Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

daria tocmai a tusit de trei ori foarte sec!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mai mai Erina.. cheer up!

Tu esti sentimental dependenta de oamenii si locurile cunoscute.. dar zau ca e bine si la Bucuresti... Incearca sa te mobilizezi un pic.. sa gasesti si apecte placute ale statului acolo.. altfel o sa cazi in depresie.. si zau ca nu e cazul..

Ce inseamna "n-am decat termometru clasic?" Cu ce altfel de termomentru ai putea sa-i iei temperatura in fund? Nu-ti place ala? da fuga la farmacie si cumpara altul...

38.9 la subrat e mult.. eu ti-as zice sa o infasori in cearceaf ud... se vorbea la inceputul capitolului despre asta.

Cat despre doctori.. chiar cred ca la Bucuresti sunt mai multi doctori buni decat la Piatra.. (no offence).. Cat despre unde sa mergi in caz de urgenta.. daca nu esti in conact cu nici o fata care sa te ajute cu informatia asta.. cauta pe Internet care sunt spitalele pentru copii...
Hai, scutura-te de dorul de "acasa"... trebuie sa "inveti" sa traiesti acolo... stiu ca poti.. iti trebuie doar putina "agresivitate" pentru a putea sa iei taurul de coarne.

Sper ca nu te-am agresat cu mesajul meu... e plin de intentii bune, caci ma-ntristeaza si pe mine dorul tau dupa ceea ce numesti "acasa" (si crede-ma, il inteleg si-l simt si eu).. insa, daca ai facut o alegere, concentreaza-te ca sa o faci sa mearga.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Io n-am aflat daca s-a promulgat legea privind cresterea indemnizatie, sa stiu daca dau de baut sau nu.

Pai nu ziceai tu ca nu va "atinge" si pe voi?

De baut poti sa dai oricum..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Io n-am aflat daca s-a promulgat legea privind cresterea indemnizatie, sa stiu daca dau de baut sau nu.

=====================

"atinge'toate mamicile care se afla prezent in CIC,pana cand copilul implineste 2 ani, deci la noi ar fi din ianuarie pana-n octombrie, si chiar ca e diferenta enorma de cascaval in buzunar, in cazul meu .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

=====================

"atinge'toate mamicile care se afla prezent in CIC,pana cand copilul implineste 2 ani, deci la noi ar fi din ianuarie pana-n octombrie, si chiar ca e diferenta enorma de cascaval in buzunar, in cazul meu .

Ultima stire pe care o am eu despre amintita lege e ca trecuse doar prin una din camere...pana ajunge la Base si pana o publica astia in Mon. oficial...stii si tu cate se pot intampla si cati o pot ataca...mai ales in plina criza mondiala!
Daca vrei, il sun pe sot sa vad de stie ceva, ca toata ziua e cu ochii in Realitatea si citeste ziarele! (Nu ca ne-ar folosi noua la ceva!)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Carpatino, frumos mai creste comoara "vosatra"!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, acum esti bolnava si ocupata, dar dupa ce trec boala si concediul, sa schimbi tickerul Lisei, ca nu mai are un an...Am facut si eu operatiunea, dar ma supara ca astia de la lilypie nu au tickere pt. o perioada mai lunga...anual trebuie schimbat! Hmmm...

Yaia, multumesc de pont . Habar nu aveam ca nu se schimba automat. O sa incerc sa fac cand am timp. Cand o fi aia, nu stiu, ca sunt la "stapan" acuma .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

salutare si de la noi.
oau ce de copilasi bolnavi.zicea doc georgescu ieri ca este o viroza si ca are multi pacienti.andrei este bine din pct de vedere al febrei.dar muci......chiar ma gandesc i-o avea lipiti de nas de nu mai scapam de ei.in rest este in verva mare,papa bine,alearga se joaca.noau ne-a dat doctorita sinupret,xyzal si colargol.sa speram ca le vin de hac mucilor.
erina si andrei tusea dar doctorita zice ca de la mucisori.tusea doar de 2-3 ori pe zi,dupa picaturi ce ii puneam picaturi.
hihihhhiiii papanash cand se va promulga legea sunt buna de dat un party.o sa am din ce.
azi am o zi plina.am inceput in forta cu cratitele in bucatarie.am gatit ptr noi,ptr andrei si ptr mama.am dat cu aspiratorul cu andrei cu tot cocotat pe el.acum ma duc sa ma cert cu masina de spalat.asa harnicie m-a luat azi zici ca sunt deochiata.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

hihihhhhhhhhhiiiiiii chiar sunt buna de cinste.sunt galonata mi-a aparut o steaaaaaaaaa.acum am observat.
poftiti la si la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mesaj editat !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

mihnea andrei de mami teodora
raul de mami ank83.
sa fiti sanatosi,norocosi sa aveti parte de tot binele din lume.

Mergi la inceput