Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 16
moldoveanca spune:
Devylla noi cand am fost in tara si am ramas in pana de laptic am gasit la farmacii in Bucuresti Hipp Organic,noi de asta folosim si aici.Eram disperata imi era teama sa-i dau altceva sa nu avem probleme cu burtica.Scutece noi ne-am trimis doua baxuri cu doua saptamani inainte pt ca tot asa imi era teama sa nu se irite.
teo
moldoveanca spune:
Dar eu nu inteleg de ce nu folositi termometru pt ureche??Nu e bun?Noi de asta folosim si nu avem probleme, sta cumintel
teo
moldoveanca spune:
Erina cam aceleasi probleme le aveam si eu.Adica nu-mi placea aici neam si gaseam nod in papura pt orice.Bine,nu pot sa spun ca acum sunt fericita dar asa cum spuneau fetele incerc sa vad parte buna a lucrurilor.Si cel mai important e ca acum suntem toti 3 si asa cum spuneai si tu,tati reuseste sa se joace cu Vladut in fiecare zi, ceea ce cred ca e foarte important.Acum cred ca o sa zici ca nici nu se compara Bucurestiul cu Londra.Adevarat din nou dar eu cred ca problema e in capul nostru, suntem atasate de locurile dragi noua si ne e greu sa ne adaptam in alta parte.Pupici multi de la noi si gandeste-te ce fericit e tati cand va are aproape.Sanatate multa printesei
teo
moldoveanca spune:
Heeeii am ramas singura pe aici?Si eu care vroiam sa va invit la o mancarica buuuna.Nu spun ce ca poate sunt burticile pe aici![]()
teo
moldoveanca spune:
Rox ,cand am fost in tara a fost si Vladut tare ragusit fara febra sau altceva eu am crezut ca de la cat a plans dupa meni cand il lasam cu buni
Mi-au dat un spray Tantum verde si si-a revenit imediat.Poate va ajuta si pe voi.Multa sanatate copilasilor
teo
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Dar eu nu inteleg de ce nu folositi termometru pt ureche??Nu e bun?Noi de asta folosim si nu avem probleme, sta cumintel teo |
Pentru ca nu am, la vremea respectiva l-am considerat un moft, acum mi-ar fi prins bine.
Multam si de ideea cu rontaitul, am incercat si eu, dar cand e nervos nu vrea nene nimic. La masina de spalat am reusit sa il schimb acuma.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Rox ,cand am fost in tara a fost si Vladut tare ragusit fara febra sau altceva eu am crezut ca de la cat a plans dupa meni cand il lasam cu buni Mi-au dat un spray Tantum verde si si-a revenit imediat.Poate va ajuta si pe voi.Multa sanatate copilasilor![]() teo |
Aaa, multumesc. Spray din asta chiar avem.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Heeeii am ramas singura pe aici?Si eu care vroiam sa va invit la o mancarica buuuna.Nu spun ce ca poate sunt burticile pe aici teo |
Las ca e burtica mea goala si doritoare. Hai, ia zi ce servim azi?
Rox ,
Poze
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori si pupici dulci de la noi sa se faca bine repede repede.
P.S. Multumim din suflet pentru cadoul fluturasului. A fost o surpriza foarte placuta pentru noi sa stim ca nici la petrecere nu ne-ati uitat. Va multumim mult pentru gestul vostru nemaipomenit.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil! 
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ANDREEA11 spune:
Adimercedes, Roxana, Sabina, Andreea va multumesc mult pentru sfaturi. Cred ca am descoperit cauza agitatiei lui Cristian....II DAU SI CANINI DE SUS!!!!!

. Maselele au iesit toate in 10 zile si acum canini. Chiar vreau sa ne paraseasca Zana Maseluta. Saracu ....