Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

pai si eu tot aparent nimic si unde mai pui si ca sotul meu are spermograma super buna. asa ca.....sigur ca voi merge inainte. nu am de gand sa pic de tot .dar na....mai am si eu momente proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gata zanelor , sunt inseminata ! Am fost dimineata la spital si erau sparti deja . Toti 4...!! Oare cand s-au spart ? ca nu m-a intepat pe nicaieri !
La 12 am facut IA . La clinica....care e super tare !
Acum astept cele 2 liniute . Si ma cam rupe asteptarea asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

anaconda tin pumnii!presimt eu ca luna asta e norocoasa pentru tine!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

anaconda- ce e "super tare la clinica" ? am fost si eu si nu am vazut nimic "tare"

Mergi la inceput

sa fie cu noroc noua ta IA ! la cati foliculi babani ai avut...eu sper sa-ti iasa II liniute ! iti tin pumnii si asteptam testul pozitiv peste 12 zile

Mergi la inceput

eu, nu mai am rabdare...e a doua zi de intarzaiere a menstruatiei...plec acum la bucuresti sa-mi fac bhcg , la urgenta. probabil maine o sa am rezultatul !

pentru toate aspirantele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mai Mcriso, esti gravi si taci ca purcelu in vreji fara sa ne impartasesti minunea minunilor???? Frumoase teste de sarcina ai!

Sarcina usoara,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Felix!!!tzuc-o mama de spioanca!Observatoare trebuia sa te faci!Fata o scris la semnatura dar eu chioara!!!am expirat
MCrissa FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen sa creasca gamalie mare si sanatos!
Rocsy lasa botoiu ca-i a meu!Dah?monopol am pus pe el.Fac ce vreu cu el si nu-l impart cu nimeni...il beau,inot sau il sparg...treaba mea...vezi ca dau cu pliciul daca va mai prinz pe langa el
Magdiiiiiiiiii!!! ai fost la doctooooooooor?une esti?

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mai fetelor ma doare ovarul stang de nu mai pot. nu stiu de ce? mi-e si frica. oare sa fi racit? sa am vreun chist? daca aveam chist nu mai veneau uratii sau veneau din abundenta dar la mine vad ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

felix76, lucialu multumesc mult pentru urari si fetelor le multumesc ca m-au suportat pe aici mereu cu intrebari, dar mai ales le multumesc pentru raspunsurile lor ca au fost mai mult decat bune avand in vedere minunea de la mine din burtica.chiar este o minune, ca nu mai speram sa vad doua liniute.unde pui ca in z28 am avut o sangerare si i-am spus sotului ca mi-a venit.peste 2 zile ma intreaba daca sigur mi-a venit ca el m-a visat insarcinata.atunci mi-am dat seama ca nu mi-a mai venit, am avut o pata in z28, una in z29 si apoi nimic.s-a dus mi-a luat un test si surpriza a fost enorma.
va tin pumnii!ceea ce mi s-a inatmplat mie demonstreaza ca se poate, si chiar si cu sangerare poate fi bebe.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 4+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput