Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 8
bernix spune:
Piciu, mesajul tau si vestyea desp[re fetita lui aniast mi-au inseninat ziua.
Va pup pe toti sa te mai astept pe aici, asa rar cum poti tu, numai nu ne uita. Si pune mai repede pozele de la ziua lui Michael sa am cu ce ma delecta si io.
Succes cu proiectul tau si multa sanatate si putere sa le poti face pe toate, si casa si job si Radu si Michael, asa cum iti doresti tu! 
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Myral, sincere condoleante!
bernix spune:
Sim, pupam vdeta in devenire. Sper ca asta nu inseamna ca nu-ti mai face Bobo calendare cu Stefan pentru anu' viitor.
Glumeam.
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Sim, pupam vedeta in devenire. Sper ca asta nu inseamna ca nu-ti mai face Bobo calendare cu Stefan pentru anu' viitor. Glumeam.Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |

bernix spune:
Rox, deci nici la voi nu-i tocmai roz situatia. Chiar ma intrebam ce s-a intamplat de nu dai nici un semn. Ce-i drept mi-era dor de o palavra telefonica.
Sanatate multa lui Bubu!
bernix spune:
Sa va zic acu pe scurt de noi. Degetica n-a facut febra, doar un subfebril de 37.9, dar n-a trecut mai sus. Am pus supozitor cu paracetamol si am dat Nurofen. A mancat neasteptat de bine pt ea, luni si marti chiar remarcabil. Azi noapte a dormit chiar foarte bine. Au trecut valurile de muci mai-mai sa ne inunde, insa a ramas cu nasul infundat si cu un gajait din piept care m-a cam speriat azi dimineata. La un moment dat a tusit, au busit-o mucii si a disparut zgomotul ala defiresc din piept. Are deci nucozitati in gat si in piept pt care i-am dat sirop Mucosolvan junior. N-am dus-o la doctor, n-am sunat la urgenta. Deocamdata nu mi s-a parut a fi cazul Vad maine cum evolueaza si in functie de asta deciod daca-i cazul sa o duc la Medicover sau nu.
bernix spune:
A avut insa fantastic de multa energie. Duracell, nu alta. Azi a dormit doar o ora, de la 2 la 3 si de seara s-a culcat la 23. In rest, buzzz-buzz ca o viespe.
bernix spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi si de maine! Sa cresteti mari, sanatosi si sa va faceti parintii mandri de voi!
bernix spune:
Mai am multe de zis, inclusiv comentarii la ce s-a discutat ieri, tema "ce face/zice si ce nu face copilul meu", insa pic de somn.
Poate reusesc sa scriu mai multe maine ca-i si Bobo acasa.
Inca o data sanatate tuturor celor bolnavi, sa aveti o noapte linistita, fara febra!
Sabina spune:
Bernix, si Gh tot asa, subfebril pana azi 
acuma frigea rau de tot, nu l-am mai chinuit si cu termometrul, sigur era peste 39 (Rox, chiar imi dau seama la mana, stiu ca te mira chestia cu neluatul temperaturii), i-am pus jumate de novocalmin....(sper ca nu e doza prea mica, e un novocalmin de 300 mg, daca paracetamolul are 125...m-am gandit ca 300 de novocalmin e mult, nu? )
ma duc sa-mi potrivesc ceasul pt ora 2...oricum doarme cu mine noaptea asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo