Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Camy, nu ai de ce sa iti ceri scuze . Ma bucur ca esti mai bine !

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma bucur ca vine mama ta! te rog incearca sa te duci la un doctor sau la un preot. nu lasa suferinta sa te copleseasca.......te pup.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CAMY...sunt o neghioaba...eu am facut depresie dupa ce am nascut,dar imi dau seama ca nu aveam motiv sa fiu deprimata.
Am impresia ca te stiu dintotdeauna.
NU POTI SA GANDESTI ASA..... esti intr-adevar cea mai incercata fata pe care am cunoscut-o in viata mea. Dar sunt convinsa ca vei reusi sa treci peste toate. Daca nu poti singura,poti cere ajutor. Toate fetele sunt alaturi de tine. Si chiar ai putea merge la psiholog. Am vazut ca ti-a mai spus cineva. Si nu trebuie sa iti ceri scuze pentru nimic.
Ingerasul tau ar vrea sa te linistesti...sunt convinsa. Gandeste-te la mama ta...nu se poate sa te sinucizi...ar muri si ea de durere. Las-o sa aiba grija de tine si sa spere ca intr-o buna zi va fi iar bunica!!!

NU AM CUVINTE SA SPUN CAT DE RAU IMI PARE SI NU POT SA CRED CA EXISTA ATATA DURERE IN SUFLETUL UNEI SINGURE FETE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cami,ma bucur ca esti putin mai bine!
vreau sa ti spun ceva,apropo de sinucidere...in adolescenta m a batut de multe ori ganul sinuciderii si la 19 ani am si pus asta in practica.probabil ca daca cineva nu era atunci pe faza sa ma duca imediat la spital,acum nu ti as mai fi scris...ma simteam atat de singura si de neinteleasa,parintii nu mi au fost niciodata aproape,prietenii ma dezamageau,poate si faptul ca citeam multa filozofie,toate astea m au facut sa ma gandesc la moarte.stiu,sunt motive puerile fata de motivul tau,dar la 19 ani ai alte coordonate...
de multe ori ma gandesc acum,tinandu mi puii in brate,cum ar fi fost sa nu mai fiu,sa nu ma pot bucura de copiii acestia minunati care sunt ai mei si pt care as muta muntii din loc...n as fi cunoscut niciodata adevarata fericire,as fi murit saraca si neimplinita...
va veni vremea cand si tu vei avea pe cine sa strangi la piept,va veni vremea cand un sufletel mic te va striga ''mama''si ti se va umple inima de bucurie..stiu ca pare f indepartat acest moment,dar va veni,te asigur.atunci,darius va zambi din cer,pt ca te va vedea fericita.
traieste cu gandul la momentul acesta,inconjoara te de prieteni ca viata sa ti fie mai usor de suportat si poarta l mereu in inima pe darius.
sunt alaturi de tine si te imbratisez virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Camy puiule, noi suntem aici...Nu pot sa-ti spun decat sa te rogi si sa intri cat de des pe forum sa ne spui.Vorbeste cu fetele care sunt mai aproape, spune-le tot ce iti trece prin cap.Nimeni nu poate sa iti inteleaga durerea dacat poate cele ce au trecut prin ce treci tu.Dar vorbeste cu noi.Te iubim sa stii

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Camy sunt alaturi de tine. Nu-ti pierde speranta. Nu plange, caci in felul acesta Dariusica al tau nu se poate odihni in pace.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Camy draga mea, fii tare, roaga-te lui Dumnezeu si multumeste-i pentru fiecare zi care se adauga vietii tale, chiar daca acum iti e imposibil sa intelegi de ce a trebuit sa treci prin toate astea, chiar daca simti ca viata nu are sens, toate vor trece pana la urma si vei vedea ca va fi bine. Sunt convinsa ca pe cat de mare iti e durerea de-acum, pe-atat de mare va fi fericirea si binecuvantarile pe care ti le rezerva Dumnezeu pe viitor! Te imbratisez cu drag!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Draga Camy, din suflet imi doresc sa pot sa spun ceva care macar putin de tot sa iti aline durerea...of si Doamne, sa nu ai ganduri sa-ti faci ceva...Dumnezeu are un plan pentru tine, sunt sigura de asta, crede in el...te rog, stiu ce vorbesc, acum cativa ani o persoana f apropiata de mine a incercat sa se sinucida...am salvat-o in ultima clipa, a fost cumplit, si nu a facut decat sa-si provoace si mai multa suferinta...dar a trecut peste...si e o femeie implinita...esti si tu copilul mamei tale...sufera si cei din jurul tau, dar sunt sigura ca veti trece peste incercarea asta impreuna...si sigur soarele va rasari si pe strada ta! TREBUIE sa iti gasesti linistea...Doamne, cum sa te ajutam...

Uite, am gasit un site, cu parinti de ingerasi(din pacate nu sunt putini), care probabil te vor intelege mult mai bine decat noi, si sigur iti vor putea oferi mult mai multa consolate si ajutor ca si noi.

www.organizatiaemma.ro
Incarca te rog...numai nu te inchide in tine...pls

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Cum esti Camy? A venit mama ta?

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput