Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Bine ai revenit Misssss! We missed you Nicole, eu ii dadeam bonei 900ron, tot program de 10 ore, si imi calca si rufele in banii aia. Plus tot menajul lui bebe, mancarea pentru el. Si concediu platit de cate ori aveam si noi concediu. daca ar mai fi ramas la noi, i-as fi crescut la 1000 ron. Deja 1500 mi se pare chiar nesimtire nesimtita. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Gabitza- eu ma gandeam la max 1200 ron, daca ii face si mancare lui bebe si sa ii calce si hainutele, si poate in timpul liber sa faca un pic de ordine, un aspirator, un praf, nimic mai mult...
Merci mult de raspuns

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
bratafel spune:
Andrada79 - eu am dat pe vaccinul de la 4 luni 150 ron, iar pe cel de la 2 luni 180 ron. L-am luat de la medicul de familie.
cleo78 spune:
1500??? SCUMP, DOMNLE, SCUMP.
pai mamicule, stau acasa, iau 600+200 roni, mai iau io inca 2 copii, si ii cresc, ca zic ca ma descurc! si scot peste salariul!!! si ma kk in fackultatea facuta
.
Miss, welcome bec!!! am incercat sa te mai sun pe la amiaza, da' cred ca aveai intre timp net.
fug sa spal si culc cupilu. Revin.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Nicole scumpa, am o prietena care da dea 15 la bona. DAR- statea cu 2 copii mici(de citeva luni si respectiv 3 ani), curat, calcat, facut mincare pt copilasi, dar chiar si pt ei...Deci...e intr-adevar nesimire vorba Gabiteim.
Lorich, scump foc Robi, ce cuminte sta el acolo!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
melly23 spune:
buna seara de la baia mare!!!imi cer scuze de absenta!!!dar suntem super racite si eu si Amelia!!!ea a luat de la mine cu toate ca am purtat masca!!!ce sa-i faci!!!noptile nu doarme decat o juma de ora legata!!!

ca sufera de nas infundat desi urla la batista bebelusului ca din gura de sarpe!!!si nu sta deloc!!!si cand o vad ca se chinuie mi se rupe sufletul!!!

!!!acu o atipit!!!si am vazut mail-ul lui miss in legaturqa cu montajul!!!uite aici miss pentru voi!!!

Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
am revenit.
iar am uitat ce voiam sa va zic. Mai bine ma duc la culcare, sper sa pot dormi. Noapte buna, copii!!!
edit: sanatate si revenire repede, pt melly si puiu ei 
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
MISS, BINE AI REVENIT, DRAGA NOASTRA!!!!, Frumos joc de cuvinte ti-a facut Gabitzam!!
Nicole, n-am experienta cu bonele, dar mi se pare enorm cat ti-a cerut! Dar tu nu mai poti sta acasa o perioada? NU te avantajeaza legea asta noua?
Lorich, ce frumos sta Robertelul si te ajuta la bucatarie. Eu nu ma pot baza pe Vlady la un astfel de "ajutor" caci de la un timp e ca argintul viu. NU sta o clipa!
Vlady
MissParker spune:
Melly, saru'mana si insanatosire cat mai grabnica 
Of, ce bine e sa citesc ca mi-a dus si mie cineva dorul
si mai ales ca ati mai trecut si voi prin febra somaleza de la 4 luni... Asta e, noi suntem cam ultimii pe listuta si de aceea trecem prin toate cu intarziere...
Eu nu pot sa discut de CIC, de alocatii, de bone sau alte teme din astea, dar va urmaresc pe voi cu interes si sper sa va rezolvati toate cu bine problemele de genul asta. 
Uite ca acum, cu bratafel, suntem 100 de mamici in clubul nostru, 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
andreap spune:
salutare
noi tot in urma am ramas....
de ieri ii dau Sarei ceva cereale....cate putin,ptr.inceput.le mananca,desi nu prea se descurca cu lingurita si mai dam si pe langa![]()
am incercat in seara asta si ceva lapte praf,ptr.ca ma dispera,s etrezeste la 2 ore
..esec total!!!!!nici macar nu vrea sa incerce...urla ca din gura de sarpe cand simtea bibe..si daca ii venea lapte in gura il scuipa de s-a udat toata.pana la urma am renuntat in urlete maxime si cand a vazut tzitzi s-a napustit
..offf..of..mai-mai..off
asta e..mai incerc...si eu care-mi facusem scenarii de genul 'daca vad ca face fitze la san,renutn la biberonul de seara'..vise taica!
pupici si sper mai incolo..sau maine sa mai intru
pupici
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
andreap spune:
MissP,bine ai revenit
...am citit de aventura cu bibe....uneori as vrea eu sa ia si Sara bibe asa de usor...asta ptr.ca ea nu a luat deloc bine in greutate.oricum,succes maxim cu alaptatul
Nicole,eu una ii dau 650 ron.bine,acum sta numai csteva ore,de la 9.30 la 13.30 cand duce fata la gradi.dar si inainte cand statea d ela 7.20 pana pe la 17 tot atat.acum ma mai ajuta cu mancarea si la piata uneori.si daca am nevoiie,vine oricand.1500 roni e enorm!!!!!!sincer.
Off..sunt suparata ca nu gasecs nicaieri ceva convenabil ptr.ziua Mariucai..si al meu in loc sa ma ajute,ma acuza ca nu am sunat din timp...parca eu stau toata ziua cu fundu'n susu..am uitat .... sa fie!
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)