Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Luy,
cum sa strici pagina? Mai mare bucuria ca a mai scrs cineva. Stiu ca si tie iti e greu sa scrii pe forum cand esti cu Maria. Eu imi fac de cap de 2 zile pentru ca sunt bunicii aici si au ei grija de copii. Altfel nu cred ca reuseam sa scriu atat de mult.
Nu stiu ce sa zic legat de eruptia dentara, banuiesc ca mucii nu pot avea legatura cu asta. Sper din tot sufletul sa nu fie racita si Maria.
Oricum la noi sunt combinate problemele, ca baleste baiatul de imi uda parchetul si musca tot ce prinde. Mucii sunt extra. Dar s-a agravat chestiunea, si zau nu cred ca e de la party. Poate il duc luni la urgenta, insa ma indoiesc ca o sa mi-l primeasca, avand in vedere ca el nu are nici febra. Adica de ieri dimineata nici Andrei nu a mai facut febra. O sa o sun si pe doctorita dimineata si abia apoi o sa vad daca il duc la urgenta sau nu. Nu cred ca ajuta sa il vada cineva, oricum se vor baza pe ce descriu eu. Ma indoiesc ca rosu in gat ar avea, ca ar face febra mare. De tusit nu tuseste sa cred ca e bronsiolita. Iar mucii uneori sunt uneori nu, deci tot pe cuvantul meu se vor baza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Devylla, si eu ma gandeam ca eventual ne putem intalni mai multe fete cand vii in Bucuresti. |
Si eu tot asa ma gandeam. Organizez ceva?
Rox ,
Poze
Erina spune:
Luy 
Alehiam
Roxana
Sabina Y. Iti trimit si eu mesaj cu numarul meu. Si eu cred ca ar fi mai comod sa ne intilnim mai multe mamici. Intr-o simbata ar fi mai bine pentru mine ca sa ma aduca sotul la locul intilnirii iar daca daria nu e bine sa stea el cu ea.
Nu am inteles daca vine si sotul cu tine. Daca vine si el, sotului meu i-ar face mare placere sa se converseze in japoneza sau in engleza.
Ce bine ca stai o luna!!! Cred ca bunica din Romania are mari emotii.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Roxana_G spune:
Erina, si Andrei e ragusit, uneori isi mai drege vocea, alteori abia scoate sunete. Azi a avut si scaun moale, dar am dat vina pe Nurofenul asta de tot trebuie il dau.
Rox ,
Poze
Erina spune:
Sabina Y si eu cred ca nu sunt probleme cu camera.
Lapte noi mincam Nan Junior+, folosim Pampers dar din afara-cind raminem fara cumparam si de aici-si pe mine ma enerveaza lotiunea aia, iaurturi mincam Milli, Tnuva si Danone NutriDay.
Hainute depinde de buget (nici noi nu am vazut reduceri la Crido Kids in Plaza), hainute pentru tine sunt o gramada dar ma tem ca cele dragute au preturi tot cam ca in Japonia.
Erina spune:
Roxana, si Daria a avut scaune moi, cred ca tot de la Nurofen. Ii dau Humana si Milli HN+ Azi dimineata am avut surpriza sa faca "legat" bine.
Erina spune:
Iata un raticol despre paracetamol:
http://www.gandul.info/sanatatea/paracetamolul-administrat-copiilor-poate-provoca-astm-alergii-si-eczeme.html?3891;3214624
Roxana_G spune:
Off, daca si paracetamolul este daunator ce mai ramane? Ca doar nu ii lasi fara nimic pana la febra peste 38.5.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Erina, eu nu i-am dat nimic deocamdata pentru scaunul moale, a fost numai unul.
Mi-e asa mila de Bubu meu. Nu stiu ce sa ii mai dau. Nas infundat, nu vrea sa il curat, nu vrea nici sa ii sterg mucii. Face un super scandal din orice, nici sa ii schimb pampers nu mai pot. Baleste ingrozitor si e tare suparacios. S-a trezit din somn si mai ragusit. O sa il duc maine la oricine la urgente desi tare mi-e ca nu rezolv nimic.
Rox ,
Poze
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui aniast72 adimercedes, multumim de pupici pe care ii intoarcem cu drag. Noi zilele astea avem o tentativa sa-i scoatem 3 grilaje de la patutul lui Vladi, deja azi am exersat urcatul si coboratul singurel in patut. Problema noastra este ca avem scarile de pe hol destul de aproape de camera lui, usa de la camera lui o poate deschide usor...si ne e teama sa nu ne trezim cu el pe la parter in timpul noptii. Oricum o sa testam dormitul "in libertate" la somnul de dupa amiaza si o sa-ti spun cum a fost. |
Aniast, multumesc. La noi nici vorba sa ii scot grilaj, ca uraste patutul din tot sufletul. Si doar noaptea doarme in el, ca ziua doarme in patul nostru, dar sunt cu monitorul la capul ei si cu urechile ciulite la maxi. Si la primul sunet am zburat pe scari. Cand ne intoarcem din RO o sa ii iau portita in capul scarilor (jos deja i-am luat si tare bine prinde), ca daca se duce de-a dura la vale, poate iesi f urat. Eu zic sa consideri si tu sa va luati asa ceva, ca sunt f bune, mai ales ca vine si bebelina, deci veti folosi perioada mai lunga. In plus, nu e numai pt cand ei sutn exploratori, ci si pt cand ei se trezesc in toiul noptii buimaci de cap si se pot produce accidente urate. Nu vreau sa te sperii, dar poate vrei sa iei si asta in calcul, macar sa nu ai bataie de cap cu gandurile c-o fi, c-o pati...
| citat din mesajul lui aniast72 adimercedes, sa stii ca ai dreptate vis a vis de promisiunile facute copilului. Eu am auzit-o pe femeia care ma ajuta la curatenie spunandu-i lui Vladi, in timp ce-l schimba: Stai cuminte sa te schimb si mergem la buni. Nici nu era vorba de asa ceva, drept urmare i-am spus sa nu-l mai pacaleasca pentru ca la varsta asta copiii inteleg multe si e frustrant (pentru ei) sa priceapa ceva si sa nu se puna in aplicare. |
Aaaa, clar. Eu asa am viata buna seara cand o pun in patut la somn. Desi il uraste, ii explic ca o pun in patul ei sa doarma, ca o iubesc si ca ma intorc in curand. Tonul e optimist, la fel cum ii zic ziua cand ma duc la baie, de ex. SI pt ca ziua ma intorc repede, si seara poate adormi linistita stiind ca ma intorc. Iar dimineata cand se trezeste o luam intre noi si ne pupa, ne imbratiseaza, mai motaie cu noi...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii