Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Nicolemultumim de informatie

am trimis pe contul comun proiectul de lege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna, noi suntem mai bine. Am vorbit cu dr si mi-a dat sa alternez din 6 in 6 ore Panadol (5 ml) cu Nurofen (2,5 mil). Aseara nu a mai facut febra, insa tot doarme intr-una.

Fetelor am avut azi interviu cu o bona, de fapt nu a mai lucrat niciodata ca bona, este cunostinta unei vecine si mi-a cerut 15 milioane (vechi) pentru program de la 8 am la 6 pm. Nu face altceva, decat daca o platesc in plus.
Mie mi se pare enorm ca si suma. Fetele care au bona, ziceti-mi si mie cam cat dati, eventual trimiteti PM, ca innebunesc cu sumele astea. Eu am colege la servici care primesc suma asta pt 10-12 ore de munca, insa au o pregatire in domeniu, au experienta.... nu stiu ce sa mai zic...dar
Andreap, Ralu parca voi aveati bone, cam cat dati, dragele mele....sau sunt eu zgarcita ?

Fetele carora le cade parul, eu iau Elevit de cand am nascut si fier Tardiferon, nu am avut nimic pana acum cand bebe are 4 luni, insa mai nou, cu toata cura asta ...degeaba...tot imi cade parul. Asa ca nu cred k putem face ceva cat alaptam.
La multi ani Robertel si Delia

Simoncip – nu, scaunele sunt ok, numai k atunci cand bag termometrul, hopa si kk (cred k e normal). Nu are nici un alt simptom. Am observat azi cand plangea ca ar fi putin ragusit… Astept montajul..... Gata am vazut, am vazut... Super poze si super montaj. Imi place mult poza cu toti 3 baietii stand in cascada...
Aaa si de unde ai luat vaccinul ?
Iulia – am uitat sa-ti zic, si noi am ras la faza cu socrii tai.
Cleo – legat de Miss – sa isi faca o data netu k ne e dor de ea. La mine refuza doar stangul si am aplicat sfatul tau, m-am lungit in toate pozitiile posibile si am facut in asa fel incat sa creada ca e tot dreptul si a tinut. Si stefany a avut tot cu sanul stang probleme
Inais – deja ieri eram cu 50 de pagini de net deschise sa imi caut alt dr, insa m-a sunat , era la munte si nu avusese semnal..
Laura – si noua ne pare rau k Mirci nu a papat ieri. Cum este acum ?
Jady – sa fie dintisori la 4 luni ?????????? Nu e prea devreme...oricum este cu pumnu in gura mereu, cu saliva curgand din gurita si...surprinzator cand imi prinde mana nu mai suge, ci o roare... Deci e posibil, insa eu nu simt nimic la mana , cum ca ar creste ceva sub gingii.
Alysh – nu esti singura si noi la fel cu diversificarea – am bagat toate legumele.

Simonix – super a fost la intalnire, am vazut pozele . Multumim, suntem bine acum. Sincer, nici eu nu stiu de unde am avut atata curaj, insa parca nu mai eram eu. Am pus repede in aplicare tot ce stiam. Poate ca era mai bine sa merg la spital, insa in Romania...la spital...la 5 dimineata....mai bine nu mai zic nimic...poate era mai rau
Andrada – eu o am de la mama, de cand eram si eu bebe si arata ca noua...nu am vazut nicaieri, decat de plastic la supermarket primavara

In sfarsit am terminat, scriu de la 17.00.

Aaa legat de indemnizatie - vom avea 85% din media tuturor veniturilor din ultimul an dupa ce au fost achitate impozitele.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Va pup, fetele mele!! Doamne, ce chin!!! 5 zile fara internet (tu-i in ceafa cu Telekomul sculii, ca mi-a trebuit sa iau un rahat de upgrade cu entertain si mama lor, fara sa-l consult pe Bogdan), am crezut ca mor!

Si in tot timpul asta, criza cea mai mare cu alaptarea lui David. Refuza sanul, ieri a urlat cand ma apropiam de el (bine, fusesem plecati toata ziua si i-a fost prea mult stres), aseara un san era tare ca piatra, l-am dat cu apa fierbinte si am stat deasupra chiuvetei ca sa se mai scurga ceva lapte, abia dupa ce a adormit l-am mufat din nou cu succes (Doamne-ajuta!!), iar apoi mi-a supt cat de cat normal, la 2-3 ore cate un san. De acum nu-i mai dau biberon, aseara m-am simtit asa rau incat as fi vrut sa-l intarc instantaneu, dar azi – dupa ce mi-a luat sanii binisor – zic ca poate am trecut hopul... cica la 4 luni e un hop taaare nasol... Nu inteleg de ce m-am lasat influentata de moasa sa-i dau completare, fiindca la proba laptelui am avut 110ml si cica bebe tre’ sa bea cam 200ml la o masa, dar la 4 luni au nevoie de cam 5 mese pe zi, ori eu ii dadeam cam 8 (la 12 noaptea imi dadea si recital de chiuituri si rasete!), deci per total cantitatea era cam aceeasi, plus ca in spital, cand il alaptasem, el nu supsese ca acasa, unde trage mai mult si mai in liniste... Asa ca am ajuns la concluzia (imbibata de lacrimi planse siroaie in ultimele zile – printre tone de ciocolata si inghetata ) ca nu-i mai dau biberon, ii dau doar san fie si daca ma scoala din ora in ora noaptea. Cu biberonul am mai mult stres si stau permanent cu sabia lui Damocles deasupra capului ca imi poate refuza sanul in orice clipa si dupa aia chiar ca am imbulinat-o, ce ma fac? Nu vreau sa ma mulg ca dupa aia mai rau ma complic... Noroc ca am vorbit aseara cu Cleo la telefon, m-a mai linistit si ea In plus, bebe e vital, vesel ca un cintezoi, zambilici ca intotdeauna, acum chiuie si gangureste de m-a speriat, deci se vede cu ochiul liber ca-i merge bine!!

Mai am un pic si termin si eu filmuletul nostru Fetele, sa va puneti toate montajele la semnatura, da?

Intre timp am fost si la o sedinta urgenta de terapie (tata, nenorocitul, nu ma lasa sa traiesc si-mi otraveste viata!!), la care am discutat in principal despre mine ca bebelus, despre durerea pe care o simt acum in suflet cand pot face comparatie intre sentimentele mele pt. Daviducul meu (si cand il vad cat e de fericit!) si lipsa de sentimente a parintilor mei fata de mine, aceasta durere a bebelusului neiubit care am fost m-a coplesit acum acut si s-a cerut traita ceea ce m-a dat peste cap cateva zile (dar a fost bine ca am trait-o, ca am plans, astfel mi-am revenit, altfel o reprimam si poate m-as fi imbolnavit), apoi am ajuns la discutii despre statul permanent cu David, iar terapeuta a zis ca daca nu plange si nu-i trebuie nimic, trebuie lasat mai mult timp singur, sa se plictiseasca si sa inceapa sa vrea sa se deplaseze singur, sa devina mai activ... altfel fac eu totul pentru el si asta nu-i bine...

Am vazut poze superbe de la summit-ul din Belgia , apoi dezbaterea la intrebarea pusa de Alysh, despre bebe sau job in primul an... Eu stau acasa 2 ani fiindca nu are cine sa se ocupe de David altfel, iar la 1 an nu ti-l ia nimeni la nici o cresa/gradinita aici... Nici la 2 ani nu-l iau peste tot, trebuie sa te interesezi de grupe speciale... Dar intrucat primesc bani (nu multi, dar cat sa ma descurc) in acesti 2 ani, nu-mi pare rau deloc. Eu oricum „cariera“ nu mai fac, ca secretara la avocati munca mea e rutina (si las’ ca e mai bine asa, ca nu-mi mai trebuie stres suplimentar), deci nu ma grabesc sa revin pe baricade la lucru. Statul in casa ma cam deprima uneori, dar o sa mai ies sa ma vad cu alte mamici, mergem la curs de inot pentru bebei si mai gasesc eu si alte puncte de intalnire cu alte mamici cu bebei, mai primesc cate o vizita, asa ca presupun ca nu ma voi simti prea frustrata ca „doar mamica“...

Am vazut montaje de CamiM, superbe!!!

ancaurn, pliiiiz, poti sa repui tot poza mai veche cu zambiliciul meu?? Ailalta e prea serioasa si nu da bine pe colaj per total... Uite aici linkul

iulia, ce poza voiai tu in poezioara, ca am pierdut pagina cu linkul... mai pune-l odata, pliiiz!

Melly, mai pune odata te rog montajul de care vorbesc fetele, si pe asta l-am ratat citind din 14 in 28 si doar pe formatul pentru imprimanta Sau poate pune cineva linkul cu montajul final pe prima pagina...

Nicole, Laurita, Andree27, Lilly79, Lorich, alina_anto, ca ati intrebat de mine!

Superb filmuletele de Getutza si Vianne, pe astea am apucat sa le vizionez!! Sa va traiasca Bogdanelul si Stefana, sunt absolut superbi copiii astia!!

Cleo, saru’mana inca o data ca m-ai sunat!! Ai ridicat geanta pt. Tulcea?

Laurita, am vazut video-ul cu Mirciulica razand in hohote, e un DULCE!!!!! Mortala faza cu bavetica, am s-o fac si eu... Mi-am salvat si tot ce ai scris tu despre diversificare, am un document special!

bratafel, bine-ai venit la noi!

Lorich, ce frumoasa e poza din parc unde tu il ridici pe Robert in brate si sunteti face to face

Ralu, interesant ce ai scris tu despre bebeii poligloti, sper sa nu avem nici noi probleme! O tipa care e invatatoare mi-a propus sa vorbim in romaneste si apoi sa stabilim o ora pe zi, de pilda, in care sa-i precizam: „Mami, acum vorbim germana“, pt. ca in rest el ma aude pe mine vorbind la telefon in germana sau cand ma intalnesc cu prietene nemtoaice, deci o va invata si pe asta din mers... Sa vedem daca merge, sunt dispusa sa incerc, fiindca nu ma vad vorbind eu exclusiv cu el germana (m-as simti la fel de nasol cum m-am simtit la Roma vorbind germana cu Bogdan ). Montajul tau m-a dat gata!!!

Nicole, sper ca i-a trecut definitiv febra lui David si sa nu mai treceti prin asa ceva!!! Of, Doamne

Simo, am vazut si montajul tau, e singurul unde am apucat sa las un comentariu...

Fug sa-i fac baie lui Daviducul, ca dupa ce adoarme tre' musai sa termin filmuletul, pai cum altfel?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Feli welcome back!!! Ti-am simtit tare lipsa!
Corect cu perioada asta de la 4 luni si alaptarea, Robert avea perioade cand sugea cateva minute apoi podul, tipete, nu mai voia... ma lua cu disperare. Sper sa treaca sau sa fi trecut. Oricum voiam sa zic doar welcome back!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Welcome back, Miss :) Sunt pe fuga, dar voiam sa iti spun ca si Robertzicul meu a avut aceeasi perioada de "febra somaleza" pe la 4 luni, cand am trecut de pe matern pe lapte praf :) Si-a revenit ;) Pupici multi !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daca vreti sa vedeti cum poate o mama sa mai gateasca ceva zilele astea...
AICI

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Simonacip -cat ai dat pe vaccinul de la 4 luni? Eu l-am luat prin medicul de familie. Cica daca il comanda medicii este mai ieftin.
Bianca nu a zis nici piss la vaccinul de la 4 luni (sapt trecuta)

pe cel de 4 luni am dat vreo 2300.000, cu reducere de 7%.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai revenit Misssss! We missed you

Nicole, eu ii dadeam bonei 900ron, tot program de 10 ore, si imi calca si rufele in banii aia. Plus tot menajul lui bebe, mancarea pentru el. Si concediu platit de cate ori aveam si noi concediu. daca ar mai fi ramas la noi, i-as fi crescut la 1000 ron. Deja 1500 mi se pare chiar nesimtire nesimtita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nicole, vaccinul Infanrix Hexa l-am luat d ela Help Net. pe cel de 4 luni d ela Dona
red]Miss[/red], bine ai venit. Te sustin in decizia de a nu-i da biberon cu atit mai mult cu cit e tentat sa refuze sinul. Eu cred sincer ca ai lapte. Doamne Ajuta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Miss – bine ai revenit. Imi pare rau sa aud de alaptat. Si eu am renuntat la lapte praf, intr-adevar, cum spui si tu am apelat cand a facut 4 luni, insa acum iau galactogil, iar bebe se satura de laptic si nu mai e nevoie de bibe. Si sfatul meu este la fel, da-i san daca ia in greutate si e vesel inseamna k se satura.
Chiar acum l-am dus si eu pe Dvid in dormitor pe covorasul de joaca sa mai stea si singurel.
Lorich – te admir, esti o mama inventiva, iar bebe sigur te ajuta la gatit...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput