Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

'Neatza!

Azi am fost la monito si... dr mi-a lasat nr de tel, sa-l sun duminica (probabil n-are chef sa vina la monito) dar sunt putin cam bulversata: ori are 2 nr de tel, cu o diferenta de-o cifra intre ele, ori... asistenta l-a scris gresit pe hartia pe care mi-a dat-o!

Cam ciudat...

Gaby - m-ai facut curioasa! Ce-a zis asistenta de anestezie?

Anaconda, pe unde esti???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

Fete dragi, buna de dimimeata!
Sunt pacienta lui Tutu, am facut laparo in septembrie si m-a chemat 6 luni la monitorizare. Peste o saptamana, adica vinerea viitoare, ar trebui sa incep prima serie , dar am vazut ca intre timp Tutu si-a deschis noua clinica, in sfarsit , si ca este mai aglomerat ca oricand la vechiul cabinet. Eu unde ma duc la monito? Mi-a zis sa vin in ziua 9 sau 10. Banuiesc ca la vechiul cabinet, nu? trebuie sa sun inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

gabriela, eu m-am operat marti dimineata la 7, am fost prima pe lista operatiilor din ziua respectiva.Ce zici ne vedem marti dimineata la scos de fire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Lali imi pare rau ce ti-a gasit acolo, dar tot raul inspre bine.Acum cel putin stii care e buba si cum poti sa o repari

Sarah mult succes la gift dar poate cine stie esti deja gravi.Cum e clinica asta noua?Este tot mare aglomeratie ca la cabinet?

Magdita, Gabrielusu, Rocsy, Anaconda, Cosicel,Pasa si la toate celelalte

Mergi la inceput

Sarrah, acum am vazut ca tu ai fost deja la noua clinica! Nu ne povestesti si noua ceva despre...?
E numai pentru FIV si inseminari, nu?
Si cum se imparte Tutu in 3 locuri?
S-a modificat ceva in program?
stiu ca am pus cam multe intrebari, nu te supara

Mergi la inceput

Pasa, eu am fost azi, la prima monito din seria asta, la spital, la 7,30, si i-am lasat banii asistentei.
Adica, in cazuri extreme, poti incerca asa... Oricum, ca sa ajung la ora 2pm, la cabinet, cred c-ar tb sa renunt la serviciu, si ... nu intra in calcule!

Mergi la inceput

Cosi, deci pot sa ma duc direct la spital? Unde se fac monitorizarile si unde are cabinetul? Scuze, dar e prima serie de monitorizari din viata mea!!!! deci sunt cam pafarista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Pasa , daca e prima runda de monito , te sfatuiesc sa mergi la cabinet , nu la spital . O sa te cheme T si la spital dimineata , cand o sa fie nevoie ..

Mergi la inceput

Pasa, la spitalul Elias, intrebi unde e cabinetul de colposcopie (in aceeasi cladire cu ginecologia), la parter.

Teoretic, ar tb sa ajungi la cabinet pt prima monito, dar daca ti-e mai usor sa vii la 7,30 la spital, suna-l si intreaba-l daca se poate. La mine e fost de acord, asa ca eu sunt super incantata ca nu mai tb sa fac eforturi sa ajung la cabinet.

Mergi la inceput

Cosi
Merci mult. O sa incerc sa ajung la cabinet, la prima mnitorizare, ca sa pot sa-i si platesc. Trebuie sa sun pentru programare???

Mergi la inceput