Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata.
dau cafea.
Fiecare dupa pofta inimii si bunatatea sufloetului. A mea cea mai amara, ca-s cea mai rea:)))

scurt pe doi, aseara ne-a inundat vecinui. Sofia a bocit 3 ore nonstop, ca ne vom ineca si ca ea nu vrea sa moara

Isabeluta, ma gandesc la tine, tin pumnii!!! Cum ai facut cu lapticu pana la urma?

Prisi, deja se-ngroasa gluma.
vezi ca-mi pun cagula sau trimit mascatii la tine la usa pt ca, sa fie clar, EU sunt cea mai scorpie, si orice ar incerca sa se alinte restul fetelor, nu-mi ajung nici pana la degetu mic!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,Sabina multumesc pt cafea ,tare buna ,m-a mai pus oleaca pe picioare ,ne-am intors de la nunta a fost frumos dar ff obositor .
Am dus cadoul de la tombola si lui Teo de Alinus ,am ajuns chiar la petrecerea de mot ,am cunoscut-o pe Alina si familia ei ,sunt niste scumpi ,sunt asa de tineri ,iar Teodor este ff frumos si tare cuminte .
Ne-am simtit f bine alaturi de ei pacat ca nu am putut sta mai mult pentru ca eram fugiti de la nunta,promitem ca data viitoare cand vom mai veni in Barlad va vom da de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

de la noi vesti proaste. Ghighi e tot cu febra, muci multi si galbeni, nu vrea sirop, plange neconsolat chiar daca-l tin de 2 zile mai mult in brate. aseara pe la 10 a inceput o criza de plans si cu greu l-am calmat dupa vreo ora, timp in care am incercat tot ce-am putut sa-i distragem atentia spre ceva . In cele din urma a adormit la tati in brate. azi noapte muci la greu, urla si se zbate la aspirat asa ca nu l-am mai fortat, drept care s-a trezit de vreo 4 ori. azi dimineata s-a trezit cu un oki umflat, era de aseara putin rosu si acum e naspa. il astept pe tati sa vina sa mergem la medlife.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'neata si de la noi!
Am rumcappuccino si ciocolata calda! Toata lumea e invitata!
Ieri seara nu am mai apucat sa intru, am facut sauna si sotul meu a insistat sa-l bagam si pe Tudor, nu era prima data. Dar l-a tinut mai mult, Tudor a adormit pe la 10 si ceva si pe la 11 si ceva s-a trezit plangand, a ragait, a partuit si s-a tot frecat de umarul meu. Plangea destul de rau. Intr-un final l-am calmat si l-am readormit. Cand am coborat jos, unde era lumina, am vazut pe bluza mea, pe umar, unde se frecase Tudor, urme de sange! Am crezut ca o iau razna. Ce i-am facut sotului! am urcat amandoi sus, l-am ridicat pe Tudor, intors pe toate fetele si cercetat in amanunt. Nu avea nimic, nici macar nu s-a trezit, avea doar putin sange uscat la o nara. Atat! A dormit pana dimineata, nicio problema.
Azi il duc la medic la control, sa vedem daca s-a vindecat ultima otita. O sa intreb exact cum e si cu sauna, dar sotul a incasat papara!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

:((
papanash, didtai viroza din pacate.
cereti antibiograma, te rog eu frumos, inainte sa va luati antibioticu (prevad ca asta va paste, pt ca o trageti de prea multa vreme)

Mergi la inceput

ca sa aveti tabloul complet , tati are simptome de raceala si se doctoriceste la greu, eu am rusii pe cap care au venit cu migrene puternice .

ma duc sa beau o cafea de-aia buna de la sabina.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
papanash - multa sanatate.of...nasol cu virozele astea.sa va faceti bine cat mai repede.
sabina - te asigur ca eu sunt si mai rea...doar ca ma abtin!
eliza e mai bine, nu mai tuseste deloc, dar mai are mucisori...
vroiam sa va intreb unde e cofetaria agapitos???ca de la party numai prajituri visez!si ma gandeam sa iau ceva pentru ziua elizei.
pupici dulci si multa sanatate tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Multumesc de cafeluta, chiar am nevoie, am dormit azi noapte max 2 ore....Cristi aseara a tot tusit in somn, la un moment dat am avut impresia ca se ineaca si l-am ridicat, a vomitat tot ce papase mititelul, nu pot sa va spun ce m-am speriat, dupa faza asta va dati seama ca eu nu am mai putut dormi, el s-a linistit si a dormit pana la 9.30 cu trezirile de rigoare la 4 si la 8 pt bibe.Acum vad ca nu mai tuseste, mai are ceva mucisori, oricum am sunat la cabinet dar nu ajunsese dr.....e posibil sa fi eliminat ce se stransese in gatut aseara prin voma?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

acum a adormit si respira greu fiindca nu doarme decat pe burta. ma ingrijoreaza okisorul umflat, nu stiu de la ce e, l-o fi ciupit ceva sau de la curent ?
antibiograma inseamna ca-i ia sange , nu ? si in cat timp sunt gata rezultatele ?
e bine ca mananca , ieri a mancat f bine si solide si lapte si apa.

filme Ghighi

Mergi la inceput

ochi rosu poate sa fie consecinta a virozei, un soi de conjunctivita. Eu am facut viroze cu ochi rosu si un soi de herpes ciudat la gura pana la 11 ani.

Mergi la inceput