Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana o mare problema pususl pampersilor, eu acum il pacalesc pe Cristi cu batista bebelusului si/sau seringa de panadol(de cateva zile), desi cand e in mare verva si tb sa-l schimb obligatoriu, mai iese si cu scandal, ca ma alearga prin tot patul.
aaaaaaa voiam sa-ti spun ca am gasit azi in Sellgros Berceni, set de 4 carticele(cum cautai tu sambata), i-am luat lui Cristi cu povesti, sunt super, a venit sa-i citim Motanul incaltat, pe asta a aleso el, bineinteles ca am scurtat mult, nu puteam citi tot ce scria in carticica, s-ar fi plictisit, idee este ca a stat si a aascultat toata poveste....ce baiat cuminte are mama, nah ca l-am laudat.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna searaaaaaaaaaa!
In sfarsit mi-am facut si eu timp sa mai apar pe aici!
Mihnutzu' e fff bine.De vineri nu mai are pic de febra,nu muci,tuse,etc dar avem 2 dintzuci noi-noutzi!!!
La noi s-a elucidat misterul febrei!E f tonic si energic,un mare catzarator,a fost f cumintzel cat am fost noi plecati la Sibiu.A stat cu bona,a mancat papa facuta in casa,nu mai mananca borcanele asa de bine;prefera mancarea ,,home made''!maine am in program sa gatesc mai multe feluri.cam bate vantul prin frigiderul nostru.Inafara de fructe,legume,iaurturi si cioco,oua si supozitoare,nu mai avem nimic!
Sibiul m-a fermecat!mai fusesem in trecere,in drum spre Zalau,prin 2000,dar acum mi s-a parut splendid.Seamana f mult cu Brasovul.Abia astept sa revenim in mai la cununia religioasa a verisoarei mele.
Sambata a fost o zi f faina,cu mult-mult soare si extrem de cald,fatza de ce imi zicea bona ca e in Buc.Ne-a plouat pina la Pitesti si de acolo soare si cer senin!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vad ca acum sunt eu singura pe aici, ma retrag la nani, ca de maine iar raman singurica cu Cristi...pana vineri.

Sim am vazut pozele, Stefan chiar este fotogenic,cand apare calendarul, (in decembrie) da de stire sa-l cumparam.

poze

Mergi la inceput

Mihutul cel cuminte si cu dintisori.

poze

Mergi la inceput

Sanatate multaaaaaaaaa tuturor puiutilor bolnavi si mamicilor ingrijorate un maaare!
Cumatra,dar mare limbaritza ai avut!
Sim,ce s-a distrat Stefan,scumpul de el!Am ratat pastrama aia de la p-ta Matache!Dar lasa ca recuperam noi!

Noi avem o mare pb:nu-i mai place lapticul Humana 3Mananca maxim 40 ml dintr-un biberon.Ce sa mai incerc?Sa-l trec pe lapte de crestere 1-3 ani?De care?Ufffffffff,si eram asa de multumita cum papa el lapticul...

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noapte buna!Plec la !

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, cum bre nu gasisi reducerile de la Crido? In Plaza asta din Drumul Taberei???? Aveau doua rotative din alea cu haine reduse. Unele erau 59 si altele 29. Chiar imi spunea vanzatoarea ca au de ceva timp reducerile si de asta nu am mai gasit eu numerele care imi trebuiau, la anumite produse. Nu stiu ce sa-ti spun, dar mi se pare aiurea (preturile erau scrise destul de vizibil). Pantofiorii erau chiar langa casa de marcat.

In legatura cu bonificatia din urma adoptarii legiimamelor, e foarte simplu de calculat: MEDIA VENITURILOR PE ULTIMUL AN. Asta presupune ca ai prins si cateva luni cu 6 milioane. Daca ai avut venituri mai mari, e super tare! De la 1 ian te poti supara pe ei si te intorci in CIC. Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

SabinaY, abia astept sa ajungi cu bine in Romanica. Te duce fata la cumparaturi, nu-i bai!!! Cat despre temerile tale de a nu fi deposedata de aparat foto, eu cred ca nu e dracul atat de negru. Stai loinistita ca nu-ti da nimeni in cap. Pupici si drum bun!!!!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Scriu repede ca-s la servici...
Si Vladutz al meu a facut fitze la somn ieri....a fost ceva in aer.
Mai rau e noaptea: ultimul obicei dobandit e tzitzi si foiala vreo 2,5 ore (azi-noapte de ex). In total am dormit 3 ore...

In alta ordine de idei vroiam sa te intreb Rox cum e cu taxi, circulatia, in Paris? Nu-s probleme sper. Ajung f tarziu! Cat se face oare din aeroportul Charles de Gaulle pana la Turnul Eiffel? Maine plec...nu va spun cum stau cu moralul....va pupacesc...am o groaza de facut la munca...

PS Probabil o sa revin in we... la voi...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

SabinaY, ceea ce am scris la pag 15 voriam sa iti scriu, printre altele, acum vreo 2 sapt cand erai mai descurajata. Ma bucur ca ti-ai revenit, insa. Am vazut si pozele cu domnisoara coafata si e o scumpa!!!

Sa aveti calatorie placuta spre RO si sa petreceti bine in tara.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput