Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Simonix, am vazut toate pozele - se vede ca v-ati distrat!!! Iar Robert e super-tare - trebuie sa recunosc ca are si mai mult par decit Tudor al meu!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

luminel, de cartof, asha stiam si io, dupa 6 luni. Vezi insa ca sunt SI copii ceva mai mari decat ai nostri, care deja au implinit 6 luni... iar daca ii dai la 5 luni si 3 sapt nu cred ca e bai.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
[/quote]

Cleo, ai dreptate...deh, neuronul meu...asta n-a mai procesat...

Lumi, mami de Elena Cristiana

http://community.webshots.com/user/lumitdr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

luminel, de cartof, asha stiam si io, dupa 6 luni. Vezi insa ca sunt SI copii ceva mai mari decat ai nostri, care deja au implinit 6 luni... iar daca ii dai la 5 luni si 3 sapt nu cred ca e bai.

povestea nashterii

[/quote]

Mie mi-a zis dr de la inceput ca pot sa-i bag cartof......uite ca nu m-am gandit la amidon......gata, nu-i mai dau cartof.
Am o intrebare, ca tot am vazut pozele cu pitica Mara, cele care ati inceput diversificarea puneti copilasii in scaunel deja? Chiar daca nu stau in fundulet decat sustinuti? Ca eu pana acum i-am dat mancare intre perne....
Simonacip, ai gasit infanrix-ul?
Reallaura, ce razaret ai tu acolo... Si Delia are uneori episoade de ras din asta zgomotos.....ce dulcei sunt ei atunci....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

povestea nashterii

Mie mi-a zis dr de la inceput ca pot sa-i bag cartof......uite ca nu m-am gandit la amidon......gata, nu-i mai dau cartof.
Am o intrebare, ca tot am vazut pozele cu pitica Mara, cele care ati inceput diversificarea puneti copilasii in scaunel deja? Chiar daca nu stau in fundulet decat sustinuti? Ca eu pana acum i-am dat mancare intre perne....
Simonacip, ai gasit infanrix-ul?
Reallaura, ce razaret ai tu acolo... Si Delia are uneori episoade de ras din asta zgomotos.....ce dulcei sunt ei atunci....

DeliutzaBroscutza
[/quote]

eu ii dau tot intre perne (de fapt pe perna, asa mai ridicata) sau in leagan...oricum sa fie asezata mai pe spate pentru ca altfel isi baga barbia in piept si nu-i mai vad gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu rapid. Am spalat, am facut mancare, am si o gramada de calcat..Nu am iesit inca afara ca am vazut ca se chinuie bb si i-am pus un supozitor. Si astept productia. L-am pacalit si cu 90 ml in somn...Slava DOmnului ca prea face greva foamei...
Acum fugim afara
oricum, sa nu uit;
Alysh, bafta multa cu masterul, harnicuto!
Simonix, mi-bebelina sa va traiasca minunatiile!
Simonix, Esme, Mihbut super pozici am vazut acolo de la micul vostru banchet. Excelent ca ati inceput sa va intalniti si voi!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, leeloo, lorich, alysh, simonix, va multumesc ptr incurajari. Vom persevera, cu siguranta. Simonix, bafta cu diversificarea (sigur, trebuia sa imi faci in ciuda ca papa Robertzel 3 sferturi de mar - pupic lui, lasa ca se face si grasa mea mancacioasa). Eu cred ca sunt nebuna, ce oi avea sa indop copilul asa????? Oricum, asa, experimental am cumparat un borcanel cu mar de la nestle, sa vad daca il prefera pe ala... Macar incerc... Ce parere aveti?
Noi am fost pe afara, ne bagam la somnicul de dupa masa... apropo, de vreo 3 nopti ma dispera cu frichineala, azi noapte la 4.30 era cu okii pe pereti, a trebuit sa o legan sa adoarma la loc...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari - dap, bineinteles ca poti incerca, am mai auzit de bebi care prefera fructe/legume la borcanele. Ai grija sa nu aiba zahar sau mai stiu eu ce minunatii :) Eu o sa ii dau morcovei la borcanele (desi ma lupt cu mama, care insista sa ii dam facuti in casa), o sa ii iau unele bio. La pret nu sunt cu mult mai scumpe... si oricum, la cat papa ei ;)

Hai nu te supara - uite, azi Robert a papat tot marul Eu ma supar pe el ca nu mai imi ramane mie nimic Daaaar, dupa cum ziceam, stati sa vedem noi cum face la legume brrrrrr... marul e super bun - ia comparati cu stiu eu ce... un dovlecel bleah :p

Multumiri pentru aprecieri si pentru urari ! profit sa ii urez si eu Deliei LAAA MUUUUULTII AAAAAAAANI !!! Sa ne traiasca piticii si sa creasca maaari si sanatosi :)

Ah, Leeloo - mai, are o claie de par Robert asa este, chiar ma gandeam sa il tund sau ceva - ma uitam la el si la ceilalti bebi - al meu parea un artist din ala boem, cu pleata in vant, parca era lasat de izbeliste ... desi il pieptan Are o mutra... asa ravasita... Si nici nu seamana cu un bebe... parca e ... mai batran !!!! ooooo ! Oare sa il tund eu sau sa il duc la frizer ??

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi.

vad ca vorbiti de cartofi. ce? e interzis sa-i dai???mie mi-a zis dr ca-i pot da si am vazut si in schemele alea de diversificare. in fine..uitai ce aveam de zis. am dormit stramb si ma doare gatul. nu-l pot intoarce, ma intorc ca lupul, cu tot cu corp. ma duc sa hranesc lupoaica ca imi papa la 1 piureut si supita dar nu prea-i tine de foame. dupa 2 ore cere laptic. ...

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor
Ieri nu am mai reusit sa intru pe forum pt ca am fost in vizita la finuta mea la Suceava - are 3ani si jumatate - si am luat-o si pe Bianca.

Luminel - eu am scaunel tip scaunul de masina, dar mai intins. O pun acolo cand ii dau de mancare.

Ieri si azi i-am dat alt fel de mar (piure) si i-am adaugat si un pic de lapte praf si s-a iritat la fundulet. Numai ca nu stiu de la ce. Cred ca nu ii mai dau nimik pana nu-i trece.

Vreau sa-i fac si supica. Voi cum a-ti facut la inceput? Sa pun mai intai morcov si ii dau zeama sau ii dau piure direct?

Va mai intreb inca o data - cum pot sa bag si eu o poza in interiorul mesajului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Si mie imi cade parul foarte tare. M-am speriat ca voi ramane cheala. Vreau sa ma ma tund un pic.

Mergi la inceput