Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
DanaH spune:
'neatza fetele mele!
uite ca imi mai bag si eu nasul pe aici. va mai citesc cat de cat, dimineatza, la cafea, dar pana termin de citit, termin si cafeaua, si atunci ma apuc de munca. sunt super super stresata si am o roaza de munca, asa ca timp ioc de scris. dar sunt, cat de cat, la zi cu ce discutati voi.
trebuie sa spun ca si mie mi-a fost dor de miss si al ei dviduc. bine ai revenit. cat despre decizia ta de a nu ii mai da biberon, cred ca este foarte buna. uite eu nu am mai pus-o deloc la san de o saptamana, doar ma mulg dimineatza si searam, si acum a scazut productia de lapte mult de tot. am inceput sa ma mulg numai o data pe zi si scot circa 150ml. nici nu mai pot sa ii asigur o masa pe zi, dar asta este, 6 luni din care 5 luni alaptat exclusiv san ... ma declar multumita.
am vazut si trupa de belgia. frumosi bebelusii de pici. imi inchipui ce galagie a fost acolo, care mai de care sa spuna cat mai multe.
despre noi... eu am fost toata saptamana cu o masea umflata. nu m-a durut ff tare, dar a fsot o durere permanenta si sacaietoare. pana la urma am luat si antibiotic, eu care nu prea ma inghesoi la medicamente. dar nu mai puteam. acum nu mai este umflat, puroi nu prea mai iese cum eisea inainte, in schimb am o durere de cap, undeva in spate, pe aceeasi parte, de ma omoara. zici ca imi infige cineva niste ace drept in creieri. sunt destul de speriata, ma gandesc sa nu se fi dus infectia, puroiul pe acolo, desi maseaua este in partea de jos, iar durerea de cap este undeva deasupra urechii. bine, sunt si cam paranoica, dar daca este ceva legat de infectia aia nenorocita?
probabil ca va intrebati de ce nu ma duc la medic. mie nu imi palce dentistul la care emrgeam noi si as vrea sa il schimbam. si tot vreau asta de mult timp, dar utie ca nu am facut-o. ieri am suant la noul dentist si mi-a zis sa ma isncriu pe internet si ma suna ei sa imi faca programare. asa am facut, dar uite ca nu m-au sunat. am zis ca ii mai las azi pana la 12 si apoi ii sun iar. as vrea tare mult sa ma duc si sa rezolv macar cu maseaua asta pana plec in vacantza, ca daca ma apuca o durere ca asta pe acolo... oricum, eu am mari probleme cu dintii dar am zis ca de data asta, indiferent cat ma costa, sunt hotarata as ma duc pana ii rezolva pe toti.
asa peripetia mea cu dintii. si ca treaba sa fie treaba, saptamana trecuta a fost tati iar plecat in america. deci am rapas eu cu soacra cu cei doi killeri. mai fetelor, clar la cuclare trebuie doi oameni. sigur nu mai fac fatza singura. aproape in fiecare seara, una statea cu teodora, una cu alexandru. nus tiu ce a avut alex zilele astea (poate faptul ca a fost tati plecat, paote reasfatz ca este bunica aici) dar tare greu ne-am inteles cu el. nimic nu ii convine, nu mai intelege cand e vorba de o limita, el vrea 4 povesti seara, vrea numai 3 linguri de supa, nu vrea sa mergem acum in oras, ci vrea sa se uite la desene. numai si numai pe dos. am crezut ca se mai potoleste cand vien tati acasa, dar si ultimele doua zile a facut la fel. tare imi este ca si-o ia pana pleaca tati, ca acum il freaca pe al cel mai tare. tati se enerveaza usor, dar nu il atinge prea usor. dar daca o sa continue asa....
in fine, si astea toate in plus de falca mea mare si rosie, de capul meu cu sageti in el, de munca mea super aglomerata.
cat despre teodora, am "muncit" putin sa nu ii mai dau noaptea de mancare. primele doua nopti a fost mai greu. se trezea la orele stabilite. apoi a fost mult mai bine. chiar daca se trezea, ii dadeam suzeta si mai devreme sau mai tarziu adormea. dar este foarte matinala. bine, si pt ca ii este foame, zic eu. azi s-a trezit la 5:15 si a luat-o soacra in sufragerie. a tinut-o pana la 5:45, dar a trebuit sa ii dea de mancare, ca mai avea putin si isi manca toata mana.
este tare tare rea de foame. daca ii este foame, tipa de se invineteste. si dupa ce mananca, este cel mai senin copil din lume.
dar acum mananca foarte mult. de exemplu ieri a mancat dimineatza 225ml lapte,peste 3 ore cam 150 ml de lapte cu cereale (din biberon, ca nu ii place cu linguritzaq), peste 3 ore un mar, jumatate de para si jumatate de banana, plus 50ml lapte, peste inca 3 ore legume (nu stiu cate, dar destuld e mult), plus vreo 80 ml lapte, peste vreo 2 ore a icneput sa planga ca din gura de sarpe de foame si a mai bagat vreo 50 ml lapte, iar la 8 seara a amancat fara sa rasufle 240ml lapte.
si se vede ca mancana mult, a facut niste falcutze... si are niste pulpane impanate.... acum eu nu vreau sa o fac dolofana, dar nici sa o las sa zbiere de foame nu pot. asa ca ii dau (sau, ma rog, soacra ii da) sa manance cat vrea ea.
o sa incerc sa ii scot cerealele, cu atat mai mult cu cat ei nu ii plac. dar elgumele si fructele nu cred ca au ce sa ii faca rau.
intreba o fata de sucul de fructe. eu nu ii dau suc de fructe. ma gandesc eu ca daca ii dau cu tot cu pulpa, adica piure, este mai hranitor. paote gresesc, paote de aceea nici alex nu vrea acum suc natural de fructe, dar asa ma gandesc eu. oricum, in piureul acela este tot sucul care se lasa de la mar, de la para, de la pepene.
hai ca ma opresc aici. back to work.
va pupic si va urez o zi usoara si placuta cu bebeii vostri.
Edit: imi pare rau de greselile gramaticale. am facut o gramada. nu mai am timp sa le intrept, dar sper sa intelegeti voi ce am vrut sa zic. pupici.
Poze
inais spune:
Neatza!
Iulia
! Nu stiu ce as putea sa-ti mai zic...toate au fost spuse acolo! Sa dea Dumnezeu sa fi fost doar un accident acea palma si caracterul lui sa fie al celui de care te-ai indragostit la inceput!
Luminel am savurat si filmuletzul si montajul. Foarte reusit! 
Nicole intr-adevar suma ceruta de "tanti" aia e cam nimereala asa...daca esti fraier/disperat ii dai cat cere...daca nu...! Cauta printr-o agentie as zice eu. Cat despre conditia de revenire la job, wow...joci tare! Inseamna ca depind de tine foarte mult daca-s dispusi la o marire de salariu numai sa te intorci! ![]()
Noi azi avem programel cu tati. Eu merg sa rezolv hartzogaria...dosar CIC, cereri la job, diploma master...si altele!
A propos Alysh, ce master faci si unde?
Va pup!
Edit:
Tudor de Leeloo!! Sa cresti mare, sanatos si papacios!
DanaH eu intrebam de sucul de fructe...asta pentru ca as prefera sa i-l dau cand ii este sete, in loc de simpla apa...vedem insa!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
bratafel spune:
Buna dimineata,
Bianca a papat suculetul iar acum doarme. Astept sa se trezeasca si sa-i dau laptic - sigur va urla de foame.
Referitor la bona - mi se pare exagerat. Poate ca este vorba de Bucuresti , dar la noi se dau cam 4-5-6 milioane. Depinde ce face. Din ianuarie sau februarie cred ca va tb sa merg si eu la munca si tb sa caut si eu o bona. Ce fel de persoane cautati voi? Mai tinere mai in varsta?
Lorich spune:
Neata si de la noi!
Cine mai pune de o kofi, ca aia de la 4 a lu' Cleo s-a racit.
Am avut o noapte bunicica, trezire la 3 si la 7.30...parfum. Dar, aseara a adormit duupa o cantare in toata regula, ca nu voia sa adoarma in patut, dupa plansete si urlete, a adormit mangaiat pe spate de tati, era atat de obosit ca parca era picat din avion.
Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa ajutorului meu de bucatar.
Luminel mi-a placut de puiutza cititoare si montajul e superb, si melodia si tot.
Leeloo sa-ti traiasca puiul dulce si pletos!!! La multi ani Tudore! Da, scaunul se ataseaza pe un scaun normal.
Ma duc, ca bibi a copt ceva, revin...aaa Melly sper ca e mai bine bebela.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lilly79 spune:
Buna dimineata fetelor.
Scriu un mesaj scurt sa nu cumva sa va mutati la alt capitol si sa raman eu singura pe-aici ![]()
Bine-ai revenit MissParker. Toate ti-am simtit lipsa.Imi pare rau ca David face nazuri la san.Cred ca si-a dat seama ca vine mult mai usor din biberon. Bine faci ca nu vrei sa-i mai dai biberon.
cleo am vazut-o pe mara murdarici pe fata. E o scumpa
. Deabia astept si eu sa incep diversificarea si sa-i fac poze si copilitei mele cand va fi toata murdara.
Reallaura l-am vazut pe Mirciulica razand. E un copilas tare vesel.
Lorich ma bucur ca s-a mai cumintit Robert.
Simonix am vazut poze cu niste bebelusi superbi. La multi ani pt Robert cu intarziere. Cum e sa ai bebe de 6 luni? ![]()
Lamulti ani si bebelusilor nascuti intr-o zi de 21 
Iulia83 uite o
pt tine. Nu mai are rost sa repet ce-au spus celelalte fete si la subiectul deschis de tine. Sper sa fie totul bine de-acum incolo in familia voastra.
Sambata m-am intalnit cu Andree27 la kidex. Eric dormea tare cumintel in carucior
. Si Julia a fost cumintica in marsupiu pana s-a plictisit de atatea standuri si oameni si i s-a facut somnic si-a inceput sa urle ![]()
Am mai vazut si-alte montaje, dar acum nu mai tin minte ale cui si nu ma mai intorc sa vad ca sa nu lungesc prea tare mesajul
Ideea e ca toate sunt superbe.
...in sfarsit Julia mea a inceput sa povesteasca mai mult si e tare vesela ca ce stie ea sa zica. Deocamdata e mai mult cu vocalele. Nu stiu ce-a fost cu ea, dar incepuse pe la 3 luni sa gangureasca, apoi s-a oprit din gangureala dupa botez. A inceput acum vreo 2 saptamani sa tipe la papusi aaaa, dar atat. De cateva zile si-a extins repertoriul si la eee, uuu si se uita in ochii nostri cu un zambet larg pe fata si ne tot spune aeaeae, ii mai scapa si cate un gheee.Mai face si modulari de voce, e o scumpa.
Fiecare copil in felul lui. Julia cred ca va vorbi mai tarziu, dar peste 20 de ani nu se va mai observa diferenta intre copiii nostri ![]()
Gata mesajul ca sa va mai prind la capitolul asta.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Lilly79 spune:
Apropo de cleo care zicea ca s-ar rade in cap, eu m-am dus ieri la coafor si m-am tuns scurt. Asa scurt cred ca nu am mai fost de pe la vreo 14ani, dar imi pica parul cu pumnii. Nu m-asteptam sa fie asa scurt, dar creste el, si deocamdata Julia nu m-a respins ![]()
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Apropo de cleo care zicea ca s-ar rade in cap, eu m-am dus ieri la coafor si m-am tuns scurt. Asa scurt cred ca nu am mai fost de pe la vreo 14ani, dar imi pica parul cu pumnii. Nu m-asteptam sa fie asa scurt, dar creste el, si deocamdata Julia nu m-a respins Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
da-ne poze cu tine tunsa!!!
hai ca daca dai, fac un capitol nou
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Fetelor neata!
Am apucat sa citesc asa in mare pana la pagina 14, am zis sa raspund ca se scoala acusica flacaul meu si nu mai apuc.
Mai intai despre noi. Am avut o zi superba duminica si slava domnului Sebastian s-a descurcat de minune cu prietena mea care a avut grija de el. Si-a facut decat un pic numarul cu ea, dar ce e cert ca nu a tb sa vin acasa.
Finii nostri superbi, nunta extraordinara, si-au scos si banii desi aveam maaari dubii. Ei acum au plecat in Viena si Praga deci pozici mai incolo cand s-or intoarce.
Tati a facut fata cu brio la vals, dupa cat am exersat sambata seara...![]()
.
REf. la ce s-a discutat legat de diversificare. Eu am o foaie intreaga de la medic, sper sa apuc intr-o zi sa o scriu.
Primul aliment pe care l-a mancat fiul meu a fost cateva lingurite de piure de legume din borcan, mai multe legume amestecate, la mare de la prietena lui cu 2 luni mai mare. Si i-a placut. Foarte mult. Nu se mai oprea. Atunci am zis, asta e, tb sa incepem diversificarea.
I-am dat suc de mere a lapait cu mare pofta si a vomat tot in 2 minute. I-am dat cereale, astea i-au placut. Dupa care i-am dat numai piure-uri. Ce e lichid se vomita.
Nu am inceput cu o lingur sau doua, i-am dat din start cat vroia. Nu puteam sa ma opresc ca urla ca din gura de sarpe.
El la inceput se stramba la primele 2 lingurite dupa care baloteaza.
Ii dau asa: dimineata, 10-11 in functie de cum se scoala, piure de fructe adica mere+pere, cu 100-150 de gr de branzica.
El mananca un mar + un par + branzica, adica cam 200 de grame. Sa fim mai exacti in medie intre 100 - 150 de ml. DEpinde de zi si dispozitie. Dupa care mai mananca pe la 2-3 lapte. La inceput m-am speriat dar avand in vedere ca manca bine fructe era normal sa nu ii fie foame. PE la 5-6 mancam piure de legume, am inceput cu morcovi care nu i-au placut. Asa ca am trecut la dovlecei, care i-au placut si am introdus gradual morcovii. Azi o bucata, maine doua si tot asa. Nici aici nu am aplicat regula cu azi o lingura maine doua. I-am dat cat a vrut. Acum mancam toate legumele (morcov, telina, albitura, dovlecei) pasate, desi cam evit albitura ca nu ii place. O sa bag si frunza de telina, uite nu am stiut ce a bine. Noi deja de 2 saptamani mancam si carnita, de pui si curcan. Mananca si din piureul acesta intre 100 si 200 de ml. Depinde...
Lapte mai mananca seara la culcare.
Legat de faptul ca brusc nu ii place de mancarea de care ii placea inainte cu o zi. Pe foaia mea de diversificare scrie clar: poate sa nu ii mai placa brusc ceva. Intrerupeti si incercati peste 2 saptamani din nou alimentul respectiv.
La noi a fost ca nu mai vroia lapte, decat foarte putin, medicul mi-a zis ca poate sa o tina asa si 2-3 saptamani sa nu imi fac griji.
Cleo, legat de supt, eu am patit asa ca nu mai vroia sanul si cu asta basta.Poti sa ii spui lui Miss sa ma sune linistita, ai numarul meu, din pacate nu pot sa ii spun decat sa persevereze.
Al meu a prins drag de tzitzi zilele astea ca a tot acceptat, chiar si ziua sa il agresez cu o tzatza. Eu am tot insistat, bagat in gura, facut reclama, la fiecare masa, dat biberon pe langa tzatza ca sa simta mirosul si am vanat copilul de fiecare data cand dormea si dadea semne ca se trezeste il mai mufam un pic acolo. Am muls, am dat cu biberonul si tot asa. Am insistat si voi mai insista.
Drept urmare seara dupa ce se culca se mai scoala de 2 ori sa suga, dupa biberon 
deci nu as putea zice ca am rezolvat problema cu somnul.
Noaptea papa cuminte si mai nou si dimineata.
Mai citesc si mai revin cat ma lasa juniorul ca se va scula in curand, a adormit tarziu dimineata deci iar ne decalam programul.
Sebastian
Andree27 spune:
Neatza si de la noi,
Iulia draga de tine!Nu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca nu am fost niciodata in situatia ta ,si doamne fereste sa fiu si nu doresc la nimeni sa treaca prin ceea ce treci tu,dar cu regret iti spun ca mama mea a trecut exact prin ce ai trecut tu!Nu vreau sa intru in detalii doar sa-ti spun finalul povestii mele,ai mei au divortat dupa un dupa nasterea mea,mama m-a crescut singura fara nici un ajutor si s-a descurcat de minune!Tatal meu nici pana in ziua de azi nu mi-a dat ceva,a devenit un alcoolic pt ca parintii lui cu toate ca el a fost cel vinovatul ,a fost unicul sau copil si pt asta l-au cocolosit cat a vrut!Vreau doar sa-ti spun ca mama mea a plecat de imediat 9 ani in Franta s-a recasatorit dupa 17 ani de stat singura si acum ii este foarte bine!DUpa ce ea a plecat sa stii ca am gasit acte ascunse de ea de la medicul legist cum era lovita si cu ranga de fier de catre tatal meu!Nu vreau sa-ti spun nimic,doar sa te gandesti bine ce vei face in continuare, si daca crezi ca merita!intr-adevar e greu sa pui punct,da cateodata e mai bine mai repede decat mai tarziu!iar in legatura cu socrii tai ,el tot copilul lor ramane indiferent cum e bun sau rau!
Cat despre viata sexuala care nu mai exista intre voi nu ti se pare cam ciudat,pt un barbat de 23 de ani?????
Oricum vreau sa stii ca noi suntem alaturi de tine si sa nu iti mai fie rusine sa ne scrii !!

Lilly e tare dulce Julia!Si vrem poze cu tine tunsa!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
maiiunie2008 spune:
capitol nou
am cetit si ce a scris socrate. Cred ca fac inca un subiect, cu diversificarea, ideea data de inais. Dar noaptea viitoare, la 4, cand ma trezesc si nu mai dorm...