Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Suculetul de mar cu morcov il dau la 9-10 a.m.cu lingurita. Daca mananca 60-80ml si un pic de piure, i se face foame abia peste 2 ore.
La inceput cand manca mai putin ii dadeam completare laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, frumos montajul tau, imi place tare RObertelul tau cu okisori migdalati..are ceva aparte.

Simonix, Esme, Mihbut, ce bine ca v-ati intilnit, ce copilasi frumos...si ce tooorrtt

Mi_bebelina, gasit vaccinul fara probleme, cred ca miine merg sa i-l fac, desi implineste 6 luni pe 24, am sa i-l fac pe 22..si data trecuta i l-am facut mai devreme, nu d ealta dar nu-mi place sa-l tin in frigi...dc imi opresc astia lumina, fie si pt o ora.cine stie??Am dat pe el 2370000 fata de data trecuta cind am dat 2900000. AI grija d eunde-l iei, e o diferenta mare d epret intre farmacii.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Simonacip -cat ai dat pe vaccinul de la 4 luni? Eu l-am luat prin medicul de familie. Cica daca il comanda medicii este mai ieftin.
Bianca nu a zis nici piss la vaccinul de la 4 luni (sapt trecuta)

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb cam cat dorm bebeii vostri?
Bianca doarme cam 30 min dupa fiecare masa, iar dupa amiaza am obs ca doarme cam 1 1/2 - 2 h; iar noaptea de pe la 22 p.m. in patut si pe la 3 a.m. incepe foirea si tb sa o iau in pat. Pe la 4-5-5.30 ii dau papa si apoi iar dormim pana pe la 8-9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

N-am mai plecat la master, cica e doar festivitatea de deschidere azi, n-are rost sa bat drumul.

Simo, Lorich, v-am admirat montajele si mai ales baieteii. Frumosi toti!!!
Eu am facut montajul dar se vede f mic, slide-urile sunt mici, nu stiu sa le maresc. Ma puteti ajuta???

Ref la diversificare, eu am fost mai de la tara asa, adica i-am adaugat intr-adevar legumele treptat, dar nu i-am dat niciodata doar o lingurita sau doua, i-am dat pana a refuzat el, deci pana n-a mai putut sa pape. Cartof i-am pus la a doua supa dupa morcovi. Acum practic pun cam toate legumele (rosii, dovlecei, cartofi, morocvi, ceapa, pastarnac, telina). Eu abia astept sa-i pot da ciorbitza, sa nu mai stau sa fac la doua zile supa pt Vlad, la trei zile ciorba pt noi........ca innebunesc. Cand o veni vremea sa fac branza in casa cred c-o iau pe campii. Cred ca-i fac asa vreo saptamana in casa si apoi branzica proaspata de vaci de la carrefour.
Nu mai stiu cine intreba de piureul de fructe, Vlady mananca cam 100 ml.

Gabitzam, am trimis si eu wish list la baby stuff si le-am cerut o oferta de pret. VAd ca n-au raspuns inca. Mi-e teama doar sa nu pierd ce am in lista.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bratafel gata ai scapat de moderare!
Despre poze in mesaj, eu asa am invatat: (iti dau copy-paste de la Intrebari frecvente) urmatoarea formula:

[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]

Aveti grija la spatiile goale (blank-uri) intercalate intre cele doua rinduri de paranteze patrate, intocmai pentru a vedea cum trebuie scrisa formula. Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.

Alysh sa fie pozele mici? Adica facute la o calitate slaba a aparatului?

Simonix, Mi_bebelina sa va traiasca scumpii puiutzi, tizul nostru Robertel si Deliutza!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am si eu o intrebare:

Vreau sa cumpar o razatoare de sticla si nu gasesc! Voi de unde ati cumparat!

Bratafel tu cat ai dat pe vaccin, eu de curand am aflat ca pot lua si prin medicul de familie si vroiam sa avd care e diferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, fata de la Babystuff care preia comenzile se intoarce azi din Spania, eu vorbesc cu ea pe messenger. Probabil e inca pe drum, altfel este foarte prompta. Si mai e ceva, ai scris in comentariu pe undeva numele tau si adresa de mail unde iti poate raspunde? I-am lasat si eu mesaj offline ca i-ai trimis un wishlist sa-ti faca oferta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Alysh, fata de la Babystuff care preia comenzile se intoarce azi din Spania, eu vorbesc cu ea pe messenger. Probabil e inca pe drum, altfel este foarte prompta. Si mai e ceva, ai scris in comentariu pe undeva numele tau si adresa de mail unde iti poate raspunde? I-am lasat si eu mesaj offline ca i-ai trimis un wishlist sa-ti faca oferta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

DA, m-am semnat Alina Selezeanu si presupun ca-mi raspund la mailul de pe care le-am scris. Saru'mana mult ca i-ai lasat mesaj pt mine.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Uitati-va la Teo pe Prima k este invitata Lavinia Sandru si se discuta despre indemnizatia de crestera a copilului.

Revin

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput