Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Camy, eu as putea sa-ti dau un motiv sa te trezesti dimineata. Viitorul tau copil, fie ca e infiat sau nascut de tine...ai atata dragoste de dat Camy, du-te la un psiholog, cere ajutor sa iti poti reveni...e greu, stiu, sa fii in pielea ta, dar te rog eu, incearca! Soarele si Dumnezeu nu te-au uitat, ai o misiune aici pe pamant, undeva trebuie sa apara si curcubeul in viata ta!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mamica de inger, Dumnezeu te vegheaza clipa de clipa, chiar daca tu ai incetat sa mai crezi asta! Si alaturi de El, te vegheaza micul tau inger Darius. Intunericul suferintei iti umbreste chipul si sufletul. Nu lasa gandurile pe care tocmai le-ai scris sa prinda radacini!

Fiecare dintre noi are un motiv pentru care se trezeste dimineata, chiar daca nu-l vedem! Te rog sa nu mai vorbesti asa!

Cand va veni vremea, te vei intalni cu Darius. Insa, daca tu faci ceea ce gandesti, intalnirea "de apoi" nu mai exista, Cami! Te rog, pentru ingerasul tau din ceruri si pentru cel care va veni sa-ti incalzeasca bratele, lupta si cauta motivul de a te trezi in fiecare dimineata!

Te imbratisez cu drag, mamica de inger!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Camy, imi pare atat de rau ptr suferinta ta, dar te rog, incearca sa te aduni, sa gandesti un pic mai pozitiv, sa te gandesti ca ai incatota viata inainte, ca vei putea sa mai fii mama, si vei putea fi si fericita!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Cami,nici sa nu te gandesti la asa ceva!Sunt atatea persoane care tin la tine,nu le rani!intra si descarca-ti sufletul,gandeste-te la puiul tau care te vegheaza de sus!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cami draga mea, nu spune asa ceva! Imi dau seama ca e cumplit, ma rog... imi dau seama atat cat imi pot dau eu seama, care nu am trecut prin ce treci tu...
Cere ajutorul cuiva. Si eu cred ca un psiholog te poate ajuta. Nu poti lasa durerea sa te compleseasca mai mult decat a facut-o deja.
Gandeste-te la Darius, el are nevoie de gandurile tale bune, el nu intelege poate durerea ta.
Intelege-l si pe Cristi... oricat de crud ti s-a parut gestul lui. Voi trebuie sa treceti impreuna peste tot greul. Nici lui nu ii e usor.
Nu va lasati doborati! Noi suntem alaturi de voi, macar cu gandul daca altfel nu putem

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy te rog sa incerci sa mergi mai departe asa cum ai reusit sa o faci si pana acum.Imi pare rau ca Cristi se poarta urat tocmai acum cand tu ai nevoie de afectiune din partea lui.Eu stiu ca tu esti o invingatoare si sunt sigura ca Darius este tare mandru de acolo de unde te priveste.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy scumpa, te rog mult de tot sa nu cedezi in fata greutatilor care te-au incercat. Stiu ca e groaznic de greu, stiu atat cat imi pot eu imagina, chiar daca e nimic in comparatie cu a traii tot ce ai trait tu. Dar pana la urma toate au un scop, chiar daca noi nu il vedem, si SIGUR Dumnezeu te iubeste, nu uita asta. Poate pana la urma vei ramane iar insarcinata sau vei reusii sa adopti un copilas. Macar pentru aceasta perspectiva merita sa rezisti.
Uite un si o imbratisare de la mine si Aidutza. Si inca ceva: cum sa nu mai aiba nici un rost sa te trezesti dimineata? Cand ai atatea prietene cu siguranta are rost sa te trezesti

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Camy, iubita, te rog nu mai gandi asa...soarele va veni si acolo la blocul tau...poate ca si sotul tau sufera dar nu stie sa arate, barbatii asa sunt mai schimbatori, oricum ingerasul tau isi dorerste ca tu sa ramai aici, Dumnezeu are grija de tot !ai incredere iubita !
Te rog incearca sa nu te mai gandesti la vise, uneori sunt o parte intunecata a eu lui nostru...te pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Te imbratisez cu drag si ma rog la bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa ajungi cat mai repede ziua cand un copilas iti va mangaia sufletul.
Lupta pt Darius!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY un gand bun de la mine si o mare rugaminte:nu-ti intoarce fata de la Dumnezeu, stiu ca ti-e greu, incearca sa fii tare, fa-o ptr Darius, fa-l sa se simta mandru de mamica lui, el te vegheaza de acolo din ceruri, si crede-ma , nu-si va gasi linistea atata timp cat tu nu vei fi linistita. Te rog din tot sufletul incearca sa ajungi la preotul acela de care ti-am spus de la Reviga,te va ajuta tare mult.O imbratisare calda ptr tine si un pupic ca sa mai uiti de suferinta

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput