Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 13
loredana_76 spune:
Buna.
Am si eu o intrebare pentru mamicile cu baieti ,ca as vrea sa-l pun pe olita ca vad ca a inceput sa zica cand face pipi,il asez pe olita sau face in picioare ca baietii?
Sa nu radeti de mine ,stiu ca suna aiurea dar chiar nu am idee.
ioanaiub spune:
eu la inceput l-am asezat pe David pe olita, cu timpul l-am pus sa faca in picioare
... depinde cum ii e lui mai comod ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
xerxe,da fii-miu se trezeste inaintea mea,eu zic ca mai stau un pic cu ochii inchisi si trag la aghioase vreo 30 minute.![]()
ddanagh,absolut superba faza cu sotu',m-a luat cu furnicaturi pe sira spinarii...Doamne ce senzatii.
azi sunt bucatar sef,fac ficatei cu kaizer,ou si cascaval,peste cu cartofi si budinca cu branza dulce si miere...mi-ar fi placute niste nuci dar am doar doua si vreau sa fac sirop de tuse,nu mai avem nevoie dar nu se stie.
musso17 spune:
xerxe,da fii-miu se trezeste inaintea mea,eu zic ca mai stau un pic cu ochii inchisi si trag la aghioase vreo 30 minute.![]()
ddanagh,absolut superba faza cu sotu',m-a luat cu furnicaturi pe sira spinarii...Doamne ce senzatii.
azi sunt bucatar sef,fac ficatei cu kaizer,peste cu cartofi si budinca cu branza dulce si miere...mi-ar fi placute niste nuci dar am doar doua si vreau sa fac sirop de tuse,nu mai avem nevoie dar nu se stie.
cristina26 spune:
ddanagh felicitari!!!! 

Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
CarlaV spune:
stefania_97, monicabo - multumesc mult de tot pentru urari, va
si pe voi si pe Catarina si Andreea.
Musso - stiu cum e sa-ti dea toti in cap pentru ce faci sau ce vrei sa faci. Gandeste-te ca peste ani vor vedea ca ai avut dreptate, la mine asa a fost, darmi-au trebuit nervi de otel pana atunci.
Timi - super tricicleta, cat costa?
Dana - si pe mine m-a emotionat cum i-ai dat vestea sotului tau, foarte frumos
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Buna seara,
se pare ca a fost vreme fain ain Ro ca-i pustiu pe forum. Am intrat si eu sa ma relaxez inainte de-a pleca acasa si n-am ce citi (adica era prea putin)
Cafera, Carla habat n-am cat costa tricicleta, mi s-a parut interesanta si am zis sa v-o arat si voua. O sa ma mai uit sa vad daca gasesc detalii despre pret/furnizor
O seara frumoasa va doresc!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Dana, , m-ai emotionat cum ai povestit acum de tine si sotul tau....iar in legatura cu curentul...![]() greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007) - "Traieste clipa" - |
haha. pe mine nu vroia sa ma lase sa ii fac baie ca cica innec copilu. cica sa nu-i facem baie dintr-o data, sa-i facem pe bucatele, azi o mana , maine alta, poimaine capu.........

si pt ca e liniste va ofer un banc.....
Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: i s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de Craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul... si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!