Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Ce faceti zanele ? Nu s-a spart nici unul de vineri incoace , si bine au facut ! Sunt tot in formatie de 4 , intre 19-20 mm , endo e tot mic , n-am ce sa-i fac ...
Diseara fac Pregnylul , si ma mai duc si maine dimineata sa vada daca s-au spart . Daca da , merg direct la preparare la Matei , daca nu , ma duc si la 2 ,la cabinet ... Oricum , sigur o fac maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, eu azi am primit vestea ca voi fii matusica de
bb e ok si creste frumos!
In rest....cate fete au plans in urma reportajului de la protv! Eu am vazut emisiunea pe net si va spun ca ma bucur ca eram singura si am putut sa ma manifest linistita, fara sa ma simt prost cand ceilalti ma compatimesc!
Ei da... au trecut cateva zile fara sa plang, dar azi nu m-am mai abtinut!
Ma gandesc cat sufera si cele care nu isi pot permite procedura asta!Asta cred ca e cel mai naspa stadiu al infertilitatii!
Eu tot cercetez apele pt FIV.
Unde ati disparut? Noroc ca va citesc pe la celelalte subiecte si vad ca sunteti pe aproape!
Draga Anaconda, sper sa fie bine de data asta!
tutunareselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

declar z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Rocsy .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

rocsy-

aerlilian- ce mai faci?

a trecut ziua si nu au venit uratii dar...am facut astazi un test de pipi si a iesit negativ.dc nu apar pana miercuri, fac bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadya1984 spune:

salut sunt si eu noua pe acest forum si vreau sa impart cu voi toate momentele de fericire si de tristete din viata unei femei. Dde 3 sunt casatorita si nu reusim sa concepem un copil. Ultima oara cind am fost la medic(endocrinolg) si am dst toate analizele am fost diagnosticataq cu strilitate de gr.1. La care medicul mia prescris Yasmin jumate de an si mia spus ca dupa asta voi ramine insarcinata. dar cu parere de rau a trecut deja un an de atunci dsr fericirea cea mare tot nu a aparut. Sunt foarte disperata. acum am zis ca nu mai merg la meidic, medicul care o sa ma ajute este Dumnezeu. asa ca am inceput cu inima curata sa citesc rugaciune la Dumnezeu, dimineata Paraclisul Maicii domnului si seara Acatistul lui Ioachim si Ana. Si cu voia Celui de sus sa speram la bine.

Mergi la inceput

ma doare burtica .....de ce au venit? de ce nu putem sa ramanem si noi? cu ce am gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

N-am gresit cu nimic, Rocsy! Doar ca bebe nu e prea zorit sa ajunga... mai sta sa se gandeasca pana ne-o alege!

Eu nici nu mai am cuvinte sa comentez, ca tb sa fac IA, dar ieri, cand am ajuns la monito, era deja spart...asa c-am lasat-o moarta si luna asta! Nu-mi imaginam ca voi ajunge sa-mi doresc sa vina mai repede z1 ... si nici nu prea stiu daca sa ma apuc de stimulare cu gonal, ca cea cu clomifem e apa de ploaie in cazul meu! Si daca patesc ca luna asta?
Si-n plus, cred c-o iau razna! Ma inteapa ovarul stang de parca sta sa crape! Frate, sper ca T a vazut vine ca foliculul era spart (ca niciodata asa devreme, si fara stimulare) da' nu-mi prea explic durerea surda de ovar si intepaturile!

Gabi - din fericire, dr Voinea nu e cel de care ti-am vorbit, e o coincidenta de nume, asa ca, sper sa nu ai nevoie de dansul, dar oricum, e cu totul altcineva.

Anaconda - care-i starea foliculilor? Mergi iar la 2pm la monito?

Aerlilian - ce-ai de gand, luna asta?

Mergi la inceput

am ajuns intr-un moment in care simt ca nu mai pot. cu cat trece timpul cu atat e mai rau cu atat sansele scad. nu am vazut niciodata in viata mea un test pozitv. am sperat in fiecare luna. nu pot nici sa mai sper. am cazut in butoi . stiu ca maine voi iesi si o voi lua de la capat cu noi sperante dar am momente cand simt ca toate sperantele s-au dus. mi-e teama. ma omoara teama ca nu voi reusi. cat sa mai astept. sunt 6 ani . 6 ani de sperante si de dezamagiri. luna de luna ciclu dupa cilcu. deja nu mai pot. asta simt acum. si va spun voua pt ca voi ma intelegeti cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Rocsy . Nu stiu ce altceva sa iti spun; doar sa gasesti putere sa te ridici, sa speri si sa crezi.

Am scris si eu un mesaj la reportajul legat de fiv. Sunt alaturi cu tot sufletul de fetele care trec prin n IA-uri/ Fiv-uri. Asa este: pentru multe cupluri, recurgerea la acest procedeu nu este un MOFT, este singura posibilitate de a avea un copilas.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput