Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (108)
Raspunsuri - Pagina 16
Timi07 spune:
La multi ani superbi impreuna va doresc Simo!
M-am emotionat si mi-a dat bebe una asa finut, da cred ca era mesaj de la multi ani pt tine![]()
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
vaaaai multumesc bebe de timi!![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

karligutza spune:
Simo sa fiti sanatosi si fericiti si cat mai multi ani impreuna! va doresc sa aveti o casnicie asa cum v-o doriti, iar copilul (eventual copiii) sa va umple inimile cu veselia lui/lor! pentru tine floricele 

iar pentru el o carte ceva?
... iar daca vreti sa sarbatoriti azi la ceas de seara, ma ofer sa-l scot eu pe Matei la o plimbarica
... ![]()
si trebuie sa urez acelasi lucru si colegei noastre AndraZ care aniverseaza acelasi eveniment: casatoria! Multi ani inainte si voua si cat mai multe realizari!
si pe Mara o scot la o plimbarica
.... insa stiu ca e bolnavioara, are febra, etc... asa incat ii doresc INSANATOSIRE GRABNICA!! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
greierash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza haha. pe mine nu vroia sa ma lase sa ii fac baie ca cica innec copilu. cica sa nu-i facem baie dintr-o data, sa-i facem pe bucatele, azi o mana , maine alta, poimaine capu......... ![]() |
super! super tare! foarte amuzant! foarte tari taticii astia!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Simo78 spune:
Si de la andra tort si sampanie...cu moderatie doamnelor, sa nu va imbatati si sa postati prostii, sa ne vedem toate pan`n seara cu avertisment rosu 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

greierash spune:
La multi ani, Simo! Sa fiti sanatosi si fericiti multi, multi ani de acum inainte! Multumim de sampanie si de tort, foarte bune! Cred ca te-ai chinuit toata noaptea sa faci tortul!![]()
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
Simo, iti urez si aici, oficial, LA MULTI ANI inainte, impreuna "in 2...3...23!" !
Andra sa-ti dea DD tie ce-mi doresc eu mie!!!!!!.....inafara de "4 years, a car, a house, a baby....."!!!!! astea s-au realizat deja
sanatate fetelor si multi ani fericiti, impreuna, de acu inainte!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
uite acu vaz ca pe 21 am implinit 2 ani de forumeala..........sarbatoresc si eu ceva!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
it's so simple to be wise. just think at something stupid to say and then don't say it!!!!!!
stefania_97 spune:
Felicitari Simo!!! La multi ani fericiti in doi, sa va iubiti si sa va faceti fericiti unul pe altul 

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/