Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

of of of! vad ca nu-ti place deloc la Buc. Mie, cu toate nebuniie care le insiri tu si intr-adevar sunt naspa, mi-a placut. mai ales ca te poti distra pe cinste. dar dua ce m-am mutat in piatra....nu cred ca m-as putea intoarce in Bucuresti (poate doar daca as vrea sa-mi fac o cariera pe cinste), in rest...pas. dar, acum, in situatia ta... stai si tu cand colo cand dincolo ca sa va fie bine.

pupici si ma bucur ca daria e mai bine!

va asteptam in piatra!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Si..sanatate multa! sa fiti sanatoase amandoua si tati! drum bun! sa ajungeti cu bine!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erina pai daca tu pleci inapoi,noi cum ne mai vedem?
O fi Bucurestiul asa urat si murdar insa am crescut multi copii acolo,si cresc si in ziua de azi!Iar pentru voi nu cred ca e permanent,nu?Hai mai incearca putin,sunt cateva locuri tare misto prin Buc...apoi sa nu uitam de avantajele magazinelor(ce lipsa duc eu aici...sunt departe de orasele mari)
Multumesc din inima ca te-ai gandit la mine cu obiectele de artizanat,esti o draguta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sunt din nou super ocupata la munca.Cu nervii aproape prastie
Maine e ziua sotului si-am mai alergat si cu cateva pregatiri.
In rest,sanatoase,am reusit sa ramanem "neatinse" de raceala sotului.Speram sa ramanem asa pana la plecare!Si pe parcursul concediului.
Nu cred ca am sa reusesc sa intru foarte des in urmatoarele zile.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Multumesc pentru opinii si mesaje legate de daria.
Ce e drept sunt si un pic cam panicoasa dar sa stiti ca episodul cu tusea s-a repetat. Tuseste sec, scurt si la sfirsit se inneaca ca si cum ar fi pe punctul de a voma.

Emma, sunam numai sa fie Daria bine.

Week-end placut tuturor!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Parerea mea e ca tuseste as fiindca se inneaca su secretii. POate i-ar prinde bine un secretolitic sau aerosoli.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am lipsit jumatate de zi si atm avut ce recupera.Noi am avut o noapte cam agitata, nu din cauza mucisorilor sau a febrei, a plans in somn la greu, m-am uitat in gurita si se pare ca ne incearca caninii, cel putin in dreapta sus e umflat rau de tot si se vede alb, nu cred ca mai dureaza mult pana sparge....asta este am scapat usurel cu dintii si maselele pana acum...... nu va mai spun ca ieri nu a vrut sa papae nimic in afara de lapte

Cristi acum doarme, il deranjeaza mucisorii tot mai rau si inca mai tuseste, vad ca la mine nu si-a facut de cap raceala, i-am inchis repede usa....

Merg la treaba....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Uite promit sa nu ma mai pling ca o femeie neajutorata

Mah.. daca-ti vine sa (te) plangi.. atunci fa-o! Nu superi pe nimeni.. si o sa-ti intindem umarul/batiste.
De acord cu punctele negative exprimate... incearca totusi sa vezi si ce-i bun pe acolo.. trebuie sa poti sa-ti gasesti un echilibru...
Nu e doar aerul ce-l respira Daria important..
Drum bun spre casa.. si .. enjoy!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Devylla, la multi ani pentru sotul tau! Petrecere buna maine..

Daca zici ca nu mai apari.. iti zic de-acum concediu placut, sa va distrati bine si sa va intoarceti sanatosi... Cat stati? Cred ca bunica abia asteapata sa-si revada nepoata... Cat timp a trecut de cand nu s-au vazut?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziua din nou. Bubu e bine, nu prea mai are muci, nici febra, insa e la fel de nervos. Iar nu vrea sa doarma. Cred ca dintii sunt de vina. Acum sa vedem ce si cum.

In primul rand sarbatoritii:

Mihnea si Raul sa fiti sanatosi si norocosi, sa cresteti mari, voiosi si voinici!

Cumatra, hai sa ne traiasca finutul meu Mihnea, sa aiba parte de bucurii, noroc si sa fie sanatos, sa va bucurati si voi de el! Va si sa petreceti frumos diseara, fara probleme de sanatate.

Piciulika, si multumim de vesti. Abia acum am observat ca iti scrisesem aseara un intreg mesaj si a disparut sau de fapt nu s-a postat. Nu mai reiau acum chiar tot, pe scurt te linisteam ca toti au devenit putin mai nervosi, si din princina dintisorilor si a faptului ca acum se simt si puternici si neputinciosi si resimt frustrari pe care noi nu prea le intelegem. Mult succes cu proiectul si drum bun la Bangkok. Si asteptam poze.

Annisia, aseara era cat pe ce sa te sun sa vad ce mai faceti, sper ca e mai bine Yanis. Cred si eu ca te-ai speriat ieri, sper sa fie doar atat si sa nu mai treceti prin asa ceva.

Sim, si voi aveti probleme cu dintii? Off off, si la noi e circ, nici Nurofen nu primeste, nici bibe nu vrea. Si cam asa sunt si crizele lui de plans noaptea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Picio, zic si eu cu intarziere La Multi Ani lui Michael cel fermecator . Sa va insenineze mereu zilele si sa va aduca multe bucurii!!! Mult succes cu proiectul si cu celelalte schimbari pe care (vreti sa) le faceti.

Asa m-am bucurat ca ai intrat sa dai de veste !!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput