Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 13
cosicel spune:
'Neatza!
Azi am fost la monito si... dr mi-a lasat nr de tel, sa-l sun duminica (probabil n-are chef sa vina la monito) dar sunt putin cam bulversata: ori are 2 nr de tel, cu o diferenta de-o cifra intre ele, ori... asistenta l-a scris gresit pe hartia pe care mi-a dat-o!
Cam ciudat...
Gaby - m-ai facut curioasa! Ce-a zis asistenta de anestezie?
Anaconda, pe unde esti???????????
pasa spune:
Fete dragi, buna de dimimeata!
Sunt pacienta lui Tutu, am facut laparo in septembrie si m-a chemat 6 luni la monitorizare. Peste o saptamana, adica vinerea viitoare, ar trebui sa incep prima serie
, dar am vazut ca intre timp Tutu si-a deschis noua clinica, in sfarsit
, si ca este mai aglomerat ca oricand la vechiul cabinet. Eu unde ma duc la monito? Mi-a zis sa vin in ziua 9 sau 10. Banuiesc ca la vechiul cabinet, nu? trebuie sa sun inainte?
lalitica2000 spune:
gabriela, eu m-am operat marti dimineata la 7, am fost prima pe lista operatiilor din ziua respectiva.Ce zici ne vedem marti dimineata la scos de fire?
pony spune:
Lali imi pare rau ce ti-a gasit acolo, dar tot raul inspre bine.Acum cel putin stii care e buba si cum poti sa o repari
Sarah mult succes la gift dar poate cine stie esti deja gravi.Cum e clinica asta noua?Este tot mare aglomeratie ca la cabinet?
Magdita, Gabrielusu, Rocsy, Anaconda, Cosicel,Pasa si la toate celelalte

pasa spune:
Sarrah, acum am vazut ca tu ai fost deja la noua clinica! Nu ne povestesti si noua ceva despre...? ![]()
E numai pentru FIV si inseminari, nu?
Si cum se imparte Tutu in 3 locuri? ![]()
S-a modificat ceva in program?
stiu ca am pus cam multe intrebari, nu te supara 
cosicel spune:
Pasa, eu am fost azi, la prima monito din seria asta, la spital, la 7,30, si i-am lasat banii asistentei.
Adica, in cazuri extreme, poti incerca asa... Oricum, ca sa ajung la ora 2pm, la cabinet, cred c-ar tb sa renunt la serviciu, si ... nu intra in calcule!
pasa spune:
Cosi, deci pot sa ma duc direct la spital? Unde se fac monitorizarile si unde are cabinetul?
Scuze, dar e prima serie de monitorizari din viata mea!!!!
deci sunt cam pafarista!![]()
anaconda2 spune:
Pasa , daca e prima runda de monito , te sfatuiesc sa mergi la cabinet , nu la spital . O sa te cheme T si la spital dimineata , cand o sa fie nevoie ..
cosicel spune:
Pasa, la spitalul Elias, intrebi unde e cabinetul de colposcopie (in aceeasi cladire cu ginecologia), la parter.
Teoretic, ar tb sa ajungi la cabinet pt prima monito, dar daca ti-e mai usor sa vii la 7,30 la spital, suna-l si intreaba-l daca se poate. La mine e fost de acord, asa ca eu sunt super incantata ca nu mai tb sa fac eforturi sa ajung la cabinet.
pasa spune:
Cosi 
Merci mult. O sa incerc sa ajung la cabinet, la prima mnitorizare, ca sa pot sa-i si platesc. Trebuie sa sun pentru programare???