Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, da, de la muci a vomitat, ooof, saracutul
si Gh mai tuseste, dar e doar din gat, din fericire, si doar dimineata la trezire.
Febra nu mai are, doar mucii cat casa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ochi rosu poate sa fie consecinta a virozei, un soi de conjunctivita. Eu am facut viroze cu ochi rosu si un soi de herpes ciudat la gura pana la 11 ani.

sabina, e in exterior rosu si umflat, ochiul practic nu e inflamat, cristalinul e curat.
m-am uitat aseara si la dinti, un incisiv se vede foarte curios,practic gingia e toata alba, parca ii iese dintele in fata, nu stiu cum sa zic, gingia e de sus pana jos alba, doar ca nu a spart . nu am reusit sa vad mai mult.
cine are pompa de nas de-aia bengoasa cu baterie ? am vazut-o in farmacie, e vreo 2 milioane. ma gandesc sa nu mai incerc cu batista bebelusului ca oricum nu am succes.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Vad ca nu ati scris atat de mult cat ma asteptam.

Multa multa sanatate tuturor puiutilor bolnavi!

Yaia, sa va fie de bine iesirea, contez pe tine sa palavragim azi, daca fetele raman iar in umbra.

Gabriela, sanatate multa Sarei!

Sabina, ce ghinion cu inundatia. Ce griji isi face Sofia! Eu te sunasem ca nu stiam ce s amai fac cu mucii lui Andrei, cazusem si eu in depresie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

da, da, exact asa pateam, in exterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, aici sunt pana la 2:30, cand fug la doctor cu Tudor...controlul de 4 saptamani dupa otita! Dar inca are muci si mai tuseste cand si cand, asa ca nu-mi fac mari sperante. Dar nu cred sa mai accept antibiotic, ca nu a mai facut febra!

Sabina, eu cred ca a sosit timpul ca Sofia sa inceapa cursuri de inot! Uite mititica ce griji isi face! pt. Sofia Galagia!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxana, da, am citit pe urma, imi pare rau ca n-am fost pe faza.
acu sunt si eu depresiva, tanti marieta nu vine nici azi(dupa ce n-a putut sa vina nici vineri....), am TONE de spalat, plus haosul de dupa inundatie
si uite asa se duce pe apa sambetei tot doctoratul meu

imi trebuie neaparat femeie la curatenie si mi-e teama sa apelez la firme:(alea fac doar curat, nu si ordine, ori sa dau cu mopu si aspiratorul e flu flu, bagatul in dulapuri si ordonatul, asta e greu.

Mergi la inceput

Cecilia, off bietul Cristi, sigur de la muci o vomitat.

Papanash, sanatate multa si voua, vad ca v-ati picnit toti cu raceli. Mai ales scumpul de Ghighi. Tocmai ce imi zicea colega mea ca baiatul ei cel mare a facut o viroza cu conjunctivita si otita si era cam necajita. Cica umbla o astfel de viroza.

Gabitz, cred ca de tine este mai aproape Agapitos de la Perla, la Dorobanti colt cu Stefan cel Mare. Exact pe coltul cu Studio Martin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Vad ca bebeii tot bolnaviori. N-am mai intrat de vineri cred ca am fost ocupati tot we. N-am plecat nicaieri doar ca sambata ne-am pus pe curatenie generala, iar tati m-a ajutat ca de obicei ca sa-mi treaca supararea, iar duminica am pus si eu muraturi si apoi ne-a scos tati prin parc si seara ne-a invitat la masa in oras. Adelina a facut debandada pe masa, a fost ceva de vis, dar ne-am simtit bine.
In parc Adelina ne-a dovedit cat de bine poate merge singurica, e prima oara cand merge singurica atat de mult, nu vroia deloc sa o tinem de manuta.

Tot de vineri am intrat intr-o mare depresie, pentru ca sora mea care e insarcinata in 5 luni a facut 4D si i s-a spus ca bebe a re o malformatie la plamanai si are 99% sanse sa se nasca bolnav ca atare azi trebuie sa ia o grea decizie. Ma rog la DD sa fie bine .

Pup toti bebeii bolnaviori.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Vad ca bebeii tot bolnaviori. N-am mai intrat de vineri cred ca am fost ocupati tot we. N-am plecat nicaieri doar ca sambata ne-am pus pe curatenie generala, iar tati m-a ajutat ca de obicei ca sa-mi treaca supararea, iar duminica am pus si eu muraturi si apoi ne-a scos tati prin parc si seara ne-a invitat la masa in oras. Adelina a facut debandada pe masa, a fost ceva de vis, dar ne-am simtit bine.
In parc Adelina ne-a dovedit cat de bine poate merge singurica, e prima oara cand merge singurica atat de mult, nu vroia deloc sa o tinem de manuta.

Tot de vineri am intrat intr-o mare depresie, pentru ca sora mea care e insarcinata in 5 luni a facut 4D si i s-a spus ca bebe a re o malformatie la plamanai si are 99% sanse sa se nasca bolnav ca atare azi trebuie sa ia o grea decizie. Ma rog la DD sa fie bine .

Pup toti bebeii bolnaviori.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Yaia, poate sa fi crescut presiunea sangelui pe capilare, nu cred ca ar fi bine sa il mai tineti in sauna pe Tudor. Va tin pumnii astazi pentru controlul cu otita, sper ca totul sa fie bine.

Maria, multumesc ca ai livrat toate cadourile si ma bucur ca v-ati distrat asa bine la nunta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput