Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
Myral, condoleante pt bunica ta. D-zeu sa o odihneasca in pace. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Sanatate tuturor bebeilor bolnavi 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Offf, am ajuns la urgente. E mai bine acum. Acelasi tratament si pentru Y. Dar la noi cica e de la masele clar. Nu are nas infundat, rosu in gat sau alte simptome de altceva... Papa bine si cand nu e adormit, are chef de joaca si rade... Noaptea asta e discoteca la noi. Stam cu ochii pe pitic, ca mie mi-e tare frica de febra asta. Prea l-a luat din senin si dur de tot. Norocul lui a fost ca nu dormeam, ca altfel nu bagam de seama. M-a trezit pe la ora 3 si avea chelia caliente, dar am zis ca e de la somn, ca a bazait si s-a agitat, nu am dat importanta. L-am culcat la loc, dupa un bibe ras. Apoi mi-a pierit somnul. Pe la 5 l-am auzit scancind si eram tentata sa il las sa se potoleasca. Am tot asteptat sa se calmeze, dar cand am vazut ca nu e chip sa adoarma iar m-am dus la el. Ce e ciudat ca nu plangea, ci se miorlaia si se vaita. Cand am pus mana pe el, ardea ca o soba... Sa speram ca o sa fie bine. Pup toti bebicii bolnaviori si mamicile ingrijorate. Cred ca vremea asta frumoasa ne-a indus in eroare si poate am lasat copiii mai dezbracatei.... Desi se pare ca la noi nu e rost de raceala... Micul Yanis creste mare |
Annisia, cum ti-a zis si Carpatina, poate e vreo viroza, daca zici ca nu e raceala propriu-zisa. Mie mi-au zis aici ca febra pana la 39.5 e moderata si numai daca creste mai mult trebuie sa imi fac griji. Lisa a facut febra la roseola, la eritem infectios si acum la gripa/raceala asta. De fiecare data nu a durat mai mult de max 5 zile. Daca dureaza mai mult si creste, e infectie undeva. Antitermicele sunt regula. Bai caldute doar seara, am observat, asa cum a zis si Luy, ca scad febra si bebe doarme mai bine.
Sanatate.

Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Buna seara si de la noi! Iertati-ne absenta, dar am ramas fara net si iata-ma din nou pe metereze. Primul lucru a fost sa citesc mesajele despre petrecere. Inteleg ca a fost minunat. Acest lucru s-a vazut si in poze. Ma bucur din suflet, e o amintire cu adevarat pretioasa. Luy, multumim ca te-ai gandit si la noi! Altfel, noi bine, avem dintisori noi, pasim tot mai sigura, dar si tragem trante pe masura, ieri si-a spart buzita, azi a cazut din pat...offff... Din ciclul Nadia Comaneci in devenire, Sara mai nou tot face tumbe in patul nostru, se da efectiv peste cap fara niciun ajutor, nu stiu...e voie? Ai vostri fac asa ceva? Eu incerc sa o temperez, dar se enerveaza daca nu o las,mai nou vrea si pe covor.... Va pup si o seara faina! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabi, daca o supraveghezi, eu cred ca e ok. Nu vad de ce ar fi problema. Eu chiar as incuraja-o sa faca tumbele DOAR pe covor, sa nu vina in cap din pat. Mi se pare o dovada fantastica de coordonare la un copil de numai 1 an sa se dea peste cap!!!
Eu am alta grija insa: azi am gasit-o pe Lisa in picioare pe masuta (de sticla!) din sufragerie
. Era foarte mandra de ea, mi-a ras cu toata gura si mi-a facut cu mana. Apoi s-a pus pe burta sa apese clapele pianului de jucarie. Iti dai seama ca am intepenit in secunda 1, iar in secunda 2 am zburat la ea si am avut scandal ca am luat-o de pe masa
. A ajuns pe sofa cu pianul, iar de acum cred ca pianul va sta acolo o vreme...Aaa, si a inceput sa munceasca la clante, sa deschida usi si inca am de luat poarta in varful scarilor
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
Lisa
Celia spune:

La multi ani, sarbatoritilor de ieri si de astazi! Alessia si Mihnea
.
Sanatate multa Mariei, si pentru Gheo, Bubu , Yannis , Mihnea precum si celorlalti bolnaviori .
Andreea , felicitari, sarcina usoara in continuare , aveti grija de voi.
Piciulika,
, succes pentu reusita proiectului.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Adi , i-ai facut Lisei vaccinul de 1 an? Pe care?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mihailescu teodora spune:
'neatza!
strong la toata lumea!M-am culcat la 1:30
I-am dat 5 ml de Nurofen de dimineatza si parea ok,nu i-am luat temperatura ca era adormit si nu voiam sa-l trezesc,dar ,,la mana''
parea ok!
Astept telefon de la bona sa vad cum s-a trezit!
Celia
si multumim pt urari!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
gabitz78 spune:
neatza si de la noi.
de ieri a inceput si eliza sa tuseasca(iar!
) si aseara a facut 38.2.am fost la dr, cica e viroza....ne-a dat nurofen, aerosoli, colargol, eurespal. a dormit bine, acum nu mai are febra.eu "simt" febra cu buzele.![]()
multa sanatate micutilor bolnaviori.
andreea - felicitari, multa sanatate.

la multi ani mihnutzu!sa cresti mare,sa fi sanatos si sa le dai parintilor tai numai motive de bucurie!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
adimercedes spune:
Si daca tot monologhez aici, hai sa va zic cum e la noi cu dormitul. Ca poate aveti idei/sugestii...
Lisa nu a dormit niciodata f bine in timpul zilei, cam 20-40'. Cand dormea cate 1h, ma duceam sa o verifica sa vad daca e ok. In carut sau in masina era iar ok, nu f mult, tot asa putin. Noaptea dormea relativ ok, cu trezirea aferenta in miezul noptii pt pp. Asta in ultimul timp zoc, nu cand era bebe mic
.
Saptamanile trecute cand am avut invazia rosie, am fost varza primele zile si nu am avut de ales, m-am intins si eu la amiaza. Si cum a fost si ea bolnava, era mai plangacioasa si era ca un radar. Chiar daca imi adormea in brate, se trezea cand o puneam in patut. Si scandal mare. Eu fiind franjuri, am mai luat-o cu mine in pat. Si am avut supriza sa doarma si cate 2-2.5h!!! Si nu pt ca eram eu langa ea, ca ma mai ridicam si luam o carte... Si uite asa m-am prins ca micii mele independente nu i-a placut niciodata sa fie "limitata". In patul mare adorme in 3', in patut la ea e in stare sa urle si 40'. De atunci doarme ziua in pat la noi, iar noaptea in patut la ea, dar cu scandal seara.
Acum vom merge in Ro si va dormi cu noi in pat. Nu vreau sa car patut dupa noi, nu are rost sa cumpar, mai ales ca il uraste din tot sufletul... Mai nou a inceput sa planga si la carut, si la scaunul de masina, si la carrier. Deh, a dat de gustul libertatii si nu mai vrea in "lanturi".
Cand ne intoarcem va trebui sa merg sa ii iau patul ei!!
Avem pe aici copilasi care dorm deja in pat normal? Cum a fost trecerea? Cum i-ati obisnuit? As aprecia sa imi impartasiti din experientele voastre. Multumesc. 
Lisa
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Celia Adi , i-ai facut Lisei vaccinul de 1 an? Pe care? mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Celia, i-am facut Hib, MeningeteC si Priorix. Nu a avut reactii sau daca a avut, au fost amestecate cu cele de la viroza/gripa sau ce o fi fost...

Lisa