Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanaiub spune:
eu am dat raportul mai sus ![]()
astept sa se trezeasca Mara, sa ne incepem activitatile ![]()
la noi e o ceata groasa, azi iar vedem soarele abia pe la pranz ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
neatza!
tocmai ce am schimbat un pampers plin de caca, mi-am baut cafeaua pe jumatate, mi-am intins pe gene si sprancene ulei de ricin ca cica le face mai dese
, am hranit copilu cu macaroane cu branza si iaurt, am facut patu, am aerisit casa........si acu tre sa ma apuc de o ciorba de perisoare ca nu mai am nimik pe la pranz........asta ca sa raspund la intrebarea caferei!
ioanaiub, ma bucur pt prietena ta!
cafera, sper sa fii mai mult melancolica decat suparata!!!!!!!
vad ca si azi e vreme frumoasa...........cica de maine se schimba.......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mamii spune:
neatza!
Cafera 

Mychydutza super tare bancu
Mie imi este foarte foarte rau ...ma dor toate oasele..imi curge nasu mai rau ca apa la robinet..nu vad prea bine caci ma dor okii si capul...si ma doare si in gat.Super combinatie sper sa ii fac fata lui Alex astazi
Altfel vroiam sa va intreb daca, copii voshtrii au avut pana acum crize de isterie.Eu ieri am avut parte de 2, nu am inteles prea bine de ce!Nu vroia inbrate nu vroia pe jos nu vroia in patul meu nu vroia in patul lui.A plans isteric o jumatate de ora in are eu eram ca si moarta si speriata pe deasupra.Pe langa plansul isteric.. dadea din maini si din picioare mai rau ca , copii rasfatati din reclame..si pentru ca nu reusea sa ma pocneasca lovea si cu capu ..iar cand statea in pat se dadea cu capu de marginea de la pat de nervi ca sa ma emotioneze.L-am lasat in durerea lui nu shtiu daca am acut bine darclar comportamentul asta nu este unul bun.sunt aproape disperata caci nu shtiu cum sa il ''manuiesc''
Pls mamici ajutor|!
musso17 spune:
neatza.
mychyudutza,dar harnica nu gluma,eu inca la cafea si ma misc ca un melc...aaa,am mai facut si bibe de lapte si l-am pasat fomistului.
mamii,mihnea are crize de isterie si le tratez cu indiferenta,absolut tot ce ai descris tu sunt manifestari normale datorate frustarilor...asa spune la carte...ca nu poate sa se exprime,ca vrea ceva si nu primeste,ce e obosit,etc...va trce odata cu hopul cel mare,vorbitul.nu te panica,nici daca face in public,se pare ca avem tendinta sa-i potolim in public facand ce vor ei de rusine...nu frate,lasa-l asta e,cine a avut copil stie si nu te judeca ca "uite ce copil rasfatat"
stiti treaba cu picatura chinezeasca?...eee asa am patit eu cu picatura de la furtun,pic,pic in galeata toata noaptea...cred ca ma bag la un cumparat de furtun.
brazuca25 spune:
Neatza!
Mai eu nu am avut parte de crizele astea inca, dar ma astept sa urmeze bine ca mi-ati zis sa ma pregatesc. Deocamdata e la etapa de "sfidare" cand se uita in ochii mei si face exact invers decat ii zic eu. A dat cartile jos din biblioteca de 20 de ori de cand s-a trezit si pana acum. Le-as muta sa nu mai ajunga la ele....dar nu am unde!
mychy da' harnica esti asa de dimineata!
cafera 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
Ma asteptam la un astfel de comportament undeva in jurul varstei de 2 ani in nici un caz acum.de sfidat ma sfideaza demult de cand ainvatzat sa mearga mai exact.Dar criza de care a avut parte ieri ...nu shtiu m-am simtit vinovata ca i-am dat prea multa libertate..
nu shtiu..ufff...
musso17 spune:
nu stiu daca putem vorbi de prea multa libertate la varsta asta,copii sunt diferiti,unii mai independenti altii mai dupa fusta mamii,eu cred ca e normal sa aiba si astfel de iesiri,au si ei personalitate,nu putem fixa un targhet,pana la varsta cutare face asta si nu face ailalta.de exemplu,acu cateva minute mihnea a luat buretele de vase cu detergent si-l baga in gura,evident ca i l-am luat,a inceput sa tipe,s-a pus pe jos,s-a rostogolit si s-a potolit cand i-am adus un alt burete curat..stiam ca vrea sa vada ce este,nu am procedat asa ca sa-i fac pe plac si sa se potoleasca caci oricum o facea,dar voia sa descopere,e normal zic eu.
andreea c spune:
Neata!
Eu nu prea bag in seama crizele astea de personalitate. Normal ca ii spun ca nu este frumos cum procedeaza, dar in nici un caz nu ii fac pe plac pentru ca imi dau seama ca intram intr-un cerc vicios. De cateva ori chiar isi dadea palme in cap de nervi...era asa comic, dar m-am abtinut sa rad. Poate i-ar fi pacut reactia mea si ar fi repetat mult mai mult decat daca vedea ca nu are nici un efect.
Mai are si el momente cand se tavaleste sau urla isteric, dar nu sunt asa de dese incat sa ma ingrijorez.
Mami eu zic ca ai procedat bine lasandu-l sa-si faca numarul. Tin minte cum povesteai ca incerca sa te loveasca cu capul cand traversati strada. In situatia asta nu prea aveai ce face, ca nu puteai sa-l lasi jos, dar in casa e cu totul altceva.
Ioana sunt alaturi de prietena ta si le doresc multa sanatate.
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Simo78 spune:
Azi va ofer o cupa de sampanie, o felie de tort..si vizionare placuta
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

ioanaiub spune:
LA MULTI ANI, IMPREUNA! 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)