coplesita de multe, dar fac tot posibilul sa ma tin tare, atat cat pot. Si sincer ma ajuta cel mai mult cea mica. Sunt o luptatoare si am incredere in ziua de maine, dar in acelasi timp sunt si realista. Traiesc clipa si ma bucur de cea mica, pentru ca timpul trece si sunt constienta ca daca nu ma bucur acum si las grijile sa ma copleseasca o sa regret. Dar asta nu imi inseamna ca nu ma gandesc la ziua de maine si nu imi fac tot felul de calcule si planuri, cum sa fac si ce sa fac. Dar le fac pe toate cu incredere si cu zambetul pe buze. Inca nu am ajuns la disperare. Am un salariu cu care imi pot intretine cat pot fetita, am niste parinti care ma ajuta cat pot (inclusiv ca stau in casa lor, chiar daca este aglomerat, bine ca imi platesc partea mea de dari) si nu in ultimul rand am pentru cine sa traiesc si sa lupt.

Va pup.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arhdy

. ..... am pentru cine sa traiesc si sa lupt.

Diana, eu tot asa ma impulsionez sa ma descurc cat pot de bine: ma gandesc ca de cand am copilul nu imi mai apartin doar mie insami, ci si copilului si de aia nu imi permit sa ma imbolnavesc, sa cedez, sa obosesc sau sa ma las coplesita. Copilul are nevoie de mine. Pentru el traiesc si muncesc.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Ce-nseamna sa fii MAMA!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui arhdy

Fetelor, chiar daca nu stau pe roze nu inseamna ca sunt la pamant. Imi este foarte greu, am momente mai bune sau mai rele, ma simnt coplesita de multe, dar fac tot posibilul sa ma tin tare, atat cat pot. Si sincer ma ajuta cel mai mult cea mica. Sunt o luptatoare si am incredere in ziua de maine, dar in acelasi timp sunt si realista. Traiesc clipa si ma bucur de cea mica, pentru ca timpul trece si sunt constienta ca daca nu ma bucur acum si las grijile sa ma copleseasca o sa regret. Dar asta nu imi inseamna ca nu ma gandesc la ziua de maine si nu imi fac tot felul de calcule si planuri, cum sa fac si ce sa fac. Dar le fac pe toate cu incredere si cu zambetul pe buze. Inca nu am ajuns la disperare. Am un salariu cu care imi pot intretine cat pot fetita, am niste parinti care ma ajuta cat pot (inclusiv ca stau in casa lor, chiar daca este aglomerat, bine ca imi platesc partea mea de dari) si nu in ultimul rand am pentru cine sa traiesc si sa lupt.

Va pup.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput