Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana iub, ce mai face prietena ta?????????????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

.mycydutza,tare bancul.

fii-mi e cam marait,sper sa nu-mi raceasca...ii bag niste oscilo.
o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mychy prietena mea e bine, nu a nascut inca, doctorii au decis sa lase copilul cat mai mult ... ea a ramas in spital, e hotarata sa se intoarca acasa cu copilul in brate ... sa-i ajute Dumnezeu sa isi indeplineasca visul

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Musso ai chemat instalatorul? Cica o fetita de 5 ani le-a zis parintilor 'Cum de unde sa luam bani? De la bancomat.'

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salut! Eu ieri am aflat o veste care m-a intristat si sunt intr-un borcan de melancolie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Cafera numa ce te-ai linistit un pic cu Ilinca si dai in alta?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Cafera,ce s-a intamplat???Poate te ajuta daca vorbesti cu noi....

Loredana,eu il asez pe Aaron pe olita,nu vrea sa faca din picioare,Iosua abia acum la trei ani face pipi in picioare,la cererea lui bineanteles,eu nu i-am impus nimic.

Musso,parca tu ai cerut reteta de eclere.E usor de facut,nu e scumpa si rapida.
Pt.bastonase:500ml apa,250 ml ulei,sare,2,5 cani faina,10 oua
Pt. crema:1l lapte,8linguri faina,10 plicuri zahar vanilat,250 gr zahar,esenta vanilie.

Pt bastonase:pui apa cu uleiul si sare la fiert,cand fierbe adaugi faina toata,amesteci bine sa nu faca cocoloase, dai de pe foc si adaugi ouale unul cate unul pana le incorporezi pe toate.Incalzesti cuptorul,pui intr-o tava hartie de copt si cu o punga pui bastonase potrivite.LE coci la foc iute initial,apoi la foc mic.

Crema:fierbi laptele cu zaharul si zah vanilat,adaugi faina,amesteci bine si opresti.
Cand s-au racit bastonasele,se umplu cu crema,se unesc si se unfg cu ciocolata-eu pun cioco amaruie la topit cu lapte si unt...

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ddanagh,n-am chemat,n-am paralele si stau cu galeata sub furtun...haioasa faza cu bancomatul,noroc ca nu scoatem bani de la el..
oana,saru'mana.da,omu meu e mare fan eclere,in special cele cu fondant...o sa ma bag in week-end...stii ce-mi face sotu',se duce cumpara 10 eclere,el mananca 9 si eu unu...si ala dimineata ca seara ma ingras...asa ca m-am suparat odata si l-am luat in baie si-l mancam tacticos in cada...si m-a prins...ce viata grea,uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

haideti la cafeluta
si pentru cafera o sa mai iasa din borcanul cu melancolie

oanaa alta reteta ... zilele trecute am facut tort de zahar ars, ca m-a starnit luna

he, he astazi ies si eu sa mai "socializez" ... merg la o prezentare de produse GNLD

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Ce faceti?

Mergi la inceput