Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 20
bebe2008 spune:
Multi 

fetelor mele dragi!
Va multumesc din suflet pt gandurile voastre frumoase si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va aduca minunile cat mai repede in burtici.
Noi suntem inca in perioada de acomodare, dar este minunat. Abia reusim sa dormim 3 ore ca minunea se trezeste sa-si ceara drepturile...dar o iubesc din tot sufletul.
Dupa cezariana mi-am revenit mai repede decat dupa laparo, dar si motivatia e alta acum.....
O sa mai revin cand bebelusa imi mai da putin timp.

pt MAGDI, fata cu un suflet deosebit.
magdita spune:
Buna fetele,
Azi chiar n-am avut timp nici macar sa va citesc, dar sa va mai scriu..
So, Lucic
, sambata acum mergem la doc
. Pazeste bine butoiul si nu lasa fetele sa se apropie de el.![]()
Rocsy
, imi pare rau pentru z1, sper sa fie ultima z1 pentru multe luni de-acum incolo.
Mcrissa
, sarcina usoara si la termen si bebelus perfect iti urez ! Felicitari !
Jasmine
, monitorizarile se fac din z8-10, una la doua zile, pana cand se constata spargerea foliculilor, chiar daca e vb de we, te va chema dr.T sambata sau duminica, cum va considera. Din cunostintele mele, monitorizarea costa 200 lei, pe care ii platesti la prima eco la cabinet, iar apoi mergi unde si cand te cheama.
Feli
, pup spioanca
.
Rala
, sper sa nu iti gaseasca nimic la laparo. Ai intuit bine ca multe dintre noi am incercat sa stam mai departe de forum. Tu esti bine? 
Machusica
, ce face Bogdanelul ?
Ana
, sa fie intr-un ceas bun aceasta IA si sper din suflet sa fie ultima !
Sarrah
, poate vii cu vesti bune de la bhcg
. Tinem pumnii !
Lali
, te-as sfatui ca astea 2 luni pana la diphe sa faci IA sa-ti maresti sansele.
Gabi, Georgi, Tamy si toate fetele dragi 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
magdita spune:
Bebitza
, iubita mea, ma bucur mult ca sunteti acasica si ca ai o minune de fetita de care cred ca sunteti amandoi indragostiti, ceea ce e si firesc
. Te asteptam cu vesti minunate despre fetita ta 

.
Madutz
, un pupic special pentru tine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
anaconda2 spune:
Sarra , "ce mi-a placut " la clinica ? Pai... depinde cum "privesti" . Nu mi-a placut acel "halat" pe care mi l-a dat sa-l port , despuiata fiind , de aratam ca si cu un cearceaf enorm pe mine ! Trebuia sa le faca pe numere
, si mie mi s-ar fi potrivit marimea "M" sa zicem , pe cand astea erau XXXXXXXLLLLLLL ! Or trebui sa stea ele lejer , dar parca sunt prea exagerat de largi si mari . Si luuuuungi ! In schimb , mi-au placut tablourile cu bebelusi f tare :))......!! De aparatura nu mai vorbesc !
Te intrebai ce e la etajul 2 , ca n-ai apucat sa urci peste tot cand ai fost tu. Este blocul operator , unde totul este steril , si nu urca nimeni acolo , de la etj 1 , fara halat si papucii speciali .
Iar acea camera de la parter , nu este vestiarul femeilor de servici cum credeai :)) , ci este vestiarul unde ne schimbam noi , cele care urcam la etj 2 , la sala . Deci trebe sa ne dezbracam la piele in acea incapere , ne punem hainele si geanta intr-unul dintre dulapuri , punem acel halat gigant pe noi si papucii speciali peste incaltari.., inchidem dulapul , luam cheia cu noi , abia apoi se urca la et 2 , ptr procedura .
Cati foliculi babani am avut ...?? Pei de data asta n-au mai fost in "scara magarului" , de diferite dimensiuni , ci au fost toti 4 pe aceeasi "linie" , adica 19-20 mm , ultima data ieri la ora 2 . Aseara am facut pregnilul si....cum spuneam , dimineata i-a vazut sparti pe toti... Probabil ajunsesera deja la 21-22 mm .
Nu mi s-a mai intamplat asa la nici o IA de pana acum !
In rest , vino cu un bhcg ...la superlativ ! Ca sa scapi de gift !
rocsy2007 spune:
ana acum cat timp te-a lasat sa stai intnsa dupa IA ? acolo s-a facut si prepararea gigeilor? preturile tot aceleasi sunt?
anaconda2 spune:
Rocsy , prepararea gigeilor tot la CFR se face
. Cand am ajuns acolo dimineata cu proba (la cfr), era doar asistenta lui Matei (care nu venise inca), si care mi-a zis ca la clinica nu se prepara (deci nu sunt conditii ptr asta) , asa ca...tot cu borcanelul la sutien o sa fim , insa nu e bai , ca dupa preparare rezista preparatu' si cateva ore , presupunandu-se ca in timpul acesta se ajunge la clinica sau cabinet ptr IA , adica vreo 6 min... cat am facut eu azi .
Iar "masa" pe care se comite procedura ,....nu e ca superscaunul de la cabinet , cu talpici , ci se aseamana cu masa gineco pe care se face laparo la spital , adica e cu suporturi din alea pe care se pun pulpele .
De lasat, m-a lasat dupa IA cam 15 min . A schimbat pozitia la masa , lasand-o mai "pe spate" , deci am stat cu capu' in jos , si bazinul mai sus , sa alunece mai bine gigeii pe trompe....din cauza de gravitatie ..![]()
Despre pret , nu pot sa-ti spun nik , dar banuiesc ca e tot la fel . Maine ajung la T la cabinet sa fac plata ...
lucialu spune:
Bebe poze nu ne pui cu printesa?Ma bucur ca sunteti bine si esti fericita!

Anconda
bolunda mai esti,de-asta mi-esti draga![]()
Doamne ajuta!
Magdi
multam pt promptitudine,
deci sambata am fibrilatii daca nu ai tu.
Doamne da-i sa fie cum am spus eu!![]()
Rocsy pe care parte ai vovulat?S-ar putea sa fie de-acolo durerea.Eu asa patesc.
Mai ati citit povestea lui Falkone zis Ventuza?![]()
![]()
Mereti la nasteri,cred ca toate "diliile" s-au strans la dl dr.Asa dr asa paciente!
E bestiala povestea Felcicai aaa a lui Ventuza corse!!!Sa traiasca si el si parintii si cutelu'!![]()

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Fete dragi,stiu ca absentez de ceva vreme,dar sunt super ocupata cu serviciul.Pentru toate cele care m-ati intrebat ce planuri am luna aceasta,aflati dragelor ca luna aceasta m-am hotarat sa traiesc si eu ca un om normal.Fara sa numar zilele,fara monitorizari,doar cu pasiune si liniste.Incerc si asa,nu stii niciodata de unde sare iepurele.
Mcrissa,esti formidabila!Felicitari!!!
Sarrah,te pup scumpa mea,nu te-am uitat,dar muncesc din greu!