Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
inais spune:
Seara buna!
Sunt pe fuga insa am zis sa ii spun si eu lui Miss ca e foarte bine ce a decis. Fara bibe...mai ales daca e o perioada mai dificila cu papa.
M-a distrat Robertel al lui Simonix cu pleata lui...si mi-au placut la nebunie toti bebeii de la intalnirea din Belgia! Superbi cu totii!
Un alt Robert vad ca s-a facut copil cuminte! Bravo Lori ca il dezveti de brate!
Noi suntem bine...am adormit la bibe in seara asta. Acum somn de voie!
Am o intrebare de pus: suculetzele de fructe cum le dati? Diluate sau nediluate? Ma refer daca le dati cu bibe...cele cu lingurita am inteles! Sunt alta poveste...![]()
Merg la somn!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
Aici puteti vedea ce fata pasionata de revistele cu masini am...iar www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">aici montajul nostru...
(sper sa fi scris bine formulele)
puiut bolnavior de Melly..si mamica..sanatate multa!
Noapte buna si vise placute tuturor!
Lumi, mami de
Elena Cristiana
http://community.webshots.com/user/lumitdr
andreap spune:
numai eu bantui pe aici?toti dorm in casa..si culmea:eu nu am somn!!!!!desi in maxim 1 ora zgatia va dori laptic.
caut pe ent locuri de joaca..
pupici
somn usor
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Nicole1980 spune:
Simoncip merci de raspunsurile despre vaccin si merci ca mi-ai deschis capul cu bona
. Vecina care mi-a recomandat-o pe tanti aceasta (cunostinta de-a ei) chiar imi zicea saptamana trecuta ca unei alte vecine i-a cerut bona 12 mil pt program de la 10 la 16. Deci, de aici i-a venit ideea cu 15 mil....insa referitor la ce ziceai tu si vecina respectiva are o fetita de 4 ani si un baietel de 1 an, nu se compara cu un bebe care doarme mai toata ziua de 7 luni , cat va avea David.
Alysh eu le-am promis de cand eram insarcinata ca ma intorc la serviciu si i-am asigurat ca in prop de 95% voi veni in ianuarie. Nu prea mai imi vine sa stau acasa, sincer, am nevoie si de a iesi din casa un pic. Oricum nu ma intorc la serviciu daca nu imi dau o marire de 2000 ron, sa imi acopar si bona si sa ma motiveze si pe mine cu ceva in plus.
Andreap merci de raspuns. Deci nu sunt eu cea nebuna, ci bona care cere este...Cat despre ziua Mariucai, cauta pe net si da telefoane si trebuie sa gasesti ceva.
Si eu bantui forumul, caut bone...
Luminel am vazut filmuletul, este o dulce printesa ta cum rasfoieste ea revista de masini. Am vazut si colajul, este superb.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Vianne spune:
Simonix, cu placere! Chiar ma intrebam daca o sa foloseasca la cinev link-ul ala.
Ce intalnire faina si ce bebelusi superbi!
Miss, bine ai revenit!
Si eu zic ca e o decizie buna sa continui cu alaptatul.
Luminel, a citit Cristiana rapid toata revista.
E minunata si in montaj!
Ilary, eu zic ca are si Eva zile si zile. Ai rabdare si vezi cum se comporta in continuare. Daca ma intrebi de mililitri, m-ai pierdut. Eu nu i-am masurat niciodata nimic. Cat mananca, mananca. Si ia in greutate bine. Tin pumnii!
Lorich, pup Robertelul scump
Eu fac mancare numai cu Stefana langa mine, uneori asa atenta se uita iar eu ii explic tot. Bucatareasa se face![]()
Melly, sanatate multa!
Alysh, ai reusit sa vezi montajul in format mare?
No, sigur am uitat sa scriu ceva
Noi maine ar trebui sa facem vaccinul de 4 luni, la 5 luni fara o zi dar cred ca iar amanam, Stefana e inca racita
In rest, noi incet incet cu cerealele de orez integral. De 2 ori pe zi.Nu mananca mult dar mananca frumos, deschide guritza, zambeste
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Vianne spune:
Fetelor, voi ati vazut prin ce trece iulia83?

Cititi aici
Cred ca are nevoie de incurajarile noastre..
Iulia, fata frumoasa, eu nici nu stiu ce sa iti spun... Ma doare sufletul ca treci prin asta...ca momentele astea, care ar trebui sa fie atat de fericite, s-au transformat in ceva atat de urat.
Eu iti zic doar atat, nu lua decizii radicale. Incearca sa te detasezi un pic, gandeste-te, analizeaza, simte si apoi hotaraste-te.
Eu iti tin pumnii si te imbratisez cu drag!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vianne Fetelor, voi ati vazut prin ce trece iulia83? ![]() ![]() Cititi aici Cred ca are nevoie de incurajarile noastre.. Iulia, fata frumoasa, eu nici nu stiu ce sa iti spun... Ma doare sufletul ca treci prin asta...ca momentele astea, care ar trebui sa fie atat de fericite, s-au transformat in ceva atat de urat. Eu iti zic doar atat, nu lua decizii radicale. Incearca sa te detasezi un pic, gandeste-te, analizeaza, simte si apoi hotaraste-te. Eu iti tin pumnii si te imbratisez cu drag! ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://community.webshots.com/user/alinavillanova |
n-ea mai zis ca e urata treaba, dar nu banuiam ca e atat de rau. Chiar ii iltrebam pe tati, inr-o seara: "m-am schimbat de cand e bebe?", tocmai motivata de ce povestea ea.
Uof.
Cum e viatsa asta, iti da cu o mana, si iti ia cu cealallta
iulia83, sa iti dea Dumnezeu tarie si sa iei cea mai buna decizie pt tine si pt fata.
edit:
. SI un zambet pt toate fetele care simt ca le e greu in momentul asta!!! o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
neatza. m-a trezit pitica la 5 si am reusit pe la 7 s-o culc. trebuie sa-i decalez cumva somnicul ca la 8 pica lata
si doarme legat pana la 5-6. i-am pus un mar frumos si aromat la cuptor..azi ii dau ca gustarica mar copt. sper sa-i placa. mai schimb banalul suc ca i s-a cam luat de el indiferent cum alternez eu fructele.
welcome "bec" Miss!!! we missed u!!!
cat despre sot, lucrurile incep sa mearga mai bine acum, am auzit o gramada de pareri care mi-au prins bine...ma descurc.
in legatura cu pitica...de ce nu la cartofi? ca peste tot scrie ca e voie, ba chiar se face piureut cu laptic...
am baut
lui cleo de dimi dar parca as mai bea una virtuala ca mie nu-mi place cafeaua. beam pana acu 3 ani ca fumam ca turcu' dar acum sa n-o mai vad ![]()
ma duc sa hranesc mica sirena
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Eu de ieri sunt tot pe
, nu mai reusesc sa-mi dreg stomacul - cred ca e de la ceva ce am mincat duminica...am luat imodium, smrecta, ceai de menta...nimic nu si-a facut efectul pina acum...bine macar ca doarme ariciul si pot sta in liniste...
Miss - bine ai revenit ca ti-am dus dorul!! 
Iulia -
si o
!
Nicole, cum au zis si fetele, 15 mil mi se pare enorm! Mai ales ca nu are niciun fel de experienta...Tin pumnii sa se rezolve marirea de salariu la servici!
Lorich - frumos ajutorul din bucatarie! Mi-a placut si scaunelul - e din ala care se ataseaza pe scaun normal?
Am vizionat colage care de care mai frumoase - ultimul parca a fost al lui Luminel - super toate!
Va spuneam ieri ca Tudor a cam inceput sa faca nazuri la lapte - ieri de ex mi-a mincat toata ziua doar 600 ml! Nu stiu ce are - il apuca risul, vorbitul cu tetina in gura...
In fine azi nu-i zic nimic ca il sarbatorim lunisoare
!!!! Minca-l-ar mama pe el de scump!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
pt. Tudor de Leeloo! Pupam pletosul ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla