Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 16
rocsy2007 spune:
fetelooooooooor unde sunteti? am ramas singura pe aici?
felix unde e ceiutul?
unde sunteeeeeeti?
lalitica2000 spune:
rocsy sunt si eu pe aici. Eu maine merg la spital sa-mi scot firele si sunt curioasa sa vad exact cat endo am avut si pe unde a fost localizata
rocsy2007 spune:
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-o-viata-ca-o-durere-continua.html
comentati si voi fetelor asa poate vor vedea si ei cate suntem.
sarrah spune:
buna,
sunt si eu pe aici...
astazi trebuia sa-mi vina menstruatia si....nu a sosit !!! dar...nu s-a terminat ziua !
pentru toate fetele ! o saptamana excelenta va doresc !
magdita spune:
Rocsy
, si eu sunt aici, insa nu prea am noutati. Am vazut reportajul, am postat un mesaj pe site-ul Pro tv-ului, sa speram ca cine trebuie va auzi. Important este sa se stie ca infertilitatea e o problema destul de raspandita in randul cuplurilor tinere si ca procedeele de reproducere asistata nu reprezinta un moft, ci in multe cazuri ultima sansa de a avea un copil.
Lali
, te asteptam cu vesti de la fire.
Clau
, fii fericita ca nu a avut nimic de reparat la laparo. Sunt foarte rare cazurile ca al tau. Refacere usoara iti urez.
Pup fetele 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
irinada spune:
As dori un sfat de la voi.
Pe 10 oct. am avut o interventie pentru indepartarea unui chist endometriozic. Dupa aceea an avut antibiotice cefort si ovule cervugid 12 zile pana pe 22. Pe 20 trebuia sa-mi vina dar mi-a intarziat, am presupus ca e de la operatie sau tratamente, de fapt am constatat cu mare bucurie ca am ramas insarcinata. Cum m-ar putea afecta interventia facuta si tratamentul? Pe cat de bucuroasa sunt ca o sa am un bebe pe atat de frica imi e sa nu fie afactat de tratament. As dori un sfat va rog.
rocsy2007 spune:
si eu am postat magdita nu unul ci mai multe mesaje. e bine sa fie cat mai multe poate vom reusi sa facem ceva. eu voi posta in fiecare zi mesaje.voi vorbi cu toate persoanele pe care le cunosc sa scrie acolo un comentariu.
elly_me spune:
Si eu am postat msg pe site PROtv- si voi mai posta si de acasa 3 mesaje![]()
![]()
Sa fie cat mai multe
Poate ne aude cineva
Poate se intampla vreo minune acum in campanie electorala si dau vreo lege sa beneficiem si noi de analize gratuite si primele 3 inseminari /fiv gratuite![]()
Am vrea noi- si poate chiar se intampla.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
gabrielarusu spune:
Buna fetele,
Lali
maine ne vedem la scos firele , la ora 8 dimineta la etaj 2.
Elena ce faci draga ceva ceva?
Aurelian 
ce decizie ai luat ? i-mi pare tare rau ca nu sa lasat cu ochisori dar o sa vezi cat de curand vei striga in gura mare vei fi mamai.
succes in continoare indiferent ce decizie vei lua.
Cosmina ce faci pui? ai dat de dr. duminica la spital?

Va 
pe toate si succes .
sper viitoare mamica