Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

anaconda- halatele care nu ti-au palcut, probabil sunt mai largi pt ca le vor folosi si gravidele ! nu m-am intrebat niciodata ce e la etajul 2 pentru ca am fost acolo. nu stiu ce gasesti tu asa special! mi se pare normal ca intr-un "bloc operator" sa fie totul steril ! "papucii speciali" despre care vorbesti se dau de la intrare, de la receptie! asa se procedeaza in toate clinicile "care se respecta" ! iar referitor la "camera de la parter" nu am spus niciodata ca e "vestiarul femeilor de serviciu " !

iar treaba cu gigeii recoltati nu stiu unde....la clinica sau... unde se poate, preparati la cfr apoi sa vii cu ei in sutien la clinica ma lasa fara cuvinte !

am facut bhcg la ora 18.30....iar la 20 mi-a venit CM ! sunt f f trista ! ma gandesc in noaptea asta ce o sa fac mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

magdita- multumesc pentru "pumni" dar...nu sunt insarcinata nici luna asta !

aerlilian - am banuit ca muncesti din greu ! sa stii ca ma gandesc la tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sarra , imi pare rau ca ti-a venit ... !! Poate nu-ti mai vine luna viitoare ...
Revin cu halatul ... , ce-ar cauta gravidele ACOLO ? Pei dupa cum stim , acolo se fac FIV-uri , proceduri ...

In rest ...esti rautacioasa cu mine ? Am observat o boare....

Lucia , ce intelegi prin "bolunda" :)) ?

Magdita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Bebe2008, felicitari. Ma bucur ca ti-ai revenit asa repede !!
Mcrissa FELICITARI si o sarcina usoara iti doresc !!!
Anaconda
Rala si aerlilian
Magdita, Felix pentru fete inimoase !

Despre noi: am fost martea trecuta la ecografie, urmatoarea pe 10 noiembrie. Mi-a dat dr T tel de nasteri; deci ma apropii, am emotii si nu imi vine sa cred. Mi-am cam pregatit bagajul de spital.
La 33 sapt si 2 zile dupa ultimul CM bebe este dezvoltat de 35 sapt (cu 2 sapt mai mare). Deja cea mai devreme DPN este 24 nov. Si dupa masuratori avea 2,6 kg. Colul era inchis 4,5. Am avut o noapte mai agitata cu contractii mai dese, dar se pare nu mi-a afectat colul.
Aaaa , uitasem sa va zic, ca tot din profil putin l-am vazut pe bebe si cu manutza la ochi.
Acasa suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile (mai avem de amenajat holul cu un dressing si alte alea..). La munca mai merg saptamana aceasta; de luni stau acasa cumintica. Cam atat despre noi.
Va !

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Halatul...cat e halatul?Ana :))
Sarrah pana la urma reusim noi sa-i dam de capat.Ai sa vezi.:)
Machusica nu-mi vine sa cred ce repede poate trece timpul!Mai ai un pic si ne vei scrie povestea nasterii.
Astept si eu cu nerabdare sa trec de la aspirante ca deja mi-am facut stagiul aici cat 3.Majoritatea fetelor pe care le-am cunoscut cand am intrat sunt deja mamici.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

lucialu nu mai stiu exact care ovar m-a durut la ovulatie. posibil sa fi fost corpul galben. chiar m-a durut burtica foarte tare si inca nu ma simt foarte bine . ma simt slabita. ma gandesc cine stie poate a fost avort menstrual . hai ca aberez. dar ma gandesc ce sa fac. o fi vrut sa se prinda ca luna asta am prestat la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Rocsy bea apa multa,dar nu fortat si eventual pune-ti un supozitor calmant sau ia nospa.Si eu zic ca de la corpul galben ti se trage.Asa am patit luna trecuta si se pare ca si luna asta e la fel.Am dureri pe partea stanga mai pregnant,data trecuta au fost pe dreapta.Si ai grija sa nu racesti.Tine burticu la caldura.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop .. am mai aparut si io sa vaz cine ce mai face .. cine s=a mai gravidit ... la burtika nu la cap ..ca acolo noi suntem campioanele incontestabile
so .. mcrissa ... felicitationes draghili mosului ..sa o duci pe burticuta pana la 9 luni , cu mandrie ...
va spui la toate in cor , ca imi pare rau de z1... devine aceasta z1 , ca lunea la munca ..atat de 'draga" imi devine

si vreau sa o pupacesc scump de tot de machusica ... si sa-i zic ca urarile ei de pana acum au dat roade , caci nu am nici macar un simptom de menopauza , desi am facut de 1 sapt si cea de-a doua injectie cu diphe..asa ca machusic cel micu cu burtik , zau de nu sper din suflet sa se implineasca si restul urarii tale .....

aaaaa .. si sa nu uit ... lilisorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , madaaaaaaaaaaaaaaaa... ma aude cinevaaaaaaaa

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler