Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 18
cosicel spune:
Rocsy - iesi din butoi! Acolo e intuneric si miroase a alcool, asa ca n-ai ce cauta! 

Stii, noi asteptam de 12 ani testul ala pozitiv! Si uite ca inca n-am vazut a doua liniutza, dar ... ne va veni si noua vremea!
De ce zici ca, cu fiecare luna sansele scad? Din cauza varstei? Lasa, n-ai remarcat ca acum femeile fac copii din ce in ce mai des dupa 40 de ani? O sa vina si bebe, dar ne mai lasa sa 'copilarim'! ![]()
Eu ca sa nu jelesc, mi-am spus ca bebe vrea sa ma lase sa-mi fac concediul la vara, ca daca ramaneam acum, nu ma primeau in avion! Al meu s-a crucit aseara cand i-am comunicat c-am ratat luna asta, dar ca ma simt mai relaxata pt ca, cel putin inca o luna nu voi astepta infrigurata z1 sau II.
lalitica2000 spune:
neatza fetelor,
am fost de dimineata la spital sa-mi scoata firele. totul a mers foarte repede si usor. Diagnosticul este de cateva leziuni de endometrioza pe peritoneul fundului de sac Douglas si peritoneul vezico-uterin. urmeaza tratamentul cu diphe, tratament pe care il voi incepe in primele zile din ianuarie 2009. S-a uitat si peste spermogramele sotului meu si mi-a zis ca dupa tratament mai bine sa trecem direct la inseminare. Cam astea ar fi noutatile despre mine. Astea doua luni care mi-au mai ramas pana la sf anului le voi fructifica cat de mult pot si daca nu se va prinde nimic, am sa trec la injectii.
gabriela, de abia acum ti-am vazut mesajul. Daca ai fost si tu de dimineata probabil ca ai fost una din fetele care au fost inaintea mea. Tie ce ti-a spus Tutu?
nadya1984, imi pare tare rau sa vad ca tot mai multe cupluri au probleme de infertilitate. iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede. Sper ca doctorul la care te duci tu acolo in Spania sa aiba specialitate pe infertilitate. Laparoscopie ti-ai facut pentru a vedea ce e pe la tine prin burtica, monitorizaria ale ovulatiei ai facut, sotul tau a facut vreo spermograma?
anaconda, admir perseverenta ta legata de inseminari. Sper ca la aceasta inseminare sa te opresti, sa nu mai trebuiasca sa faci si altele.
pup toate fetele cucuietele!!
lali
jasmine30 spune:
Fetele sunteti dragute sa imi spuneti si mie in ce zile ale cm se fac monitorizarile?
Stiu ca incepand cu ziua 10, dar cum se fac - din doua in doua zile sau in fiecare zi? Cate zile practic se platesc?
Si daca una din zile ale moniorizarii pica in weekend ce faceti?
Va multumesc frumos !
rala spune:
Neata tuturor optimistelor. La mine e laparo-reloaded 5 nov.
Va pup pe toate, haideti sa iesim din butoaie, e frumos afara si am eu asa o presimtire ca de sarbatorile astea iar se vor umple paginile forumului cu vesti bune si postari in avalansa. Deocamdata vad ca incercam sa ne relaxam, sa luam o pauza de forumit si sa ne punem ordine in ganduri. Ceea ce e foarte bine.
Good things happen to good people!
cosicel spune:
In principiu, se fac cam la 2 zile, dar daca faci IA se fac zilnic sau chiar de 2 ori pe zi cand foliculii depasesc 18mm. Costul este acelasi: 200ron pt un ciclu complet de monitorizare.
In weekend te cheama la spital, dimineatza (in jur de 8) sau, chiar la clinica.
Eu personal, am picat mai mult decat prost, in z10, vineri avea deja 15,7mm, si a ramas ca ne vedem duminica dar cum la clinica era nebunie, am facut drumul de pomana (mi s-a parut inuman sa stau 2-3 ore, duminica, la pranz) iar luni, la spital deja ovulasem. Deci, am facut doar 2 monito, la acelasi pret! ![]()
![]()
rocsy2007 spune:
azi sunt nervoasa . nimeni nu imi intra in voie. dar imi voi reveni. sunt sigura .
cosicel ma ingrozesti. 12 ani? si eu care ma vait pentru 6.
. da mi-e teama de varsta. am 32. 

cosicel spune:
Sigur iti vei reveni, doar esti intre noi! 

Pai si eu am 34, si mi-am propus ca pana la 35 sa-mi tin bebele in brate! Asa ca, mergem mai departe, speram, inghitim medicamente, stam pe la cozi, facem monito, facem IA, asteptam II, vine iar z1, il comentam pe T pe unde putem... da' tot o sa reusim! Intr-o buna zi n-o sa mai vina z1, vor aparea II, si trecem la alt capitol! ![]()
cristy1977 spune:
hopa... hai ca ies si eu din umbra pentru putin...
fata draga, roxy, nu mai plange, trebuie sa fii tare..de fapt eu te stiu ...tu esti o persoana foarte puternica, daca ai stii cate fete sunt in situatia noastra si chiar mai rau..
eu de exemplu, am 31 de ani, incercam de 8 ani, nu am avut niciodata vreo sarcina, am endometrioza peste tot pe unde poate exista, m-am operat laparo de 2 ori si acum ma pregatesc de a 3-a. vezi cum e viata,,,si cu toate astea eu sper si nu voi inceta lupta pana nu-mi voi realiza visul. si sunt convinsa ca si tu vei face la fel.
pup fata curajoasa
"After all, tomorrow is another day!"
cosicel spune:
Pai crezi ca eu mai stiu ce am? 

Aparent nimic, doar al meu sta mai prost cu spermograma, si natural, n-o sa avem niciodata bebe!
Da' asta am aflat-o abia acum 2 luni, pana acum am sperat ...
Insa, SIGUR vom avea bebe, si aici ma refer la fetele care scriu pe forumul asta sau il citesc!