Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Cecilia, dimineata respectiva a fost oferta unica si dupa intamplarea cu pricina nici nu cred ca mai incearca saracul nimic. Cat despre programul cu copiii, cand tati e pe acasa eu am noroc ca ei prefera sa stea cu el.
Oricum daca al vostru se mai supara, ia intreaba-l daca il deranjeaza ca prefera Cristi sa stea cu tine si cand e meci la TV. Alexandrei i-a placut cadoul, a lipit toata mobila din dormitor, iar dvd-ul l-a vazut de cum am ajuns, nici nu a mai cerut alte desene la aerosoli. Adica am facut aerosoli fara nici un fel de desene.
Moldoveanca, felicitari lui Vladutz pentru progrese.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Vad ca aseara a fost program de laude. Stiu ca eu ma tot vaicaresc de Bubu ca nu face, dar aseara chiar voiam sa va povestesc de haios este, cum ascunde el lucrurile sub pat de cautam jumatate de zi. Si acum a luat aseara catelusul de plus al Alexandrei, l-a pupat, l-a iubit, si a alergat toata casa cu el in brate. E un scumpic.
Annisia, ieri am fost si eu cu tot cu Cecilia la Crido si zau daca aveau vreo reducere. Sa poarte sanatos Yanis lucrusoarele. Sa stii ca eu sunt super incantata de toalele din Carrefour, alea din colectia ex sunt super. Deci asa e cu legea cu 85%? Eu m-am scos care va sa zica, daca ma oftica aia la munca si ma intorc in cic voi avea 85% din salariu?
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, de unde sunt pozele acestea superbe? De la Busteni?
Erina, nu cred ca face nimeni intalniri ca opera de caritate, noua chiar ne-ar face placere sa ne intalnim cu tine. Si cum ti-am mai zis, si eu m-am simtit tare vinovata pentru Baby Expo. La party am o scuza, ca nu am vorbit cu nimeni altcineva. Nici de copiii mei nu am stiut prea multe.
SabinaY, iti las nr meu de tel pe privat. Si ne auzim. Daca e musai si pot atunci, o sa apar si la aeroport. Dar speram mai degraba sa iesim la o cafea sa mai socializam. Nu iti face atatea griji cu furatul, ghinioane se pot intampla dar nu cred ca iti smulge nimeni camera in plina strada. Ca scutece noi folosim Pampers, lapte Nestle Junior formula sau Parmalat 1-3 ani la cutie. Cu hainutele e mai dificil, depinde de bugetul tau si de gusturi. Dar daca mergi la un mall gasesti la gramada si magazine pentru copii si pentru femei si sigur vei gasi ceva sa iti placa. Daca vrei vin si eu.![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Mad, ma bucur ca te-ai readaptat la serviciu asa repede si ca Robert e bine. 
Haideti ca ati scapat de mine, ma duc sa il scot si pe mucios afara, ca sora-sa behaie linistita in curte de mai bine de o ora.
Pupici si o duminica placuta.
PS Mi-a adus mama prajituri Biscottino. Numai la asta ma gandesc. ![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Intrucat Bubu a atipit in leagan l-am pus la somnic acum. Insa nu stiu cat va tine, este vai de el cu atatia muci. Acum ne pregatim de masa de pranz, asa ca iar scapati usor de mine. Vad ca a devenit obicei sa scriu singura cate o pagina. Intamplare sau complot? ![]()
Prisi
, sper ca nu mai esti suparata pe noi. Hai sa ne spui cum mai sunteti.
Rox ,
Poze
luy spune:
Erina, sper ca nu tonul mesajului meu te-a facut sa crezi ca ne-am intalni cu tine din caritate. Nici vorba de asa ceva, eu sunt foarte amatoare de socializare pt ca datorita faptului ca nu am inceput inca serviciul nu prea interactionez cu adultii, in afara de tati si convorbiri la telefon cu parintii numai pe voi va am, prietenii sau colegii de serviciu sunt preocupati de altele, au problemele lor si nu prea au timp sa intre in contact cu mine. Asa ca sufar de o anumita izolare pe care sunt convinsa ca o inteleg si alte fete aflate in situatia mea. Asa ca nu-ti mai face ganduri de-astea 
Multa sanatate Dariei, sa treceti cat mai repede peste probleme si sa fie iar plina de viata si vesela 
Sabina, foarte frumoase pozele, ai avut niste modele minunate. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Rox, uite ca-ti stric frumusete de pagina in exclusivitate a ta ![]()
Ce sa fac, profit si eu de somnul Mariei, azi iar a reusit tati s-o "doboare"
Sa vedem pentru cata vreme.
Oricum, nu mai pot zabovi prea mult pe aici, trebuie sa profit de faptul ca nu mai e lipita de mine si sa mai fac si eu una-alta prin casa.
Din fericire nu mai are febra, ultima oara i-am dat aseara 3.5 ml de Nurofen, de dimineata am zis ca nu are sens sa-i mai dau, probabil o sa-i mai dau seara, inainte de culcare. Dar mi se pare ca are ceva mucisori uscati, aseara cand a adormit se auzea ca era cam infundata. Si a si tusit de cateva ori.
Inca mai vreau sa cred ca nu-i viroza, ci probleme cauzate de eruptia dentara.
Multa sanatate lui Andrei, offf, saracutul ! Daca e asa rau poate ar fi bine sa-l duci maine dimineata la urgente, sa-l vada cine o fi de serviciu.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cred ca meriti din plin prajiturile Biscottino, asa ca mananca-le fara mustrari de constiinta 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Erina spune:
Buna!
Am citit mesajele voastre. Multumesc.
Felicitari pentru progresele bebelusilor. Si Daria vorbeste la telefon, azi chiar la telecomanda
tata da da da. E tare dulce. Se joaca foarte bine cu cilindrii si cu cercurile pe care le pune cu usurinta pe bat. Ii mai plac niste lego-uri parfumate de la Clemny, mingile si...masinile. Ii plac cartile, le rasfoieste pagina cu pagina, ii place sa cotrobaie foarte mult si ii place sa surubareasca la tot felul de chestii ( esi ea aca Degetica un mic inginer).
Vorbeste mult (zilele astea ragusit), stie unde sunt ochii, nasul, dintii, gura. Se piaptana, se "da cu ruj", danseaza si aplauda cind ii place ceva. Ii plac mult intrerupatoarele iar la Bucuresti ne lasa mereu pe intuneric. Intelege cind i se spune nu e voie dar nu asculta intotdeauna.
E foarte iubitoare, vine si ma pupa si cere sa o gidil si sa ma joc cu ea. Se catra pe mine foarte mult, chiar si seara inainte de a adormi. Cind e pre obosita pune minutele in jurul gitului meu, da capul pe spate si adoarme.
Pentru ca nu e foarte mobila eu o las la Bucuresti in living dar o supraveghez intr-o oglinda de pe hol. Acasa am inlaturat toate "capcanele" si ghicesc ce face dupa sunete.
Iar a mincat destul de putin. Acum a adormit. Sper sa doarma macar 2 ore pentru ca are nevoie de odihna mai ales in perioada aceasta.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
luy spune:
Devylla, si eu ma gandeam ca eventual ne putem intalni mai multe fete cand vii in Bucuresti. Nu cred ca ti-ar da nimeni in cap sa-ti smulga aparatul din mana, nu trebuie sa te sperii chiar asa de Bucuresti. Scutece noi folosim Pampers, lapte doar de la tzitzi
, iar iaurtele am luat Milli, Tnuva si fff rar Danone ( cand eram pe coclauri si nu am avut de unde alege ). Hainute... la fel ca Roxana, zic ca depinde de buget. In ultima vreme se gasesc la Carrefour lucrusoare dragute in colectia Tex. Chiar asa, sper ca si anul acesta sa scoata la vanzare costumase de Craciunitze/Craciunei 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )