Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
Boti super.
Ce fain sta printesa in ea.![]()
Mai eu cu numele ii zic bebitza, ii zic printesa/printesona, ii zic Amirica bombonica printesaica frumusica si toate cele uc ica
, ii zic si Amira uneori da in genere printesa lui mama si etc abia de la 6 luni in sus i-am zis si lui Ari pe nume efectiv si atunci se intorcea cand era strigata.
Legat de diversificare ce sa zic eu la Ari i-am dat de la 6 luni cereale orez din ala simplu, apoi fructe/legumepisate, apoi amestecate, apoi iaurtel si branzica dar nu i-a placut de la inceput asa ceva, apoi ceva borcanele si na e mofturoasa la papa nu am ce sa ii fac nu consider ca e din cauza ca am inceput de la 6 luni poate asa e ea poate seamana cu mine eu mereu am fost o mofturoasa si jumate cu toate ca am fost diversificata pe schema clasica din ro de pe vremuri asa ca asta e. Cu Ami tot asa am sa incep, anyway sunt calma nu ma mai stresez ca numai eu stiu de cate ori am bocit cas mama rea si aruncam tone de papa pregatiate cu drag pt printesa pe care ea nu vroia nici sa le vada asa ca am ajuns la un fel de liniste eu cu mine nu ma mai agit nu ma mai stresez si invinovatesc sigur nu va merge la facultate mancand borcanele asa ca...![]()
Mi-am dat tot intereseul sa pape cum trebuie nu am reusit pt mine subiectul asta e unul dureros si acuma ma doare, o sa ziceti cas nebuna da cand altii papa orice a mea abia daca manca doua trei lucruri asa ca asta ma doare pe mine diversificarea si urasc chestia asta dar sper de data asta sa am mai mult succes si sper incet incet sa se dea si Ari pe brazda sa pape mancare gatita ca in rest papa fructe/legume/biscuiti/paine/iaurtel/branzica/lapte si carnitza uneori.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
narcisa.s spune:
Pai Boti pune link-ul cu subiectul mamut pliz.Pentru necunoscatori.Cum face Garga cu formula?Ii place?Doarme mai bine dupa?Si sa ne aratati si noua ce luati din Irlanda.Ankule tu iti iei Baby Einstein?
Anais deschide guritza cand vede linguritza...Hehehe.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Pai Boti pune link-ul cu subiectul mamut pliz.Pentru necunoscatori.Cum face Garga cu formula?Ii place?Doarme mai bine dupa?Si sa ne aratati si noua ce luati din Irlanda.
Ankule tu iti iei Baby Einstein?
Da mey, de piscina aia ziceam...Super idee.Ce uimita e Garga in poza
Anais deschide guritza cand vede linguritza...Hehehe.
Caruciorul rosu
boticelina spune:
Narci ia nene de aici de citit despre diversificare... Gata, te-am ingropat...
Cel putin io sunt toba de teorie.
Mada
fii Zen pliiiz, las ca o sa pape Ari bine incet, incet. Si cu Ami probabil ca va fi altfel, poate iti scoti parleala la ea. Io pina la urma am decis ca merg pe sfaturile din cartea de la tine, parca asa mi se pare trecerea cea mai lina.
si multi pupici pentru efortul de a o pune in format electronic pentru noi.
Mai, ii place laptele praf, chiar v-am zis ca aseara am schimbat tetinele pentru ca, pt prima data, am observat ca era enervata ca nu curge mai repede, tragea pofticios, lua si aer, asa ca am trecut la tetine mai "generoase". Chestia e ca fiind masa de seara inlocuita, pina la 1 cand se trezeste ea sa pape mie imi pocnesc bidoancele, dar tre sa incepem sa luam si formula ca eu ma intorc la munca in decembrie. O sa muncesc pina in feb inclusiv si apoi intru si eu in CIC daca e pe bune legea, daca nu... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ariadnabr spune:
Uite cateve din chestiile pe care le-am cumparat pt Sonia, pe langa cele marunte...
Sonia 1
Sonia 2
Sonia 3 ![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Tecky spune:
Ies si eu un pic cu fata in parc si cand ma intorc am vazut ca ati scris nu gluma,stiu ca in weekend activitatea este mai slabuta.
Maryb felicitari,sa-ti traiasca puiutul!
Ooka foarte frumoase pozele cu Sofia,are ochisorii superbi.
Ankalaura dupa botez am inceput sa-i zicem si noi Ralucai pe nume,desi suna tare ciudat ca ne obisnuisem sa o alintam in toate felurile.![]()
Boti super salteluta si vad ca si lui Nancy ii place in ea.
Rontzy ce mai face David ca ma intreaba tot timpul Raluca de el?![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
narcisa.s spune:
Gata Boti, mi-ai dat tema de casa.
Si noi cred ca incepem cu cereale de orez, cum zice Mada, cum a zis si Biri...Lamuriti-ma, care-i faza cu laptele de noapte de la Humana?
Anka, Ana_a, mai dati o data link-rile va rog.Alea cu baby einstein si ala de la Fisher price...Chestiile astea se pot folosi si ca premergator?Ankule tu de unde comanzi Baby Einstein din Irlanda?Cand va loveste gandul sa comandati?
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Mada de irlanda, eu m-am uitat mai mult la Sonia decat la jucarii...Noh, acu spune, chestia aia colorata ce e si cat costa.E un fel de saltelutza sau...?
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Gata, Anka si Ana-a..am gasit link-urile.Nu se pot folosi ca premergatoare
Caruciorul rosu
ariadnabr spune:
E un fel de colacel umflat, e pt cand bb sta in funduletz si sa nu-ti faci griji ca se loveste. Asta e de la Early Learning Centre uite www.elc.co.uk/toy/brilliant-start-activity-nest/" target="_blank">aici
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia