Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aoleu am mancat o cifra. sunt ziua 31. inca nu au venit rusii . ii astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Buna , fetelor ! Aseara , am revenit dupa laparo. Am fost asa dezamagita de o chestie: cat am stat in spital, nu s-a interesat nimeni de mine( ma refer la dr. sau rezident) Dupa laparo, nu venea nimeni sa imi spuna cum a iesit si intr-un tarziu, cand rezidenta a venit in salon sa pregateasca o alta pacienta pt laparo de a doua zi, am intrebat-o cum a fost la mine. Mi-a spus ca totul e f. bine si ma pot externa. A doua zi, l-am cautat pe d-l doctor fara succes, iar dansul a mers la salon, in lipsa mea si cred ca s-a suparat f tare pt ca nu m-a gasit. Ulterior l-am abordat pe hol si am intrebat dsp rezultat si am primit acelasi raspuns: totul e ok, sa vin joi sa imi scoata atele si vom vb atunci. Dar nu mi-a spus absolut nimic dsp felul in care sa imi ingrijesc operatia , dsp containdicatii sau dsp vreun tratament. Sunt asa de necajita! Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce tb sa fac??? Eu am aflat ca ar fi bine sa curat ranile cu Betadina, sa pastrez 3 zile pansamentele si dupa aceste 3 zile pot face baie. Dsp contact sexual, cred ca e ok dupa o saptamana. Voi ce stiti???

Mergi la inceput

buna clau. da e bine ceea ce stii. sa iti dai cu betadina. nu mai stiu exact la cat timp le poti scoate pansamentele . cred ca e bine asa cum zici . poate iti raspunde alta fata. eu dupa ce am scos firele mi-am dat cu crema de galbenele. ma bucur ca ai rezultat bun si iti urez succes. referitor la contact sexual eu am avut mult mai tarziu pt ca mi-a fost teama. am asteptat sa vina CM si apoi am trecut la prestat. nu trebuie sa faci nici un tratament. dupa o saptamana mergi sa iti scoata firele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

Clau,
Eu a doua zi de la laparo mi-am scos pansamentele si m-am spalat fara probleme si nu mi-am pus absolut nimc si nu am avut nici o problema. Mie mi-a zis sa imi scot pansamentele Dr. Bogdan(rezidentul lui Tutunaru din acea vreme).Eu nu am luat antibiotic dupa, dar cred ca nu e rau sa iei trei zile un antibiotic, niciodata nu se shtie. Eu am avut vreo citeva zile o scurgere maron, care e normala.
Succes in continuare

Mergi la inceput

z32 daca nu cumva se va transforma in z1.

Mergi la inceput

Mersi pentru sfaturi, Roxy2007 si Dierna! Cum a fost cand ati scos firele? A durut asa de tare? Aflu tot felul de informatii inspaimantatoare...!!Abia astept sa vad ce imi spune cand voi merge joi...!!! Sa va aiba Domnul in paza si sa imi dati vesti bune!!!

Mergi la inceput

stai linistita ca nu doare deloc. simti niste intepaturi dar aproape ca nu iti dai seama cand ti le scoate? eu chiar am intrebat-o pe ioana ca ea mi le-a scos. nici nu mi-am dat seama. ce a fost mai greu a trecut. asa ca....stai linistita si nu te mai stresa .

Mergi la inceput

Multumesc pentru incurajari, Rocsy2007.

Mergi la inceput

fetelor nu stiu daca voi ati vazut romania te iubesc la Protv . eu m-am uitat si m-a emotionat profund. mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Eu m-am ingrozit!!! Nu vreau sa cred ca si noi putem fi un caz desprins de acolo ! Ar fi un cosmar!!!!

Mergi la inceput