Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Intram si noi in randul mucosilor. Si n-am fost nici la pterecere. Azi toata ziua a stranutat si se aduna mucisorii? Asa a debutat si la voi? Sa ma astept la febra? Pot sa-I dau ceva preventiv?

La Multi Ani sarbatoritilor!!!!

Alessia Stefana, de mami Kriss79
Luca de mami ligeea
Alexandra Ioana de mami balaceanu_l

Mihnea Andrei, papanas mihailescu_teodora
Raul de mami ank83

Adi, ce draguta esti…mersi de sfat, intotdeauna ai tu un cuvant pt fiecare! Mi-am imaginat faza cu Lisa pe masa si am ras copios.

Myral, imi pare rau! Sa se odihneasca in pace bunica ta iubita!!!!

Sim, felicitari fotomodelului!

Sanatate puilor bolnaviori!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, felicitari lui Tudor pentru progrese, Bubu nu prea se tine pe pante decat la urcare.

Sabina, chiar jumatate de Novocalmin se da.

Bernix, nici nu stiu daca gaseai loc la Medicover, nu la cineva ca lumea adica. Ce m-am enervat si ieri...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Multumesc pentru opinii si mesaje legate de daria.
Ce e drept sunt si un pic cam panicoasa dar sa stiti ca episodul cu tusea s-a repetat. Tuseste sec, scurt si la sfirsit se inneaca ca si cum ar fi pe punctul de a voma.

Emma, sunam numai sa fie Daria bine.

Week-end placut tuturor!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Erina, si cand "se rupe" tusea, chiar va parea ca se inneaca cu secretiile rezultate. Dar asta e cursul firesc al racelii. Oricat am incerca noi sa sarim peste etape, si febra, si tusea, si mucii, au rolul lor benefic si sunt etape prin care puii trebuie sa treaca pt a se face bine. O sa vezi ca o sa fie ok. Daca ti se pare ca e prea mare febra, inveleste-o, cum a zis Carpatina sau pune-o la baie, cum a zis Luy si cum a functionat si la mine.

Nu vrei sa stii cum era Lisa DUPA febra. Daca pe perioada febrei a avut energie, DUPA a fost franjuri, nu putea sa stea nici in picioare, efectiv pica pe jos, desi se vedea ca se chinuie, era f plangacioasa, vroia doar in brate, manca si se culca. Dupa 3 zile de cosmar si-a revenit si acum tragem doar mucii si putina tuse de la secretiile din gat. Iar eu o trag ca alerg dupa ea de parca acum recupereaza tot ce nu a facut in zilele alea!!!

Multa sanantate Dariei cea delicata .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

iubitul mamei!!!!!Sa fii un baietel sanatos si f norocos!parintii tai te iubesc enorm si tu simti asta!
Mihnutzul meu scump
Ce-a trecut 1 anishor!
In seara asta am luat un tort de la Pestisori(Bernix stieeeee)!Tre' sa fac cinste la servici

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Nu'sh ce ai luat tu, dar la mine sa vii cu un Biscottino din ala, ca numai la el mi-a ramas gandul!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Intram si noi in randul mucosilor. Si n-am fost nici la pterecere. Azi toata ziua a stranutat si se aduna mucisorii? Asa a debutat si la voi? Sa ma astept la febra? Pot sa-I dau ceva preventiv?

Adi, ce draguta esti…mersi de sfat, intotdeauna ai tu un cuvant pt fiecare! Mi-am imaginat faza cu Lisa pe masa si am ras copios.

Gabi, . Multa sanatate. M-am intristat sa aud ca micuta acrobata e atinsa si ea de raceala. Sper sa isi revina repede.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

SabinaY, spor la ultimele pregatiri, petrecere frumoasa maine (sa iti traiasca sotul si sa fiti sanatosi si fericiti).

Bernix, ai avut ghinion cu aparatul de aerosoli ca imi trebuie sa "reduc" polipii atomicei. Altfel zau ti-l dadeam cu drag.

Adimercedes, pana si comodul meu de Bubu a incercat mersul in picioare pe masa de sticla. Noroc ca a fost doar o singura data. Acum mai incearca pe canapea, si acolo cu probleme ca nu prea isi tine echilibrul. Important e sa nu se intample nimic, dar e greu ca nu ii poti lasa deloc nesupravegheati.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Multa multa sanatate tuturor puilor bolnaviori!

E clar perioada de viroze pacatoase. Insa in afara de asta constat de la petrecere toata lumea a plecat cu "eruptie dentara", brusc le ies tuturor masele si canini.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Yaia ,Carpatina sa stiti ca ma gandesc la voi cand voi manca placinta aia buna cum numai la moldova poti manca

Sa stiti ca eu nu sunt asa innebunita dupa placinte, prefer prajiturile

Hai ca de data asta m-am scos.. eu prefer placintele

Distractie placuta Maria!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Dar daca rumele duc la mine mai vedem noi cum ramane

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sim, uituca sunt fratica. Felicitari lui Stefan pentru participarea la sedinta foto, eu cu siguranta o sa iau revista.

Erina, drum bun si aveti grija. Stiu ca esti mult mai linistita la Piatra, dar subscriu la mesajul Carpatinei.

Papanash, eu credeam ca deja s-a rezolvat cu legea aia, dar nu zice nicaieri ca se aplica si celor care deja sunt in CIC. Ca acusica fac cerere de revenire.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sincera sa fiu, cred ca e ceva epidemie la voi (si la noi, probabil). Si mi-e groaza de calatoria in RO. :S Dar o sa fie bine, ne vom descurca noi cu toate. Vom vedea la fata locului. Pana atunci le luam pe rand. Am comandat aseara www.babesinarms.com.au/ergo.html" target="_blank">Ergo Baby Carrier si trebuie sa imi ajunga maine sau luni. L-am incercat cu Lisa in el. Mie mi-a placut, Lisa insa a protestat. Am vrut sa il iau cu ceva vreme inainte de calatorie, ca sa aiba timp sa se obisnuiasca in el. Si eu sa ma obisnuiesc sa o car, ca parca vad ca o sa vrea numai la mine daca e obosita sau plangacioasa. Cica poate fi folosit pana are copilul 18kg. Aia e cel putin pe la 4 ani . Nu cred insa ca o sa fie ea prea happy sa stea in el. Prefera sa mearga pe jos. Si netinuta de mana sau de haine. Trebuie musai sa o invat cu hamul, ca am fost cu ea in mall si a luat-o la pas prin magazine, printre oameni si eu am ramas cu carutul si restul calabalacului :S Iar prin magazinul de produse de bebei mi s-a bagat pe sub masuta, printre carucioare pana mi-am potrivit eu carrierul si apoi ia copilul de unde nu-i. Sotul ii zice "copilul atomic" - Rox, no offence, ca el nici nu citeste forumul, dar efectiv ma face franjuri pana la amiaza. Abia astept sa isi revina sa o duc la olimbare si in parc la consumat energie.

Unde mai pui ca azi la 5pm nu am mai rezistat si am plecat la plimbarea de seara cu ea, amandoua per pedes. Dormise 2h de la 12 la 2, ca nu a reusit sa adoarma inainte si asa a sarit peste unul din somnuri. Si cine era in parc pe tobogan la ora 7pm??? Ati ghicit. Lisa. Cobora pe burta (o ajutam eu sa se puna in pozitie, ea isi dadea doar drumul) si cand ajungea jos se aplauda singura . A mancat cu pofta, dar nu semnificativ, apoi baie in apa pana la genunchiul broastei ca se oprise boilerul si apa s-a racit brusc. Apoi s-a culcat fara comentarii in patut la ea. Asta dupa ce i-am promis ca "ma intorc". Am remarcat ca e fff important sa iti tii promisiunile date copilului, indiferent daca acel copil are 3 luni sau 13.

Maine o iau de la capat. Acum ma duc sa mai muncesc ceva si apoi sa imi iau in primire sotul, pana nu vine iar invazia. Sper sa imi dea liber pana marti, ca luni merg la gine ca sa vedem daca toate (mai) sunt la locul lor.

Va las sa va dezlantuiti si voi, ca eu mi-am facut de cap azi.

Lisa

Mergi la inceput