Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 14
Mit spune:
Buna dimineata! Fetele ajutati ma Va rog, de 3 zile nu raspunde telefonul asistentei,vreau sa fac programare la domnul doctor. Exista alt numat de telefon, sau la clinica
Ajutati ma VA ROG
cosicel spune:
Pasa, fiind monito, n-ai prea avea de ce suna, insa...mai bine fa-o! Ca daca s-a pus pe treaba si nu mai consulta fara programare (desi nu cred) poti sa ai surprize!
Adica, imi imaginez ca nu te vei simti f confortabil daca te va intreba de programare, asa ca mai bine ii dai un telefon.
Mit, incearca sa-l suni pe dr, dar dupa 1pm, si spune-i ca la mobilul pt programari nu raspunde nimeni! Si daca tot va fi la cabinet, te poate programa!
aerlilian spune:
Am revenit iar vestea este ca ieri,z36 s-a transformat in z1.Destul de redus cantitativ,ma asteptam la o super hemoragie.Dar probabil patesc ca data trcuta,o sa-mi vina iar la 18-19 zile...
Va pup pe toate,mi-ati lipsit.

lalitica2000 spune:
lilishor, bine te-ai intors!!! Intr-un final vad ca rushii nu s-au lasat si tot au navalit. care e planul de bataie pentru mai incolo?
jasmine30 spune:
Buna fetele, ce mai faceti voi?
Eu am incercat sa merg la monitorizare luna trecuta dar fix din ziua 8 am racit rau si pana nu am luat antibiotic nu am scapat, asa ca... monitorizare ratata..
Ideea ca eu am luat antibiotic si la 3 zile de la intreruperea pastilelor mi s-a pus pata sa nu ne proteja si acum stau cu o frica...
Daca o fi sa raman chiar acum, oare or avea efect negativ pastilele luate cu 3 zile inainte?
Crisarh iubita pe unde umbli de nu mai scrii deloc ?
Sau am chiorat eu....
Va pup fetele pe toate si va doresc cat mai mult doua liniute pe test !
monicabo spune:
Jasmine, iti doresc sa ramai
!
Depinde ce antibiotic ai luat, poate e permis in sarcina.
Iar daca nu e permis, stiu ca la inceput de tot functioneaza legea "totul sau nimic", adica ori embrionule afectat de tot, ori daca supravietuieste, inseamna ca e sanatos.
O sa-ti zica T. toate astea la momentul respectiv. Tu doar sa ramai
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria
aerlilian spune:
Lali,buna intrebare!Habar nu am ce fac in continuare...O sa ma consult si cu sotul meu sa vedem ce spune.Eu mi-as dori sa fac o pauza pt ca ma tem foarte tare de chistul acela.Chiar sunt curioasa daca scap de el sau e de endo cum i se nazarise lui Tutu.Dar...ma htarasc zilele acestea.
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste laparo,insa rezultatul ei ma intristeaza...Mare problema endo asta,fir-ar sa fie...Poate ai norocul pe care l-a avut Aris si ramai repejor.Tin pumnii si pup fata!
rocsy2007 spune:
aerilian imi pare rau de vestea proasta.
eu sunt z1 ma doare din cand in cand burta. am o presimtire ca uratii vor veni. asteptam. luna trecuta mi-a venit la 34 de zile asa ca nu are rost sa imi fac iluzii.