Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 12
cafera spune:
Ne prezentam mai bine. Si...ne cheama sa ne faca ROR-ul d-na dr cand se face Ilinca bine, bine
. Nu stiu ce sa fac....

Timi, cat costa tricibicicleta? E superrrrrrrrrrr! Alexia deja s-a uitat pe galeria foto si isi face vise sa-si plimbe sora
.
brazuca25 spune:
Cafera si pe mine ma chemase la ROR zilele astea dupa ce scapa de febra Deni, numai ca intre timp a inceput cu muci la greu, tuseste si are urechea dreapta rosie si cu inceput de otita...
Asa ca nici prin gand nu-mi trece sa ii fac acum. Pe mine ma luase "tare" medicul de familie ca TREBUIE sa o "prindem" cu ROR pana face 15 luni. Am intrebat alti medici pediatri si mi-au spus ca nu exista asa ceva...ca nu e fix pana la varsta asta. Asa ca stau sa fie fata bine sanatoasa si ma duc.
Maine trebuie sa repet analiza de urina pentru ca i-a iesit o valoare aiurea. Iar doctorita a cam schimbat subiectul cand am intrebat ce inseamna. Parca nu ar fi vrut sa ma panicheze degeaba. O sa stau ca pe ghimpi pana ies noile rezultate.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
reclama
musso17 spune:
msfhbo,multumesc...am si eu momente cand inghit in gol si mi se face stomacul cat o nuca,dar ma iau cu una cu alta si uit,iar daca imi aduc aminte incerc sa vad partea buna a lucrurilor,asa cum spui tu,ca suntem sanatosi...dar stii ca niciodata nu e de ajuns.
sa va spun,ma inund in bucatarie,mi s-a spart furtunul,wc -ul este stricat...asa mi se intampla,cand e omu' acasa toate merg ca unse...sa vad de unde scot niste parale sa chem d-nul instalator.
am fost la o prietena care are o superbitate de fetita de 3 luni si e mareeee,Doamne cum am uitat ...parca a trecut un secol de cand era si Mihnea asa.
barzuca,cafera...multa sanatate puiutilor.
cristina26 spune:
Diana
Luna1 
La multi ani Anya! D-nul sa te binecuvanteze cu tot ce este mai bun de pe lumea asta printesa mica.
Eu nu mai am timp sa fac nimic... Nu stiu cum de trec zilele astea asa ca nebunele, dar nu ii bai ca ne bucuram de fiecare moment.
Eu va doresc o zi minunata!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
stefania_97 spune:
Neata fetelor
,
Haideti la o
ca tare mai e buna cand iti cad ochii in gura de somn

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
brazuca25 spune:
Neatza! Eu as vrea o cafeluta ca a dormit Deni azi noapte din parti cu tusea si mucii ei. Abia spre dimineata a adormit si a trebuit sa o trezesc la 9 ca sa ii pun punguta de pipi. Oricum ea e vesela si ma urmareste sa ma gadile. Sunt puternici copiii astia.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
musso17 spune:
buna dimineatza.eu la cafea.
incerc sa-mi fac curaj si sa plec la banca caci am de platit rata...hi,hi...oare cat o fi crescut dobanda
...ala era un ras isteric.
fii-miu s-a trezit inaintea mea,s-a jucat,mi-a scos toata lenjeria...cand m-am sculat din pat nu aveam pe unde calca...ce sa fac daca sunt lenesa si nu ma trezesc odata cu el.
o zi buna va doresc
xerxe2005 spune:
musso17
fiul tau te lasa sa dormi, daca el s-a trezit? Al meu, daca nu se trezeste plangand, se da jos din pat, se foieste 1-2 minute apoi urca din nou in pat si ma trage de par, ma pocneste si striga la mine pe limba lui sa ma trezesc si sa il bag in seama.
In plus, face aproape imediat kk si nu mai pot eu sa stau in pat din cauza aromei placute ce pluteste prin camera.
Si bineinteles, vorbesc de zilele de week-end cand as vrea si eu sa doamra macar pana la 7.
Razvan Gabriel
ddanagh spune:
Dragele mele va multumesc inca o data. Sunteti niste sufletiste.
Eu sunt pe fuga. De ieri a venit la mine o prietena cu bebe de 11 luni. Va dati seama cei aici. Jucarii am si in cap insa sunt asa dragalasi cum se joaca cucu-bau pe sub masa si scaune. rad in hohote. astazi vrem sa-i filmam. DAria a revenit la mersul de-a busilea cu ocazia asta. O amuza teribil. DAr si cand o apuca simtul propietatii, sa te tii nene de urechi, nu alta.
Acum asteptam sa se trezeasca (performanta -au adormit amandoi) sa plecam in oras, sa ne destrabalam prin mall. Doar meritam.
Eu ma simt bine, atata doar ca ma doare un pic burta pe jos. Ar fi trebui sa-mi vina ciclu si tot am senzatia aia ca-mi curge ceva. Ma uiti in chilotei de n ori
.
Sotului nu am rezistat si i-am zis in acea seara. Am vorbit de ale noastre si cand sa inchida mi-a zis te iubesc, mi-e dor de voi si i-am raspus si eu, te astepam toti 3 acasa . I s-a simtit emotia in glas, nu stia ce sa mai zica 'ma pacalesti?'. Ziceai ca suntem doi liceeni. Inchideam, dupa 5 minute iar sunam, ne 'pupam', inchideam, iar sunam.
MI-l aduc aminte pe Adi cand am adus-o pe DAria de la maternitate, era cod rosu afara de canicula, aveam in casa 35 de grade. Era infernal. Aer conditionat nu aveam inca. Tineam geamul deschis sa intre aer insa Adi punea patura la usa. Cica sa nu fie curent
la 35 grade.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra
de 4 saptamani.
greierash spune:
Dana,
, m-ai emotionat cum ai povestit acum de tine si sotul tau....iar in legatura cu curentul...
, parca-l recunosc pe taticul pe care il am eu acasa! Ba e curent, ba e frig, ba imbrac copilu prea subtire, ba,....etc 
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -