Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss bine ai revenit!!!!Si alta data da un mesaj la careva sa nu ne facem griji ca ne sperii!!

Melly cum fac sa salvez montajul facut de tine?

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor. Am depus si noi (in sfarsit) in dimineata asta dosarele ptr CIC, ptr trusou si nu mai stiu ce ca am facut-o intr-o viteza superluminica! Uof, bine ca am scapat.
Iulia!!!! Doamne, m-am shocat, tare rau imi pare ca ai trait asemenea tristete. Chiar ca iti loveste inima asa o necugetare. Sper sa isi revina sotiorul, eu sunt alaturi de tine oricum (ca de altfel toate fetele). Imi pare rau...
Eu am luat fata cu mine in dimineata asta (soacramea spera ca o las cu ea) Lasa ca-ti trece! Asa ca azi nu am torturat (inca) fata cu piureul de fructe. Ce ziceti, ii dau cand se scoala sau nu ii mai dau azi deloc? Iulia mi-a dat o idee geniala sa bag marul la cuptor. Dar cam cat il tin? Cand imi dau seama ca e facut? Daaahhhh... Daca sunt tuta... nu stiu, recunosc...
Aseara m-a tamipt Eva. Saracutza nu a vrut sa doarma somnul de le ora 19 si zic lasa ca o culc mai devreme. De unde, ca m-am luat cu treaba, e s-a agitat nevoie mare, ce sa mai, am zis ca mor, a mancat masa de seara fara probleme, ma bucurasem ca a papat 180 ml, dupa care a plans pana a varsat....... Febra nu avea, doar era prea obosita, pupao-as de scumpa... Din cauza mea ca sunt o cretina s-a chinuit fata sa adoarma... Ca puteam sa o culc pe la 20 si ii decalam ora de culcare, dar daca nu gandesc...
Aaaa, mare eveniment, ieri in parc am scris povestea nasterii, dupa care am terminat-o acasa (dar nu e pe suport electronic - probabil ca asta o sa mai dureze inca 5 luni ) Promit sa fac tot posibilul sa o scriu, sa o cititi si voi... Eeeee, asa sunt eu, mai in intarziere... Credeam ca nu am sa imi mai amintesc tot, dar parca am retrait totul, la sfarsit ma durea si capul (ca de la rahie........)
Fetelor, socramiu ma enerveaza la culme. Toata lumea ii spune fetei Eva, el ii spune Denisa, ma zgarie pe creeri............. Ce dobitoc. Si o face doar ca sa fie mai cu motz. Fetelor nu mai suport sa traiesc cu ei in casa, imi vine sa urlu in fiecare zi, abia astept sa incep munca, Iuby e posibil sa isi schimbe serviciul si sa vedem ce facem sa ne luam si noi o casa. Abia astept sa vad ce fata or sa faca! Si sa dea Sfantul sa puna intrebari, ca le spun! M-am saturat sa traiesc in 12 metri patrati, sa fie aia si sufragerie si dormitor si bucatarie, si baie (Iuby nu mananca in bucatarie, iar fetei aici ii facem baie). Aaaaaaaah, presimt ca devin depresiva. Soacramea pleaca iar la tzara abia astept (sambata). Bineinteles ca m-a tampit cu cretinismele ei dar am ignorat-o complet!!!! Cred ca moare de ciuda. Doar o data, mi-a zis cand a ajuns acasa dupa noi (eu fusesem in parc cu fata) ca ne-a cautat in parc, s-a uitat prin tot parcul dupa "copilul ei". Si i-am zis cum ca al ei copil e la servici, nu in parc. Poate sunt rea, nu stiu, am incercat, dar sufletul meu nu o primeste deloc. Scuze ca v-am stresat iar cu situatia mea familiala... Sunt multe de spus si eu sunt trista fetelor, trista rau de tot ca trebuie sa traiesc asa. Iuby ma duce la ei mei de cate ori ii cer si pot sa stau acolo cat vreau dar el nu vrea sa ramana decat in weekend, ca in rest e prea departe de serviciul lui, ar face o groaza pana acolo... Poate daca isi schimba serviciul sa il conving, ca va fi pe la Lahovari noua locatie. In fine, nu va suparati pe mine, simteam nevoia sa ma descarc.

Pupy!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput