Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutari si de la noi. Am fost la gratar la casa azi daca tot a fost frumos afara. Am facut si cateva poze, le gasiti aici. Stefan a mers in lung si in lat prin curte, s-a murdarit bine de tot de pamant, a vrut sa manance cateva pietre, altfel spus s-a simtit excelent . Acu a picat lat la somn impreuna cu tati, asa ca am si eu putin timp liber (a se citi pt DC )

Sabinuta japoneza, noi folosim scutece Babylove, sunt nemtesti si se gasesc in magazinele DM din cele 2 hypermarketuri Real. Mi se par absolut minunate. In afara de astea am folosit cu mare succes Libero. Lapte praf Milumil 3, dar formula veche, asta noua e de toata kkoa. Hainutele luate din Ro le avem de la Debenhams, Mothercare (cam scumpe!), Miniblu, Kridokids, Alabala. Debenhams-ul mi se pare cel mai bun ca si calitate-pret. Dar poate ne vedem la o sesiune de shopping la Mall Vitan . Cu aparatul foto nu cred ca o sa ai probleme, si eu vreau sa imi iau un Nikon D60 sau D80, doar nu o sa fac poze cu el numai in casa . Il pui intr-o gentuta/rucsacel si nu vad baiul.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce de copilasi bolnaviori! Si vad ca Zana Maseluta s-a stabilit la dulceturi si papanasi, nu vrea sa mai plece. Stefan are 8 dinti, 4 masele si stau sa iasa caninii...toti 4 E si el cam suparat din cauza asta.

Rox, poate ne vedem marti. Mi-am luat o zi de concediu pt ca ma duc cu Stefan la sedinta foto, apoi in duc la gradi si as vrea sa ma duc la ORL la Medicover pt ca ma doare o ureche. Cum au fost prajiturelele?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, au plecat bunicii si am ramas cu puii dezlantuiti. Asa ca nu prea mai am timp sa va scriu romane.

Nana, ma bucur nespus ca v-a placut surpriza, va imbratisez cu drag si asteptam vesti bune de la voi.

Andreea11, vezi ca pana urma era el mai iritat de ceva. de acum sper ca va fi mai bine. Sa stii ca 4 masele in 10 zile este super, chiar daca acele zile au fost cosmar.

Sim, ne-ai convins ca v-ati simtit bine si ca Stefan s-a distrat. Dar cu friptanele acelea de ce ne-ai dat pe la nas? Prajiturele au fost bune, le mai simt si acum dar pe coapse. Marti avem programare la Dr Lungu la 17.30.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Eu suspectez ca Andrei practica santajul. Nu are cum sa aiba dureri, era vesel cand l-am culcat, oricum ii pusesem si supozitor si a luat si Nurofen. In plus nasul era curatat si desfundat. Nu a zis nici pas cand l-am pus in pat, dar apoi a inceput protestele. Si plange si plange. S-a invatat adormit in brate si banuiesc ca asta solicita acum. Somn ar trebui sa ii fie, ca nu a dormit decat o ora azi. Somnul lui din timpul zilei s-a redus la o ora si aia cu chin si mi se pare imposibil ca de la 2 pana acum sa nu i se mai faca somn. Cand vine ora de culcare seara imi vine sa ma duc in lume.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata, a adormit si Bubu, sa vedem cat l-o tine. Noroc ca vine si tati si il pasez la el daca incepe iar scandalul.

Pana una alta va las, nu e chip sa va fac sa spuneti ceva, cred ca petreceti duminica seara in familie. Banuiesc ca apareti dupa ce inchid eu calculatorul.

Noapte buna si o saptamana usoara!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, nu va luati d60.Nu merge cu obicetivele manuale, si poate ca nimeriti vreodata vreunu din ala, la o ocazie. Sunt de o mie de ori mai bune.
D80 o sa se ieftineasca si e super bun.

Nana

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
P.S. Multumim din suflet pentru cadoul fluturasului. A fost o surpriza foarte placuta pentru noi sa stim ca nici la petrecere nu ne-ati uitat. Va multumim mult pentru gestul vostru nemaipomenit.

Nana, de Fluturas nu ne mai spui nimic? Asteptam stiri.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Pana una alta va las, nu e chip sa va fac sa spuneti ceva, cred ca petreceti duminica seara in familie. Banuiesc ca apareti dupa ce inchid eu calculatorul.

Noapte buna si o saptamana usoara!

Noi am fost cu o prietena si pitica ei la un loc de joaca pentru copii si pe drumul de intoarcere, Tudor a adormit in masina, de pe la 18:30, pana pe la 19:15. Asa ca a trebuit sa amanam baita...acum inca se joaca cu tati cu masinile. Poate il bag in cadita si sper ca pe la 21:30 - 22 cel tarziu sa-l adorm. Speranta moare ultima, nu?

Noapte buna tuturor si vorbim maine, Rox!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sara e din ce in ce mai rau, a ineput febra, 37,5 deocamdata sub brat ca in fund nu e chip sa iau, dar mucozitatile ne omoara. Oricat am aspirat-o se tot aduna, tuseste si se ineaca deja. E obosita, trista si plange. N-a putut nici dormi. I-am dat acum Nurofen si a papat ceva, sper sa adoarma si sa fie mai bine. Mi-e frica sa nu creasca febra. E deja traumatizata de aspiratul mucilor, dar nici nu pot sa nu o curat ca altfel e dezastru...offff...

O seara frumoasa! Si sanatate piticilor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi, cam tarziu pentru azi, dar nu am scris pana nu am reusit sa citesc.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori.... si noi ne invartim pe acolo, mucisorii in loc sa dispara se inmultesc si tusesete tot mai rau, chiar mi-e frica sa nu se inece, deja ma ingrijoreaza tusea lui, maine cred ca sun dr si incep aerosoliiiii, dacae cazul.....

Nanaam votat cu placere o super mireasa.

Fetele mai puneti aici .....sa va votam, eu sincer nu am timp sa ma uit la toate pozele.....si poate nici nu va recunosc...pe Nana sigur nu o recunosteam.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput