Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Hello! Sanatate tuturor bolnaviorilor! La noi nu e nici gand de febra, a scapat si de tuse si muci (pana la urma tind sa cred ca tusea de la muci), deci e bine. Imi pare rau sa aud de atatia copii cu febra.
Azi la gradi Stefan s-a trezit plangand rau din somn, ori a visat ceva urat ori de durere de masele. Cica l-au dus la baie sa il spele pe fata si a inceput sa planga mai tare si dadea din cap ca nu. Probabil se gandise ca vor sa il spele pe dinti, ca dupa masa, si cred ca il durea gingia. Of, sper sa ii iasa mai repede maselele si caninii care il supara.
Andreea, felicitari pentru vestile bune 
Piciulika, imi pare bine ca ti-ai facut putin timp sa ne scrii. M-am luat cu treaba si am uitat sa sun sa ii urez lui Michael
de ziua lui 
Ma retrag la nani, nu inainte de a va spune ca Stefan va participa marti la o sedinta foto alaturi de alti copilasi de la gradi, se va face un calendar pt 2009 care va fi vandut impreuna cu revista Mami din luna decembrie
Na, ca m-am laudat
.
Noapte buna!
Jurnal de calatorii
urmychance spune:
maria, nu te-ai emotionat putin?:)
Annisia- si bubitele?
Tudor nu prea e racit, are mucisori dar f putin si f rar. Nu de aspirat. Eu am fost mai racita dar mi-a trecut ca-n filme, in 5 minute dupa o doza de oscillococcinum. Mi s-a parut incredibil. Acum doar mai tusesc si ma tratez cu Stodal.
Lui Tudor i-a mai iesit un dintisor, al 7-lea, ii iesise de cateva zile, dar nu l-am vazut,. Acum e crescut deja aproape de jumate.
Tudor nu vorbeste ceva concret. Eu stiu ca spune :"da" ca sa ii dau ceva. In rest, intelege si imi arata becul , unele jucarii, stie sa ridice bratele cand il schimb "(bine asta de cateva luni bune, cand era el mic, mic).
Azi m-a amuzat cu 2 chestii: 1. Urca pe o panta singurel si la intoarcere ma lua de mana. M-a mirat ca la el mersul e destul de recent. Mersul sigur si rapid. A repetat chestia asta de multe ori.
2. La masa de seara imi lua lingurita din mana sa manance el, dar ducea direct la gura, daca mai scapa ceva indesa cu mana. Nu imi lua cu nervi sau cu agresivitate, pur si simplu ceva de genul: las' ca ma descurc io.
luy spune:
Piciulika, tare ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, mi-ai adus o raza de soare in ziua asta urata ! Mi-era foarte dor de mesajele tale, au un farmec aparte si-mi merg drpet la inima. Sunt sigura ca ne vom intalni intr-o zi...
Mult succes in proiectul tau, pupici dulci pentru ursuletzul cel dulce, de-abia astept sa vad pozele de la aniversare !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Bravo, Sim, pt vestile bune ! De-acum uitate sa fie mucii si raceala pt voi !
Sigur vom cumpara numarul din decembrie al revistei Mami si vom fi mandri ca suntem prieteni cu una din vedetele care apar in calendar 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sabina, Annisia, Teo, Rox, ma gandesc la voi si papanashii vostri, sa tineti febra sub control !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Annisia, Luy, Sofia a facut asa febra la canini, la masele nici vorba. Sper sa nu se lase cu bolit la voi si sa le treaca repede, Gh are insa muci cu ghiotura din pacate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Micilor sarbatoriti de astazi :
Alessia 
Alexandra 
Luca 
le uram La multi ani!, sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti !
Avem si un cadoutz special pentru doi ochi frumosi din dulcele targ al Iesilor www.flickr.com/photos/septoct2007/2947101931/" target="_blank">aici Kriss, sa te bucuri de comoara ta, sa fii fericita alaturi de familie si sa simti implinire pe toate planurile ! Cu o zi intarziere, iti urez si tie La multi ani !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
bernix spune:
Intru si io acu pe final sa urez sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Luy, Annisia, Teo, mai da' ce febra urata i-a luat pe pui! Io zic ca in cazul lor nu-i de la party, ca se manifesta la ceva zile distanta si cu totul altfel decat pa prima transa de bolnaviori de sapt asta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxali spune:
Sanatate puiutilor bolnaviori...din pacate eruptia dintisorilor dau dureri piticilor
...Rox,Luy,Teo,Sabina numai bine puiutilor...Annisia din pacate daca e si eruptie trebuie sa fie vreo boala a copilarie...Papanash voi cum va mai simtiti??
Piciule ma bucur ca mai dai un semn...succes cu proiectul
Aniast ma bucur ca vei avea si o printesica...ai grija de tine si bucurate de noua odisee
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
bernix spune:
Andreea, nu pot sa trec fara sa te felicit pentru fetita ce va sa vie anul viitor. M-am bucurat si m-am emotionat teribil citind mesajul tau, ba i l-am citit si lui Bobo si l-am emotionat si pe el. Inca o data felicitari si sarcina usoara!
Maine, sau candva in week-end o sa-ti scriu cam cum mananca Degetica mea ca sa te liniostesc in privinta apetitului lui Vladi. Sa vezi ca se poate si mai rau. Mult mai rau.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi