Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Aaaa, am uitat sa-i raspund dragutei de Urmy... Iubita, petele cica le-a facut ca reactie la supozitoare. Scrie si pe prospect ca pot aparea iritatii locale, care trec usor (si i-au trecut imediat cum i-a mai scazut febra, apoi nu au mai aparut chiar daca a avut iar temperatura).
Ce face frezatul meu frumos? E mortal cu freza aia smechera. Abia astept si io sa-i mai creasca pleata pustiului meu sa-l tund ca toate alea... Hihihihihihi... Bine, stiu ca Tudor e cool de la natura, nu de la Ciufolici....

Micul Yanis creste mare

Multumesc, ce de gashca esti tu
Ce sa faca? Binisor, numai ca vomita in fiecare zi si al meu nu era asa. Eu zic ca e de la Fe. O sa il intrerup o saptamana sa vedem daca mai face asa.

Sa stii ca nu mi-a iesit faza cu linkul, dar mai incerc .

Multa sanatate copilasilor bolnavi.
La multi ani sarbatoritilor de azi: Mihnea si Raul si toate cele bune din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of of of. Bubuleanu nu doarme nici acum, maraie in patut dar ma tin tare si il mai las putin, doar doar adoarme (avand in vedere ca nu am rosii deloc puteti sa trimiteti cate doriti). Zau eu alta cale de culcare nu gasesc. Nu a dormit decat putin azi toata ziua, casca de ii crapau falcile, dar cand e vorba de pus la somn parca il tortureaza cineva. Azi a facut bona treaba numai cu el in brate.

I-am pus supozitorul minune, dar nu si-a facut efectul sau nu e ce avem nevoie. Nasul e infundat, nu am reusit deloc sa il curat, urla ca din gura de sarpe. Am reusit insa sa sprayez putin vibrocil. Ma rog, la cat se tanguieste acum s-a dus naiba orice efect. Oricum nu avea sens sa ii pun iar Novocalmin, desi aseara l-a potolit si a dormit si el bine. Are 38.2 din nou, desi la 7 cand am ajuns eu acasa avea 37 in cap. Nu inteleg ce se intampla seara.

Hai ca ma duc sa vad ce face, nu mai pot nici sa il aud asa jelindu-se, desi sincera sa fiu pic de oboseala si nu mai am rabdare cu niciunul, asta incluzand-o si pe atomica mea, care in ciuda avertismentelor mele de diverse naturi a alergat la greu prin casa pana a cazut de si-a sucit mana. Sper sa nu am surprize sa se umfle la noapte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru cel mai cuminte baietel, Mihnutz Dragutz si pentru papanashul Raul un cald La multi ani!
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si iubiti !

Pentru Bronzolici avem un cadoutz www.flickr.com/photos/septoct2007/2949229303/" target="_blank">aici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Isabeluta, ce mai faceti ? I-a placut lui Vladutz cadoul ?

Mergi la inceput

Gata. Cel putin deocamdata. Nu stiu nici eu ce am, pur si simplu imi vine sa imi iau campii, nu mai am deloc rabdare. Mai arunc un ochi pe aici si ma duc apoi la aerosolii atomicei. Bine ca nu si-a rupt si ea mana, a cazut rau de tot alergand de zapacita prin casa. Abia astept sa dorm, sper sa nu avem probleme la noapte.

Andreea11, cam asta e perioada de crize si o sa tina ceva din pacate.

Celia, Alex e nazdravana. In rest teoretic sanatoasa, pratic nici dupa aerosoli nu a scapat de muci, cred ca operatie de polipi scrie pe ea.

Annisia, eu ti-as da tortu'cu pricina cu draga inima, macar nu as fi singura care mananca chestii ingrasatoare. Nu stiu ce naiba am, parca sunt bulimica. Abia am mancat si dupa portia de plans a lui Bubu parca as da iama in frigider. Sanatate multa lui Yanis, sa fie apt de calatoriile propuse si de distractie, si petrecere frumoasa voua.

Adi, in vremurile acelea stravechi doar se urca pe masa, mersul pe ea e mai recent.

Alina, cred ca si Mihnea, ca si Olivia, tot la capitolul incisivi este. Asa ca ii includem si pe ei la fenomenul eruptiv de grup.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Rox, imi pare rau ca nu-i mai trece febra asta pacatoasa lui Andrei. Ii dai antitermice in cursul zilei ? Eu am trecut-o pe Maria pe schema de 3,5 ml Nurofen la 8 ore. Aseara la ora 23 avea 36.6, asa ca nu am mai trezit-o in cursul noptii sa-i mai dau altceva, am considerat ca am chinuit-o destul cu o noapte inainte. De dimineata la ora 8 avea iar 38, asa ca i-am mai pus un supozitor de Paracetamol. I-am dat la ora 13,30 3,5 ml de Nurofen, iar pe la ora 15 i-am luat temperatura si avea 36.9. Acum, la ora 21, avea 37.6 si i-am dat iar 3,5 ml Nurofen. O s-o mai verific inainte sa ma culc eu ( probabil iar in jur de ora 1 ) si in functie de cum mi s-o parea atunci o mai trezesc noaptea sau nu. Chiar asa, voi ii treziti noaptea pe micuti sa le dati antitermice ?

Mergi la inceput

Ma retrag ca oricum sunt depresiva, adica total nepotrivit inainte de weekend.

Asa ca noapte buna tuturor, sanatate bolnavorilor si un weekend super!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Un buchet din cele mai alese pentru cele care au participat activ la organizarea petrecerii: Rox, Luy, Sim, Papanash, Prisi...Maria
Multumim muuult pentru cadourile personalizate. Nu ma aseptam la ceva atat de frumos si special. Sunteti duuuulci precum dulceata pe papanashi.
Va multumesc tuturor ca ati fost aici la un click distanta de mine, prietenele mele "virtuale" asa cum imi place sa ma gandesc la voi. Nici nu stiti cat sunt de fericita ca v-am cunoscut si ca am trecut impreuna cu voi prin cele mai revolutionare momente din viata unei femei.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Rox, imi pare rau ca nu-i mai trece febra asta pacatoasa lui Andrei. Ii dai antitermice in cursul zilei ? Eu am trecut-o pe Maria pe schema de 3,5 ml Nurofen la 8 ore. Aseara la ora 23 avea 36.6, asa ca nu am mai trezit-o in cursul noptii sa-i mai dau altceva, am considerat ca am chinuit-o destul cu o noapte inainte. De dimineata la ora 8 avea iar 38, asa ca i-am mai pus un supozitor de Paracetamol. I-am dat la ora 13,30 3,5 ml de Nurofen, iar pe la ora 15 i-am luat temperatura si avea 36.9. Acum, la ora 21, avea 37.6 si i-am dat iar 3,5 ml Nurofen. O s-o mai verific inainte sa ma culc eu ( probabil iar in jur de ora 1 ) si in functie de cum mi s-o parea atunci o mai trezesc noaptea sau nu. Chiar asa, voi ii treziti noaptea pe micuti sa le dati antitermice ?

Ii dau Nurofen de 3 ori pe zi, insa nu vrea sa ia. Nu calculam exact la 8 ore, si oricum doza de seara nu vrea sa o ia. Acum am incercat sa ii dau Ketof, a zis dr sa incerc asa daca nu se calmeaza. Trebuia sa ii dau 2,5 ml si nu cred ca am reusit sa il fac sa ia macar un ml.

Nu l-am trezit niciodata noaptea pentru antitermice, nici nu a fost nevoie pentru ca nu l-am gasit niciodata dimineata cu febra. Eu ii iau mereu temperatura inainte de culcare si ii dau antitermicul potrivit (Nurofen pana in 38,5, pacaretamol supozitor pana la 39,2, si apoi Novocalmin) astfel incat sa nu ii creasca febra noaptea.

Oricum voi stati bine cu febra. Pe mine ma ingrijoreaza febra asta continua si mai rau decat asta agitatia si plansul de care nu scapam. Nu pot sa pricep cum incep istericalele numai la culcare, ca doar nu il dor maselele numai atunci.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput