Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Papanasi dragi!!
Teo, sa-ti traiasca Mihnutul!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Azi noapte am avut si noi emotii. La 11.30 Daria avea 37.8 Sub impresia celor citite aici mai devreme i-am dat jumatate de supozitor. Pina la 3 am pus ceasul din ora in ora. Temperatura maxima inregistrata a fost de 38.9 la subrat. Imi imaginez ca in popou mi-ar fi aratat mai mult. Oricum la mina se simtea mai mult si apoi nu pot fi sigura ca intre timp nu a facut mai mult.
I-am dat numai cite 3.5ml de Nurofen. Ne-am ghidat dupa prescriptia primita de Maria.

La un moment dar gemea in somn si am trezit-o. A stat treaza vreo ora si ceva dar moale. Lua cite o jucarie si incerca sa o puna in cutie dar nimerea pe linga. Se ridica in fund dar apoi tot punea capul pe perna...

Chiar ma gindeam ca daca facea febra foarte mare nici nu stiam unde sa mergem la urgente.

Acum pare bine. Se simte fruntea un pic calduta dar in rest e OK. Mai acusi am sa ii pun din nou termometrul. din pacate nu am decit din cel clasic si sta greu.

Mamici noi pregatim bagajul pentru Piatra Neamt. Nu neaparat din cauza febrei desi o sa ma simt mai bine stiind ca am doctor la indemina. Are tati miine o intilnire de afaceri. Nu stiu daca ramin si saptamina viitoare...

Sper sa treaca cu bine raceala si problemele tuturor picilor.

P.S.Florentina, sper sa nu aiba Rebeka nici o problema. Noi am cam vazut copilasi foarte mucosi in parc.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Spunem si noi cu intirziere bun revenit cu vesti Piciulikai de michael. Succes cu proiectul.

Felicitari Stefan de Sim pentru aparitia in revista mami. Vom cumpara cu siguranta revista!

Mergi la inceput

daria tocmai a tusit de trei ori foarte sec!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani Mihnea, multa sanatate, fericire si noroc alaturi de parintii tai !

La multi ani tuturor sarbatoritilor !Sa fiti senini si luminosi ca ziua de astazi !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Novocalminulo, tot Nurofenul l-a salvat, i-am dat insa 5 ml, nu 3 ca pana acuma.
oricum, sunt varza...

Sabino balerino, pe prospectul de la nurofen, parca si pe cutie, scrie ca de la 1 an se da 5 ml...asa imi amintesc!
Pai vezi ca Gheo nu mai e bebelus, bine?

O cafea, ceva? Te servesc, doar da de veste...poate prinzi si tu un pui de somn cand doarme Gheo azi, sa-ti mai revii!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Io n-am aflat daca s-a promulgat legea privind cresterea indemnizatie, sa stiu daca dau de baut sau nu.
Azi noapte am dormit si eu vreo 3 ore dar din motiv de musafiri, acum a adormit Ghighi si am bagat viteza cu papa pentru pranz, un pic de curatenie , ca odihna nu mai apuc.
E o zi superba si o sa iesim la plimbare dupa pranz.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, ce citesc eu de aici, de la distanta, imi suna tare misterios: mai toti bebelusii bolnavi in tura asta au febra...dar nu alte manifestari simptomatice. Hmmm...asta nu suna bine, ca nici nu stiu saracii medici ce au copilasii. Nici eu nu stiu ce sfat sa va dau, ca nu ma pricep. Tudor a avut doar otite si in toate acele cazuri a avut tuse+muci/febra, deci clar era ceva. Dar chestia asta noua e doar febra, fara nimic altceva...am inteles ca la unii copilasi au fost si muci sau tuse, ok, la aceia s-a putut pune un diagnostic. Dar la cei doar cu febra, fara nimic altceva?...Hmmm...febra 40 de la dinti? Pe mine ma enerveaza rau cand nu se poate pune un diagnostic!

Oricum, multa sanatate tuturor, sper sa se faca bine cu totii IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL! Rabdare, mamici!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI MIHNEA SI RAUL!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Hmmm, ce e cu febra asa de mare pe aici????
Olivia, tot a aut necesitatea aspirarii nasului ieri dupa ce s-a culcat, s-a trezit cu nasul plin de muci, am aspirat-o, i-am pus niste picaturi, si a adormit linistita. In timpul zilei ii curge nasul, da nu atat de tare, ca s-o si aspir. Da Doamne, sa nu faca febra!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput