Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G E clar perioada de viroze pacatoase. Insa in afara de asta constat de la petrecere toata lumea a plecat cu "eruptie dentara", brusc le ies tuturor masele si canini. |
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Sotul ii zice "copilul atomic" - Rox, no offence, ca el nici nu citeste forumul, dar efectiv ma face franjuri pana la amiaza. |
Eee, aveam eu copyright inregistrat, insa numai pentru Europa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Eee, aveam eu copyright inregistrat, insa numai pentru Europa. |
Adimercedes, pana si comodul meu de Bubu a incercat mersul in picioare pe masa de sticla. Noroc ca a fost doar o singura data. Acum mai incearca pe canapea, si acolo cu probleme ca nu prea isi tine echilibrul. Important e sa nu se intample nimic, dar e greu ca nu ii poti lasa deloc nesupravegheati. |
Ai vazut???? Tin minte faza asta din vremuri stravechi. Lisa nici macar nu mergea bine cand tu ziceai ca Bubu al tau incearca sa se catere pe diverse... Eu tin minte!!!!

Chiar ca am fugit la somn.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Annisia spune:
Fetelor, Y e mai bine acum. Tot mi-a mai facut febra 39,5 si i-a scazut cu Nurofen. Sabinoasooo, vezi ca scrie pe prospect ca se dau cate 5 ml deci sunteti in grafic (sa nu cumva sa ti se para ca ai facut o grozavie si ai sarit de la 3 ml la 5)...
Yanis punanis a inceput sa se ridice in picioare si chiar ii reusesc cativa pasi. Acum e foarte incantat ca a invatat sa vorbeasca la telefon si abia asteapta sa-i pice in mana. Daca l-ati vedea cat de haios eeee!!! A fost Coco pe la el si s-au certat o ora pe telefon in limba lui Y (asta pentru ca a avut cine sa se puna la mintea lui)...
Sper sa se repare ca saptamana aviatoare o tinem tot intr-o petrecere (sf. Luca, tati, bunic). E treaba multa, nu asa... Plus ca plecam la munte si daca i-ar fi rau baiatului ne-ar cam da planurile peste cap...
Betty, voi ce faceti? Mai mergeti la munte? Poate ne vedem acolo. Vobeste cu Eran si poate chiar mergem impreuna la Cheia. Ar fi cool!!!!
Rox si Teo daca imi mai dati mult cu Biscottino pe sub nas, sunteti bune de cinste! Sa va traisca baiatul si sa-l petreceti cu drag!!!!! Yuhuuuu!!!!
Aniast, esti bine mami? Sper sa stea virozle astea departe de Vladimir, ca asta ti-ar mai lipsi acum... Aveti grija de voi!!!!
La multi ani sarbatoritilor si, in special piticilor care poarta numele de LUCA. Maine este ziua lor, Sf. Luca!!!!! Pupici!
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Aaaa, am uitat sa-i raspund dragutei de Urmy... Iubita, petele cica le-a facut ca reactie la supozitoare. Scrie si pe prospect ca pot aparea iritatii locale, care trec usor (si i-au trecut imediat cum i-a mai scazut febra, apoi nu au mai aparut chiar daca a avut iar temperatura).
Ce face frezatul meu frumos? E mortal cu freza aia smechera. Abia astept si io sa-i mai creasca pleata pustiului meu sa-l tund ca toate alea... Hihihihihihi... Bine, stiu ca Tudor e cool de la natura, nu de la Ciufolici....
Micul Yanis creste mare
carpatina spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Dar daca rumele duc la mine mai vedem noi cum ramane |
Io' trag speranta ca rumele au ramas in Finlandia.. si n-au invadat inca pamantul stramosesc..
Oricum, ea zise doar ca se va gandi la voi.. nici vorba sa trimita vreo faramitura
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
S'acu' am incalecat pe-o sa... ca a venit weekendul..
Sa va distrati, sa va relaxati... sa va vindecati! 
Prisiiiii.. e valabil si pentru tine.. bine? Ne "vedem" luni!?
=====================
carpatina spune:
Sim... vedeta noastra mananca acum singur singurel la gradi, sau doar din cand in cand?
p.s. poti sa-ti inchipui ca de anul trecut ma tot gandesc la carnatii aia pe care nu i-am mancat la tine? ![]()
=====================
Celia spune:
Erina, drum bun catre Piatra, sanatate Dariei.
Rox, sa va traiasca finutulsi sa va bucurati de el. Sanatate lui Bubu. Alex cum mai e?
Sim, felicitari pentru Stefan. Ne pare rau ca-l chinuie dintisorii,
sa-i treaca repede.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
ANDREEA11 spune:
Fetelor Cristian imi face tot maides crize cu aruncatul pe spate dc nu i convine ceva. Voiam sa va intreb dc si vostri fac asemenea fapte marete
! Sunt la limita puterilor! Nu stiu cum sa fac si deja ma ingrijoreaza.u conteaza ca se loveste el se arunca.