Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
ma culc io, ma culc, da iote ca n u stiu ce face Ghighi al lui papanash. N-am dat azi de ea pe aici.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxali spune:
Bernix cat mai are Degetica ,cred ca santem in aceesi oala...a mea 8.300...nu stiu cum astea mai mici au energie mai multa![]()
Papanash ultima oara se simtea rau si Ghighi
Sabina pai cand ii pui supozitorul nu se trezeste??...ii controlezi temp si dupa supozitorul...stiu si a mea urla,deja cand trebuie sa o schimb a ramas cu frica termometrului
sanatate tuturor puiutilor bolnaviori
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Bernix cat mai are Degetica ,cred ca santem in aceesi oala...a mea 8.300...nu stiu cum astea mai mici au energie mai multa Papanash ultima oara se simtea rau si Ghighi Sabina pai cand ii pui supozitorul nu se trezeste??...ii controlezi temp si dupa supozitorul...stiu si a mea urla,deja cand trebuie sa o schimb a ramas cu frica termometrului ![]() sanatate tuturor puiutilor bolnaviori Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani poze |
8.800 - 9 kg. Tot pendulam pe aici de la sfarsitul lui mai cand avea 8.400. Cred ca dau acatiste cand o depasi 9 kile.
Da' mai Roxali, da' Sonia ta e mai mica, nici n-a implinit un an, pe cand Degetica mai are putin si face un an si 2 luni.

bernix spune:
Si acu chiar ma culc.
Noapte buna!
papanash spune:
am apucat sa citesc tot, azi n-am avut net pana dupa-amiaza dupa aia s-au anuntat musafiri si ne-am apucat de gatit .
vestile de la noi sunt bune, Ghighi e bine, nu mai curge nasul, doar niste muci uscati pe care nu ma lasa sa-i curat deloc.
sper ca maine sa fie mai bine pentru bebeii febrili, aveti grija mamici, stati langa ei peste noapte .
pe maine,
o noapte usoara va urez !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mihailescu teodora spune:
Am stat si m-am gandit
Mihnea n-a intrat in contact direct cu niciunul din copiii cu febra.Nu s-a jucat nici cu Yannis,nici cu Gh,nici cu Maria... a stat pe langa Ghighi,Stefan,Rebeka,Teutza,Bubu.
Sunt sigura ca nu e de la party,pe bune!
Acum 15' s-a trezit si i-am bagat un paracetamol de 125 mg!
Sabina,la Budimex mi-au zis ca pt cele 10.5 kile ale lui M,nu mai mult de 2 novocalmin/zi.
Piceaaa,
,ce ma bucur c-ai trecut pe la noi!abia astept sa ne vedem la iarna!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
De la febra ii e f sete ca bea f multa apa,saracutzul!
Eu mi-am facut unghiile si astept sa se usuce ,sa nu ma bag in pat asa sa le lipesc de asternuturi![]()
Asta a fost din ciclul:,,tara arde(a se citi-Mihnea) si baba-si face unghiile''!
Ma duc la somn,ca-i noaptea scurta!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

iubitul mamei!!!!!Sa fii un baietel sanatos si f norocos!parintii tai te iubesc enorm si tu simti asta!
Mihnutzul meu scump
Ce-a trecut 1 anishor!
In seara asta am luat un tort de la Pestisori(Bernix stieeeee)!Tre' sa fac cinste la servici

de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Ma bag la
!
Somn usor si noapte linistita!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
adimercedes spune:
Andreea, felicitari pt fetita!!! Multa sanatate amandurora si sa ajungeti cu bine la marea intalnire!!!
. Il
si pe Vladi cel smecher!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii