Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, f fain colacelul.L-ai pus si pe iarba si pe nisip sau doar in casa?Cu tine rezolva Anka si Boti cu comanda?Ca daca da, ma lipesc si eu la un colacel da sa fie cu culori asa multe, cum are Sonia

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NARCI - eu nu o sa iau chestie de-aia, adica activity center, Einstein ori ne-Einstein... La fel si premergator...
Motivele "este" doua
UNU - ca apartamentul nostru e mic, are el 3 camere si a fost cu 4, dar nu "este" decat 64 de metri patrati... Acuma,... daca va intrebati unde naiba intra 4 camere in 64 de metri patrati....
Drept urmare, considerand-o si pe Eliza, chiar nu am spatiu de chestii de-astea voluminoase...
DOI - oricum vrem sa ne caram din tara, deci incerc sa limitez investitiile la minimum necesar... Frate-miu e plecat, veri si verisoare... idem... Baremi nu am cui sa le las... Si sa bag milioane ca sa le dau de pomana... nu imi prea vine chiar asa...
In ultimul rand, mi-am facut eu calculul ca vara viitoare s-ar putea sa stam la ai mei o buna bucata de vreme, sa faca fetele plaja, si s-ar suprapune fix cu alea cateva luni de interes pentru astfel de jucarii... Na ca acuma mi-am facut si programul pentru la vara Asta ca sa nu zic ca daca chiar ne dau astia 85%, Spania ma cheama nene, in toata luna august...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Cu mine rezolva Anka da. Deci...uita-te pe site, zi-mi ce vrei, faceti lista cumulata amandoua sau daca se mai adauga si alte amatoare spuneti, imi trimite-ti banii, eu le cumpar si le fac pachet, le trimit in Romania la Anka. Numai sa-mi spuneti din timp sa ma organizez ca ma trancanesc cam greu cu amandoua dupa mine

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Colacelul e rezistent deci merge si pe iarba si nisip da. Eu nu l-am scos ca era deja prea frig pentru afara cand l-am cumparat.

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, cred ca mai degraba m-ar tenta asta.Cum suntem la plaja toata ziua, stam mai mult pe afara, caldura mare...
http://www.elc.co.uk/toy/baby-activity-pool/
Ma gandesc...Numai sa ma anunte Anka

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

MaryB, felicitari si sa-ti traiasca puiul ! Ce ma bucur pentru tine! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Ruxandra, cred ca se cuvine sa scrii o poezica si pentru Mary, ca e de-a noastra . Ce zici?

Sursu, incerc sa nu-i dau mai devreme de 1 ora si jumate, dar la cerere inseamna sa-i dai si la juma de ora daca vrea . Nu stiu cat papa ca tzitzile nu au gradatii si bibe nu am pus in gura pana acum. Daca plange ii dau si gata.

Ileanooooo, undi esti???

Ooka, bine ai venit .

Premergator, nu am folosit la Matei.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MaryB FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!
Caprioara ce ai facut pana la urma cu giardia la Ilinca ? Are sau nu are?
Boti as arepede la serviciu inapoi? Ce zice garga de lapticul praf??
Mai fetelor ce febra cumparaturilor este aici pe forum ,Narcisa Anka bravo voua.
Noi azi am fost in parc , a dormit si ea ceva in carut , a fost cuminte ca alte dati mergea numai pe umarul meu sau al lui tati sa vada frunzele , le iubeste nu alta , ce ma fac eu ca o sa cada frunzele si nu mai are fata la ce sa se uite.
Am resusit azi sa facem curatenie in toata casa.
Am fost foarte harnicuti, dar ne-a ajutat mult tati.
Pupici

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

na'seara

noi nu am fost in bora-bora ci doar pana la bucuresti am reusit si am cumparat tapet si ne-am facut proiectul pt bucatarie si dormitor. baby a fost tare cumintiuca cat am foist plecati vineri am facut 4 lunite multumim Doamne! sambata am facut vaccinul la care nu a plans absolut deloc insa azi a facut putin febra si am stat cu ochii pe ea. luan trecuta nu a luat decat 250 de grame asa ca acum am schimbat laptele. i-am cumparat si cereale si incepem de saptamana asta cu ele. la hainute purtam de 6-9 luni

ma bag oleaca la invatat asa ca va doresc noapte buna

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux abia acum am citit mesajul tau cu tricoul stelist de la Iasi, imi pare rau ca n-am stiut, ca sigur iti luam . Eventual pot sa rog pe fina mea sa caute ca weekendul viitor or sa vina ei la Bacau. Iar in legatura cu ce ai zis cu salariile si invatamantu, jos palaria!!! te felicit!!! Stiu prea bine ce inseamna sa fii un biet profesoras care ca debutant (e drept in 2003) luam mai putin de 2 milioane!!!Eu insa nu am avut puterea de a ramane in invatamant asa ca m-am reprofilat de urgenta, am rezistat doar 2 ani, cat sa-mi dau deful...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

buna seara fetelor.
eu nu prea am timp asa mult sa intru dar cand am putin timp intru si citesc tot ce se scrie.
multumim ptr aprecieri,si eu am vazut pepenasii,absolut toti sunt minunati,ii ador pe toti.
Ooka bine ai venit.
Mada mi-a instalat fratemi-o programul ptr poze si am reusit sa pun si eu mai multe poze.Ms inca o data de ajutor.
Merg sa-i fac baita la pitic si apoi cred ca ma pun si eu sa dorm ca sunt cam obosita.

Mergi la inceput