Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Buna dimineata! Fetele ajutati ma Va rog, de 3 zile nu raspunde telefonul asistentei,vreau sa fac programare la domnul doctor. Exista alt numat de telefon, sau la clinica

Ajutati ma VA ROG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Pasa, fiind monito, n-ai prea avea de ce suna, insa...mai bine fa-o! Ca daca s-a pus pe treaba si nu mai consulta fara programare (desi nu cred) poti sa ai surprize!
Adica, imi imaginez ca nu te vei simti f confortabil daca te va intreba de programare, asa ca mai bine ii dai un telefon.

Mit, incearca sa-l suni pe dr, dar dupa 1pm, si spune-i ca la mobilul pt programari nu raspunde nimeni! Si daca tot va fi la cabinet, te poate programa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am revenit iar vestea este ca ieri,z36 s-a transformat in z1.Destul de redus cantitativ,ma asteptam la o super hemoragie.Dar probabil patesc ca data trcuta,o sa-mi vina iar la 18-19 zile...
Va pup pe toate,mi-ati lipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

aerlilian, urata veste!

Si iar o luam de la capat.... Poate de data asta e cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lilishor, bine te-ai intors!!! Intr-un final vad ca rushii nu s-au lasat si tot au navalit. care e planul de bataie pentru mai incolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele, ce mai faceti voi?

Eu am incercat sa merg la monitorizare luna trecuta dar fix din ziua 8 am racit rau si pana nu am luat antibiotic nu am scapat, asa ca... monitorizare ratata..

Ideea ca eu am luat antibiotic si la 3 zile de la intreruperea pastilelor mi s-a pus pata sa nu ne proteja si acum stau cu o frica...

Daca o fi sa raman chiar acum, oare or avea efect negativ pastilele luate cu 3 zile inainte?

Crisarh iubita pe unde umbli de nu mai scrii deloc ?

Sau am chiorat eu....

Va pup fetele pe toate si va doresc cat mai mult doua liniute pe test !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Jasmine, iti doresc sa ramai !
Depinde ce antibiotic ai luat, poate e permis in sarcina.
Iar daca nu e permis, stiu ca la inceput de tot functioneaza legea "totul sau nimic", adica ori embrionule afectat de tot, ori daca supravietuieste, inseamna ca e sanatos.
O sa-ti zica T. toate astea la momentul respectiv. Tu doar sa ramai

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali,buna intrebare!Habar nu am ce fac in continuare...O sa ma consult si cu sotul meu sa vedem ce spune.Eu mi-as dori sa fac o pauza pt ca ma tem foarte tare de chistul acela.Chiar sunt curioasa daca scap de el sau e de endo cum i se nazarise lui Tutu.Dar...ma htarasc zilele acestea.
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste laparo,insa rezultatul ei ma intristeaza...Mare problema endo asta,fir-ar sa fie...Poate ai norocul pe care l-a avut Aris si ramai repejor.Tin pumnii si pup fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aerilian imi pare rau de vestea proasta.
eu sunt z1 ma doare din cand in cand burta. am o presimtire ca uratii vor veni. asteptam. luna trecuta mi-a venit la 34 de zile asa ca nu are rost sa imi fac iluzii.

Mergi la inceput