Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 7
flo1980 spune:
Camy eu am pierdut o sarcina, m-a durut mult..... am plans....
Nu stiu exact ce simti tu dar, accepta ajutorul nostru. Dumnezeu nu te-a uitat, doar te incearca.....
Fii tare, chiar daca simti ca nu mai poti, Darius vegheaza asupra ta de acolo se sus, de undeva.....
Daca tu iti vei lua viata pe care nu ai nici un drept sa ti-o iei, nu-l vei mai vedea niciodata, si el nu vrea asta ...nici tu nu vrei!
Aduna-te, priveste-te in oglinda si spune-ti cu voce tare ca ai incredere in tine si ca vei merge mai departe cu amintirea lui in inima ta, pe care nimeni nu ti-o poate sterge.
Candva vei simti ca esti implinita, vei da o noua viata, trebuie sa ai grija de tine ca sa poti face asta! Nu te lasa! Lupta! Stiu ca e greu dar vei reusi! Noi suntem aici, te ascultam!
pentru sufletelul lui Darius si pentru tine!
Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
AnnaBaby spune:
Camy noi toate iti intindem o mana de ajutor, te rog sa o accepti si sa-ti ridici privirea catre cer, caci acolo se afla DD si bineinteles micutul Darius care vegheaza asupra ta!!!
Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Caprioara spune:
Camy, sufletule, nu mai vorbi prosti, si mai ales nu cumva sa le faci! Darius te asteapta sa va intalniti, dar asta cand va fi vremea ta! Nu-l dezamagi facand un gest necugetat... Daca faci asa ceva, cum va veti mai regasi? Nu te gandesti cat va suferi sa te piarda definitiv? Lupta pentru tine, pentru ca sigur ai o menire pe acest pamant pe care esti datoare sa o implinesti, dar si pentru el! Fa-l sa fie mandru de mamica lui!
Noi suntem alaturi de tine, nu esti singura ! Cere-ne ajutorul oricand!
Te imbratisez tare-tare si ma rog pentru tine .
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
diarux spune:
Draga noastra Camy,
Dupa cum am mai zis,...tare greu mai esti tu incercata...Nu cred ca are idee cineva dintre noi cam ce e in sufletul tau!
Dar, in momente din astea e mult mai bine sa nu fii singura!!! Aici noi suntem alaturi de tine, stiu ca nu pare mare lucru, dar cred ca nu e o persoana din cele care te cunosc sa nu se fi rugat pentru tine! Noi ne rugam pentru tine, dar trebuie sa o faci si tu!
Aparent nu ai niciun motiv sa mai traiesti, asa cum bine zici, dar eu stiu sigur ca peste catva timp, nu stiu daca mult sau putin, ai sa constati si motivul.Altfel...nu arai acum aici sa vorbesti cu noi.
Asa cum mai spunea cineva, incearca sa rezisti si mai ai putina rabdare si putina incredere! Nu se poate sa nu iasa soarele si printre blocuri pe la tine.Si pe acolomai sunt fire de iarba care trebuie incalzite...Va avea DD grija de toate, fii sigura. Nu te lasa acum! ai rezistat atata timp...mai rabda putin. Inca putin.
Pastreaza legatura cu noi, raspunde la telefoane, nu te inchide...Nu sta singura! pleaca putin de acasa. Du-te undeva unde iti face bine...Chiar la o manastire pentru catva timp.
Noi te rugam sa nu cedezi! Mai stai cu noi!!!
te pupam!!! Noua ne pasa!
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
vias spune:
nu m-am asteptat sa intre toata lumea...va rog sa ma scuzati!
...imi cer scuze ca s-a ajuns aici...imi cer scuze!
...m-a sunat mami...se pare ca Cristi a sunat-o...mama mi-a zis ca Cristi plangea f tare (oare sa minta mama????????) si ca arugat-o sa vina...ca el nu mai stie ce sa-mi mai faca...
...maine vine mama acasa la mine..in Brasov!
...inca odata imi cer scuze in fata voastra...va rog sa ma iertati..e adevarat ca "imi patineaza biscuitii"....pur si simplu suferinta e asa de mare...ca simt cum nu o mai pot duce!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
diarux spune:
Bine ca esti bine ca ne-ai bagat in sperieti!!!!
x10000000000000000000000000000000000
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dma2007 spune:
camy sunt alaturi de tine !
M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
laremi spune:
Camy, nici nu te gandi la asa ceva. Tu ai fost deja mult prea mult incercata, nu-ti aduce singura mai multa suferinta. Te imbratisez cu drag si ma rog pentru voi.
maitreyi spune:
de ce sa iti ceri scuze scumpo? noi suntem aici langa tine cu un gand bun si o nu te inchide in tine! ma bucur ca vine mama ta la tine.
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
M&M spune:
Camy, nu ai de ce sa iti ceri scuze..,,sunt alaturi de tine
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)